- 14 Eylül 2014
- 20.299
- 95.305
- 798
6.30-7 arası kalkarımSabah kaçta kalkıyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6.30-7 arası kalkarımSabah kaçta kalkıyorsunuz?
Enerjin kalmıyordur yada psikolojiktir bazen ben de de isteksizlik olur eşim gider uyur sonra giderim. Benim ki hormonlarla alakalı heraldeMerhaba hanımlar
Eşimle genel olarak sıkıntısız bir evliliğimiz var. Bir dönem bebeklerim küçük ve eşimde yardimci değil diye sorunlar yaşıyorduk ama şükür terapiste vs gittik şu an oldukça ilgili benle, evle ve çocuklarla. Ama sorun şu ki benim hiç sevişesim yok. Yani o iş sırasında ay ben niye istememişim ne harika iş bu derken, sonrasındaki gece vakti banyo vs çok zor geliyor, gece uyumam 3u bile buluyor. O yüzden de hiç sevişmek istemiyorum. Haftada bir yada ara ara maksimum iki kez sevişiriz. Bazen bir ara verince on günü de bulduğu oluyor. Bana kalsa hiç sevismem bir ay. Her seferinde de genel olarak isteyen taraf eşim oluyor. Reddetsem canı sıkılıyor. Frijit bir tip olmaya başladım. Asılır mi bu? Sizler yaşıyor musunuz bu sıkıntıyı? Bazen sırf sıkıntı çıkarıp yüzünü asmasin diye sevisiyorum. Sonra iyi ki seviştik diyorum o ayrı da![]()
Ben de 7 de kalkıyorum bana da sabah duş için erken kalkmak imkansız geliyor ya. 6.30 kalkmam lazım ki duş saç kurutma yapayım. Ben de bu yüzden gece alıyorum duşumu ve bazen bu yüzden benim de canım istemiyor7 de kalkıyorum. Gece de geç yatınca zor geliyor
Duşu sabaha bırakmak biraz zor oluyor işte maalesef erken kalkınca.6.30-7 arası kalkarım
E spora gidince de terleyip dönünce banyo faslı olacak. Spora da az bir zaman harcamıyorsunuzdur. Galiba sizin eşinize olan arzunuz bitmiş. Seksi seviyorsunuz ama eşinizle değil gibi bir şey sezdim.Aynen... İki yaş ikizler, 8 yaş büyük çocuk. İş ve çok sevdiğim sosyal hayat derken enerjim kalmıyor. Buna da bozuluyor. Aslında haklı ona vakit ayırmak yerine spora gitmeyi tercih ediyorum. Ama istemiyorum. Spora gitmesem bebekleri uyuttuktan sonra kesin seviscez diye kaçıp spora gidiyorum![]()
İkizler 9 da uyuyor. Onlar yatana kadar mutfağı toplamaktansa birlikte vakit geçirelim diyoruz. Sonra buyukle vakit geçiriyorum, ben mutfak toplarken eşim buyugun ödevlerini kontrol edip ortalık topluyor. Çay içtik desek saat 12 yi rahat buluyor. Bunda da ekstra bir iş çamaşır vs yoksa. Bazen 11 gibi yürüyüşe çıkıyorum daha erken işler bittiyse spora. 12 de zaten pilin bitiyor. Sevişsen 1-2 rahat buluyor. Yine canım istese dert etmezdim belki. İstemiyorumAnladığım kadarıyla olay isteksizlik değil. İsteksiz olsanız sevişirken iyi ki yapmışız demezdiniz. Olay geç yatmak zorunda kalmaktan korkmak.
Niye 3'ü buluyor ki? Çocuklar muhtemelen 10 gibi uyumuş olurlar. Bir saat sürse, yarım saat de duş desek 11.30'da uykuya geçmeye hazır olursunuz. Bence biraz şımarıklık ediyorsunuz. Eşiniz hiç istemese eminim peşinde kosarsiniz.
Zaten değiştirilmiş haliyle haftada bir iki oluyor işteAma sporda da enerji harcayip sonrasinda da dus almiyor musunuz zaten?Haftada birkac gun spor ile cinselligi yer degistirirseniz ayni mantik olmuyor mu?
