Cinsellikte reddedilmek?

Kendini
Farkındayım konuşmaya bile gerek yok son goruscez bugün bir güne tahammülüm yok çok sıkıldım
Bu şekilde başla çok sıkıldım de.... zaten çözülecek sorunlarınız yok istese şimdiye kadar belirti verirdi kendinden taviz verme..bu şekilde yaşayamam bitsin de.... sen bitir
( örn az görüşseniz de hep kendi korunmuyor bile senden istiyor 1 ay boyunca hap alıyorsun anca kendi istediği zaman beraber oluyor cepte görüyor değer vermiyor..)

Aynen öyle hapı aldıkça salak gibi hissediyorum gelip konuscagi yok ben sustukça susuyor

Görüşmek istedi ailevi durumlar sonuç belli final belli zaten ne konuscaz bilmiyorum
Aklın varsa görüsme. Ne kadar tekmeyi basarsan o kadar kıymetli olursun. Unutma bu dünyada her zaman tekmeyi basan kazanır.
Herifi ek. Sana ulasamasın. Ulasmaya calısırsada unutmusum seni görüsmeyede gerek yok, bye. yaz. Hic öyle kamyon arkası sözleri, veda hutbelerine gerek yok.

Aslında seni sevmiyorum diyen adama bu çok bile.Madem illa yüzleşeceksiniz söylediğimi diyin,altta kalmayın.
Dinlemeyi düşünüyorum sadece bişey konusmucam kelimeler tükendi bende saygısızlık vs yapmayida düşünmüyorum susmak en büyük güç bazen kendi de çok iyi susar

Dinlemeyi düşünüyorum sadece bişey konusmucam kelimeler tükendi bende saygısızlık vs yapmayida düşünmüyorum susmak en büyük güç bazen kendi de çok iyi susar
Bence susmayın.Zaten ezmiş sizi,daha fazla gururunuzu ezdirmeyin.Ben seni istemiyorum diyin gidin.

Dün akşam sevmiyorum dedi bugün görüşüp karar verelim dedi tabi karar verecek bişey kalmadı aileler tanışıyor son konuşuruz neyi konuscaksak bilmiyorum
diğer üyelerin dediği gibi yapın bence, sevmiyorum demiş daha ne konuşacaksınız. Mesaj atın konuşacak birşey yok görüşecek de yok diye en azından adamın içinde kalır görüşmemek. ayrıca sanki iş anlaşmasını bozuyorsunuz kağıt falan mı imzalamayı düşünüyormuş, ayrılık için buluşma isteğini anlayamadım

Karar verilecek ne var bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…