Cinsellikte küfur ve ...?

İlişkide küfür tahrik amaçlı güzel ama hakaret türü şeyler sevmem. Gaz olayı da bir kaç pozisyonda nadir olan şey bundan utanmana sıkılmana gerek yok

Konuyu şimdi gördüm, biz sevişmeye başladığımızda bu tür küfürlü ve müstehcen konuşmaya başlarız hatta boşalmaya yakın ben soyletiyorum inanilmaz zevki oluyor

Canımmm merak ettim .. küfür derken mesela neler söylüyor?. Örnek verir misin .. özelden de yazabilirsin bana.. benim de geçmişte yatakta küfürlü konuşmayı seven sevgilim olmuştu .. çok garip oluyordum.. resmen modum düşüyordu.. mesela birekesinde sevişirken o.spu dedi bana 😂😂😂 şok oldum.. sonrasında neden söylediğini ve çok rahatsız olduğumu sordum.. bana cvbı yatakta söylenen şeylere takılma oldu !. Ama ben o kelimeden aşırı rahatsız oldum.. tepkimin üzerine bi daha da kullanmadı onu.. açıkçası yatakta bile olsa küfür duymak hoşuma gitmiyor.. aşk sözcükleri duymayı tercih ederim....
😂😂😂

Hazır konu hortlamışken bende fikrimi yazayım😂 bana göre son derece itici bişey öyle konuşmak küfür nedir ya kadınlar çiçektir😒 Aksine kocamın bana güzel iltifatlarda bulunması hoşuma gider😍

Back
X