Belki benim de öyledir ya. Hormon mu baktirsamEnerjin kalmıyordur yada psikolojiktir bazen ben de de isteksizlik olur eşim gider uyur sonra giderim. Benim ki hormonlarla alakalı heralde
İyiki yaptik diyosaniz, üsengec oldugunuz için olalilir miMerhaba hanımlar
Eşimle genel olarak sıkıntısız bir evliliğimiz var. Bir dönem bebeklerim küçük ve eşimde yardimci değil diye sorunlar yaşıyorduk ama şükür terapiste vs gittik şu an oldukça ilgili benle, evle ve çocuklarla. Ama sorun şu ki benim hiç sevişesim yok. Yani o iş sırasında ay ben niye istememişim ne harika iş bu derken, sonrasındaki gece vakti banyo vs çok zor geliyor, gece uyumam 3u bile buluyor. O yüzden de hiç sevişmek istemiyorum. Haftada bir yada ara ara maksimum iki kez sevişiriz. Bazen bir ara verince on günü de bulduğu oluyor. Bana kalsa hiç sevismem bir ay. Her seferinde de genel olarak isteyen taraf eşim oluyor. Reddetsem canı sıkılıyor. Frijit bir tip olmaya başladım. Asılır mi bu? Sizler yaşıyor musunuz bu sıkıntıyı? Bazen sırf sıkıntı çıkarıp yüzünü asmasin diye sevisiyorum. Sonra iyi ki seviştik diyorum o ayrı da![]()
Ablacım Güneş zaten 05:16'da sen nasıl 07'de kalkıp namaza duruyorsun ki.Harika olurdu ama namaz kılıyorum. Araya sabah namazı giriyor işte. Yoksa belki bu kadar kaçmaya da bilirdim![]()
7 de kalkıyorum. Gece de geç yatınca zor geliyor
Her gün de yürüyüşe çıkmayın o zaman.İkizler 9 da uyuyor. Onlar yatana kadar mutfağı toplamaktansa birlikte vakit geçirelim diyoruz. Sonra buyukle vakit geçiriyorum, ben mutfak toplarken eşim buyugun ödevlerini kontrol edip ortalık topluyor. Çay içtik desek saat 12 yi rahat buluyor. Bunda da ekstra bir iş çamaşır vs yoksa. Bazen 11 gibi yürüyüşe çıkıyorum daha erken işler bittiyse spora. 12 de zaten pilin bitiyor. Sevişsen 1-2 rahat buluyor. Yine canım istese dert etmezdim belki. İstemiyorum![]()
Her gün mü spor ve yürüyüş? Zaman planlamanızda cinselliğe de bir saat atayın, ona yer kalmamışİkizler 9 da uyuyor. Onlar yatana kadar mutfağı toplamaktansa birlikte vakit geçirelim diyoruz. Sonra buyukle vakit geçiriyorum, ben mutfak toplarken eşim buyugun ödevlerini kontrol edip ortalık topluyor. Çay içtik desek saat 12 yi rahat buluyor. Bunda da ekstra bir iş çamaşır vs yoksa. Bazen 11 gibi yürüyüşe çıkıyorum daha erken işler bittiyse spora. 12 de zaten pilin bitiyor. Sevişsen 1-2 rahat buluyor. Yine canım istese dert etmezdim belki. İstemiyorum![]()
Ne alaka? Annelik ve spor değil cinsellik karı koca olmak ve spor burada mesele. Eşim her akşam halı sahada yorulup gece olunca uyumak isteseydi sevgili bulacağım haberin olsun derdimBurada bile spordan feragat etmeniz bekleniyor çünkü siz evli ve annesiniz yaptığınız her şey bu iki kavram için olmalı gibi düşünülüyor.
Ne alaka? Annelik ve spor değil cinsellik karı koca olmak ve spor burada mesele. Eşim her akşam halı sahada yorulup gece olunca uyumak isteseydi sevgili bulacağım haberin olsun derdim