Cinsellikte sınır

zehra231

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
441
107
123
Ankara
Merhaba

Bugün arkadaşlarla oturuyorduk. Yan masada sanırım yeni evlenmiş bir kız vardı. Arkadaşları ile konuşuyordu. İşte oral ve anal olmadan iliski asla olmaz. Erkekler bu yüzden aldatıyor falan diyordu. Tabi bizde ister istemez dinledik. 18 yasindayiz biz bu arada. Ben de açıkçası korktum. Bunlar olmadan evlilik olmaz mı gerçekten? Buna saygı duyacak erkek yok mudur ?

Cinsellikte karşılıklı rıza elbette önemlidir. Size istemediğiniz halde istemediğiniz stil bir ilişkiye girmeye kalkarsa tecavüze girer bu. Bu ilişkilerden karşılıklı zevk alınırsa yapılır, denenip bakılabilir zevk alınmıyorsa tekrarlanmayabilir ya da kişi önyargılıdır hiçbir şekilde kabul etmeyebilir. Zorla yapılması dediğim gibi tecavüze girer ve karşı tarafa olan güveni de sarsar. Bu sizin için de geçerli, siz de eşinize istemediği bir şeyi yapmamalısınız. Her ilişkinin dinamiği farklıdır, tek bir doğru ya da yanlış yoktur. İlişkileri ulu orta anlatmayı, hele hele tartışmaya sunmayı hiç hoş karşılamadığımı da belirteyim.

Vardir tabii olmaz olur mu?
O cok bilmis fikirlerini kendine saklasin.
Ama bence cok asiriya gidilmedigi surece cinsellige sınır koyulmamali.

Istediğin şekilde yaşarsın aldatmayi da her erkek için buna baglayamazsin seksten uzak çok erkek var illa herşey cinsellik değil. Üstelik yapacaksın diye zorlayan bir erkek de sana hoş gelmeyecektir. Istediğini yap istemediğini yapma.

Cinsellikte siniri siz belirlersiniz. Baskasina zarar vermeden istediginizi yapabilir, istemediginiz hicbir seyi yapmaz ve yaptirmazsiniz.

Tek tarafli, bir taraf istiyor diye bir sey olmaz. Karsilikli riza esastir.

Ne saçma bir konu
Evlilik dediğiniz sadece anal cart curttanmi oluşuyor da bi onu dert ettiniz
Yaşımız onsekizken önce derdimiz ekmekti
Neden hemen bir yargılama benimde derdim bu değil tabi ki konuşmadan duyduklarım beni etkiledi yoksa oturup her gun bunu dusunmuyorum

ya bir de 18 yaş küçük mü. bunlara aklınızın ermesi gerekiyor bence

Herkesin oral'ına kimse karısamaz
(Vuhuuuuu ne kadar edepsizlerce,ayıplarca)
Yalnız öyle olmuyor o isler .Onlar olmadan evlilik olur mu olur elbet neden olmasın .Karşılıklı iletişim ve haz ilkesine bağlı şeyler Freud amcam oyle diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…