- Konu Sahibi Minimini22
-
Bu şekilde başla çok sıkıldım de.... zaten çözülecek sorunlarınız yok istese şimdiye kadar belirti verirdi kendinden taviz verme..bu şekilde yaşayamam bitsin de.... sen bitirFarkındayım konuşmaya bile gerek yok son goruscez bugün bir güne tahammülüm yok çok sıkıldım
Aynen öyle hapı aldıkça salak gibi hissediyorum gelip konuscagi yok ben sustukça susuyorKendini
Bu şekilde başla çok sıkıldım de.... zaten çözülecek sorunlarınız yok istese şimdiye kadar belirti verirdi kendinden taviz verme..bu şekilde yaşayamam bitsin de.... sen bitir
( örn az görüşseniz de hep kendi korunmuyor bile senden istiyor 1 ay boyunca hap alıyorsun anca kendi istediği zaman beraber oluyor cepte görüyor değer vermiyor..)
İkisi arasında ne fark var seni sevmeyen adam için? Bekleme de ayrılalım da deme git başkasını bul sorarsa sevgilim var yazma dersin.Sessiz kalıp beklemeli mi ?
Ayrılmalı mi
E yuh bu daha gurur kırıcı. Kendini üzmeye değecek hicbi yanı yok. Sen inada bağlamışsın olayi.Libido sorunu yok bence beni istememe sorunları var
Dün seni sevmiyorum yazdı akşam onu öncesinde yazmıştım beklemicem zaten akşam yüzyüze gelcez ve biticekİkisi arasında ne fark var seni sevmeyen adam için? Bekleme de ayrılalım da deme git başkasını bul sorarsa sevgilim var yazma dersin.
Bitmiş o ilişki zaten hiç uzamasına gerek yok kiDün seni sevmiyorum yazdı akşam onu öncesinde yazmıştım beklemicem zaten akşam yüzyüze gelcez ve biticek
Görüşmek istedi ailevi durumlar sonuç belli final belli zaten ne konuscaz bilmiyorumsevmiyorum diyen adamla yüzyüze gelmen, seni daha fazla üzmez mi.
Zaten küçüktü seninki,bitti artık seni istemiyorum diyin gelin.Görüşmek istedi ailevi durumlar sonuç belli final belli zaten ne konuscaz bilmiyorum
İlahi hakedilen bu haklısınızZaten küçüktü seninki,bitti artık seni istemiyorum diyin gelin.
Aslında seni sevmiyorum diyen adama bu çok bile.Madem illa yüzleşeceksiniz söylediğimi diyin,altta kalmayın.İlahi hakedilen bu haklısınız
Aklın varsa görüsme. Ne kadar tekmeyi basarsan o kadar kıymetli olursun. Unutma bu dünyada her zaman tekmeyi basan kazanır.Görüşmek istedi ailevi durumlar sonuç belli final belli zaten ne konuscaz bilmiyorum
Dinlemeyi düşünüyorum sadece bişey konusmucam kelimeler tükendi bende saygısızlık vs yapmayida düşünmüyorum susmak en büyük güç bazen kendi de çok iyi susarAslında seni sevmiyorum diyen adama bu çok bile.Madem illa yüzleşeceksiniz söylediğimi diyin,altta kalmayın.
Bence susmayın.Zaten ezmiş sizi,daha fazla gururunuzu ezdirmeyin.Ben seni istemiyorum diyin gidin.Dinlemeyi düşünüyorum sadece bişey konusmucam kelimeler tükendi bende saygısızlık vs yapmayida düşünmüyorum susmak en büyük güç bazen kendi de çok iyi susar
Zaten küçüktü seninki,bitti artık seni istemiyorum diyin gelin.
O zaman erken b.sorunun var desin.demesin, sevmiyorum diyen adam, belki de seninki büyüktü der.
Dün akşam sevmiyorum dedi bugün görüşüp karar verelim dedi tabi karar verecek bişey kalmadı aileler tanışıyor son konuşuruz neyi konuscaksak bilmiyorumson durum nedir
diğer üyelerin dediği gibi yapın bence, sevmiyorum demiş daha ne konuşacaksınız. Mesaj atın konuşacak birşey yok görüşecek de yok diye en azından adamın içinde kalır görüşmemek. ayrıca sanki iş anlaşmasını bozuyorsunuz kağıt falan mı imzalamayı düşünüyormuş, ayrılık için buluşma isteğini anlayamadımDün akşam sevmiyorum dedi bugün görüşüp karar verelim dedi tabi karar verecek bişey kalmadı aileler tanışıyor son konuşuruz neyi konuscaksak bilmiyorum
Karar verilecek ne var bilmiyorumdiğer üyelerin dediği gibi yapın bence, sevmiyorum demiş daha ne konuşacaksınız. Mesaj atın konuşacak birşey yok görüşecek de yok diye en azından adamın içinde kalır görüşmemek. ayrıca sanki iş anlaşmasını bozuyorsunuz kağıt falan mı imzalamayı düşünüyormuş, ayrılık için buluşma isteğini anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?