- 21 Temmuz 2018
- 987
- 806
- 103
- Konu Sahibi Minimini22
-
Evlimisiniz? Eşinizden mi bahsediyorsunuzMerhaba
Normalde bebek olmasından korkan adam zaten karşılıklı istemiyoruz korunmak için ilaç kullandığımı bildiği halde görüşmek ve yakınlık için bir tepkisi yok ?
Başka zaman dedi şaka gibi dünden meraklı gibi ilaç kullanmak istemiyorum ne yapmalı ?
İyi diye düşünürdüm soğuk çok konuşmuyoruz kendi haline bıraktım sevgilim uzak oldugu halde ilaç kullanmak saçma dünden meraklısı gibi hissettiriyorEvli misiniz? Eğer sevgilinizse durum ciddi. Sevgililikte erkekler çok istekli olur çünkü evlilik gibi her zaman olmadığı için. Yani cinselliğe önem veren biriysen bi düşün ilerisini. Ten uyumunuz nasıl?
Sen ilaç kullanma o istediğinde sen reddet o da korunsun ya daİyi diye düşünürdüm soğuk çok konuşmuyoruz kendi haline bıraktım sevgilim uzak oldugu halde ilaç kullanmak saçma dünden meraklısı gibi hissettiriyor
Sanki dünden meraklısı gibi kötü hissediyorum kendimi haklisinSen ilaç kullanma o istediğinde sen reddet o da korunsun ya da
Ne kadar süredir birliktesiniz?İyi diye düşünürdüm soğuk çok konuşmuyoruz kendi haline bıraktım sevgilim uzak oldugu halde ilaç kullanmak saçma dünden meraklısı gibi hissettiriyor
Bende hiç mutlu değilimKopmuşsunuz yeniden heves bir araya gelmişsiniz. Film güzel...
Ama ben ikinci kez aynı filmi izlemeyi pek sevmem
En son ne zaman olmuştu?2 gün önce beraberdik film izledik başka zaman dedi şaka gibi ?
3 4 ay oldu o durumEn son ne zaman olmuştu?
Durum pek iç acıcı değil.Ya başka biri var,yada artık sizi istemiyor.Soğukluk var diye yazmışsınızda.3 4 ay oldu o durum
10 15 gün once sadece seviştik
İlaç kullan diyordu iki gün önce hicbisey olmadı kırgınım galiba
Evet napmali sizceDurum pek iç acıcı değil.Ya başka biri var,yada artık sizi istemiyor.Soğukluk var diye yazmışsınızda.
Cinsellik açısından mı,ilişki açısından mı?Evet napmali sizce
Her açıdanCinsellik açısından mı,ilişki açısından mı?
Belirsizlik hayattaki en kötü şeydir bana göre belirsizlik olacağına olmasın daha iyi bence . Bekle bekle nereye kadar keyfi gelince size yazcak samimiyet kurcak falan sizinki alışkanlık olmuş gibi geldi banaHer açıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?