• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellikten soğumak

Tam olarak bunu yazmışım aslında evli olunca ve çocuk olunca diğer şeylerden feragat etmeniz bekleniyor. Spora eşle birlikte gitmek de bir seçenek mesela. Her akşam gittiğini okumadım ki gidebilir de spor insanı mutlu eden bir şey. Tüm bunlara rağmen haftada 1-2 kez cinsellik varsa zaten normal geliyor bana. Neden haftada 4 kez olacak diye kadın spora gitmesin, o da bundan zevk alıyorsa?
Ben 4 kere istiyorum eşim spor için 1 kere neyine yetmiyorsa kızarım. Ortada buluşulsun bari üç
Olsun.

Tam olarak bunu yazmışım aslında evli olunca ve çocuk olunca diğer şeylerden feragat etmeniz bekleniyor. Spora eşle birlikte gitmek de bir seçenek mesela. Her akşam gittiğini okumadım ki gidebilir de spor insanı mutlu eden bir şey. Tüm bunlara rağmen haftada 1-2 kez cinsellik varsa zaten normal geliyor bana. Neden haftada 4 kez olacak diye kadın spora gitmesin, o da bundan zevk alıyorsa?
Bekar mısınız? Her seçiş bir vazgeçiştir. Bu vazgeçişler hem kadınlar hem erkekler için geçerli. Kimse ben evliyim ama olsun istediğim keyif aldığım her şeye para harcayayım, evlendim çocuk yaptım ama okulunu takip etmeyeyim çünkü canım istemiyor demek gibi lükslere sahip değil. Bu da öyle bir durum.

Ablacım Güneş zaten 05:16'da sen nasıl 07'de kalkıp namaza duruyorsun ki.
Acaba senin olduğun yerde imsak ile güneş kaça kaç 🤔
Ha kazaya birakirim diyorsan öğle vakti girmeden 1 saat önceye kadar sunnetiyle birlikte farzını da kaza edersin.
Zaten erken kalkmiyorsun ki..
En azından namaz için.
Ben mi yanlış anliyorum ?
Allah seni :)) 7 de gün başlıyor. İse gitmek için kalkiuorim. Namazi gece kılıp yatıyorum. Uyu kalk banyo yap namaz kıl tekrar yat mümkün değil yani çok zor.

Eve gelince eşiniz ve sizin nasıl bir iş yükünüz var ki? Açıkçası 3 çocuk sahibi, üstelik biri ikiz, ve karı koca çalışan bir çift için çocuklar küçükken haftada 1-2 normal. Siz belki yorgunsunuz belki başka bir sorun var bilmiyorum ama eminim eşiniz sizin gibi yorgun değildir. Ve sizin anne olmanıza rağmen sosyallik ve spordan ödün vermemeniz gözüne batıyordur. Burada bile spordan feragat etmeniz bekleniyor çünkü siz evli ve annesiniz yaptığınız her şey bu iki kavram için olmalı gibi düşünülüyor. Bence gayet normal bir hayat akışınız var.

Ha eğer hiç olmasa orada sorun olurdu. Yani ilişkiniz açısından sorun olurdu. Ama diğer açıdan da eğer sürekli eşinizden kaçıyorsanız bu da büyük bir sorun. Yani siz istekliyim deseniz de o da bunu anlıyordur. Asıl üstünüze gelmesi sizin ondan kaçmanızdandır belki. Eşinize yakın ve onu özlediğinizi hissettirirseniz belki o da farklı davranır.
Ya aslında çok sırnaşık bir tipim eşime karşı ama iş cinsellige dönecek diye temkinli davranıyorum 😅 eşim tam bir akrep burcu. Reddetmek huzursuz ediyor o da geriliyor ama isteyecek diye de aklım çıkıyor. Ama evet kendimle ilgilenmeyi seviyorum. Hemen her akşam yürüyüşe ya da spora gitmeye çalışıyorum çünkü bu beni mutlu ediyor. Belki sporu sabah 6 ya alabilirim gün erken aydınlanıyor. Durum düzenlemesi yapmam gerek galiba

Bekar mısınız? Her seçiş bir vazgeçiştir. Bu vazgeçişler hem kadınlar hem erkekler için geçerli. Kimse ben evliyim ama olsun istediğim keyif aldığım her şeye para harcayayım, evlendim çocuk yaptım ama okulunu takip etmeyeyim çünkü canım istemiyor demek gibi lükslere sahip değil. Bu da öyle bir durum.
Evliyim. Farklı düşünüyoruz demek ki, fikrimizi dayatmanın anlamı yok.

Ya aslında çok sırnaşık bir tipim eşime karşı ama iş cinsellige dönecek diye temkinli davranıyorum 😅 eşim tam bir akrep burcu. Reddetmek huzursuz ediyor o da geriliyor ama isteyecek diye de aklım çıkıyor. Ama evet kendimle ilgilenmeyi seviyorum. Hemen her akşam yürüyüşe ya da spora gitmeye çalışıyorum çünkü bu beni mutlu ediyor. Belki sporu sabah 6 ya alabilirim gün erken aydınlanıyor. Durum düzenlemesi yapmam gerek galiba
Sizin burcunuz ne? Merak ettim.

Eğer o duş işini dini kaygılarla hemen yapıyorsanız, gerek yok.Sabah da alabilirsiniz duşunuzu.

Sizde biraz istemem yan cebime koy görüyorum.
Eşinizin sizden soğuması daha mı iyi olurdu?
Kendinizde cevabını biliyorsunuz aslında.
Eşiniz bıkmadan dikkat edin derim

Back
X