Cinsellikten Sonra, Şimdi Biz Neyiz?

luluuuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
78
4
26
Ankara
Arkadaşımım üyeliği ile takip ediyordum, kendi konuma benzer bir şey bulamayınca artık üyelik almaya karar verdim.

İlginç bir kafa karışıklığım var. 23 yaşındayım ve yenilerde tanışmış olduğum biri ile bir anlık çekim ile cinsel ilişki yaşadım. Ki önceki muhabbetimiz sayesinde ikimiz de birbirimizin bakir(e) olmadığını biliyorduk. Daha önceki birlikteliğimi sadece uzun süren bir ilişkimde yaşamıştım, ve uzun ilişkiyi bitiren ayrılan taraf ben oldum buna rağmen. Eski sevgilin seni kullanmış demeyin şimdi, ben de onu kullanmış olabilirim o açıdan bakarsak. Karşılıklı istek vardı. Bir de yargılayacak arkadaşlar hiç yorum yapmasa daha rahat olurum. Zira benim anlayışım ve kültürüm bu, siz ayıplasanız da ayıplamasanız da bu değişmeyecek ve ben halimden memnunum. Hani pişmanım üzgünüm gibi bi derdim yok.
Yeni tanıştığım adam ile o anı yaşarken bir anlıktı. İlişkiden sonra beni aramazsa üzülmem şeklinde düşünmüştüm. Zaten bunu birbirimize belli ettik, birbirimizi herhangi bir zorundalığa sokmadık. Sonrasında ise ondan hoşlandığımı fark ettim, tabi ki ah vah aşkımdan ölüyorum demiyorum da onunla düzenli bir ilişkim olsa iyi olurdu gibi bir kanıya kapıldım. Acaba böyle hissetmemin nedeni cinsel ilişki mi? Ama öyle olsa eski sevgilimle cinsellik yaşarken ondan ayrılamazdım. Zira onunla da aşk ile başlayan ilişkimiz cinsellikle devam etmesine(sadece birkaç defa ve ben istek duymadığımı farkettim) rağmen ben onu artık istemeyip ayrıldım.
Bu yeni adamın beni tekrar aramasını istiyorum. Belki bu rahatlığımızı devam ettirip arasam garipsemez. Ama hani filmlerde olurya, bir defa cinsellik yaşayınca kız adama yapışır ve evleneceklerini düşünür hemen. Öyle bir kız olmak istemiyorum, yaptığımın arkasındayım. Neyse sonuç olarak, düşün düşün bilemedim ve bu adamın beni aramasını istiyorum, sizce ne yapmalıyım. Olumlu veya olumsuz fikirlere açığım.
Konuyu çok açık anlattım ama forumda ayıp diye bir şey olacağını düşünmedim, eğer bir sorun var ise yöneticilerin düzeltmesini rica ediyorum.

Bence sen sadece cinsellik yaşadın diye o adamı yeniden isteyecek biri değilsin. Hani bazı tipler bu tür şeyler yaşayınca kaldıramaz vs. sen bilinçli olarak yaşıyorsun hayatını sonuçta anladığım kadarıyla. Yani bu sebeple cinselliğe bağlama isteğini.
Demek ki gerçekten hoşlandın, yakınlık hissettin ona karşı. :))
Sen ara , bir kez arayıp sormakla ona yapışmış olmayacaksın ki.
Öyle hissetme bence. Eğer o da istiyorsa zaten sana ulaşır bir şekilde. Fakat sen içinden geçeni yap da keşken olmasın.
Sen ulaşmayı dene, sonra ona bırak. Olmazsa önüne bakarsın.

Bence sen sadece cinsellik yaşadın diye o adamı yeniden isteyecek biri değilsin. Hani bazı tipler bu tür şeyler yaşayınca kaldıramaz vs. sen bilinçli olarak yaşıyorsun hayatını sonuçta anladığım kadarıyla. Yani bu sebeple cinselliğe bağlama isteğini.
Demek ki gerçekten hoşlandın, yakınlık hissettin ona karşı. :))
Sen ara , bir kez arayıp sormakla ona yapışmış olmayacaksın ki.
Öyle hissetme bence. Eğer o da istiyorsa zaten sana ulaşır bir şekilde. Fakat sen içinden geçeni yap da keşken olmasın.
Sen ulaşmayı dene, sonra ona bırak. Olmazsa önüne bakarsın.
Evet bilinçli yaşadım. Zaten ikimiz de bunu bildiğimiz için aradığımda ona yapışmış olmam gibi geliyor.O rahatlığı birbirimize verdik galiba.
Bir yandan da toplum yapısına göre kıyaslarsak, "Kız peşimden koşuyo, bak 2 dkda bağlandı bana, kız artık elimde" diye düşünmesini istemiyorum. Yani aslında toplumumuzda hoş görülmese de ben düşünüyorum ki, "Evet cinsellik yaşadık ama ben sırf bu yüzden sana bağlı değilim, sen beni elinde sanıyorsun ama hiç de değil" Böyle bir imaj vermek istiyorum ki sanırım zaten bu tavrımla imajı verdim. Zaten bunu yaşadık diye yapışsam asıl gurursuzluk o zaman olurdu, kimseye muhtaç bir kadın değilim bir bu muhabbetten diye düşünüyorum. Umarım anlatabildim

Evet bilinçli yaşadım. Zaten ikimiz de bunu bildiğimiz için aradığımda ona yapışmış olmam gibi geliyor.O rahatlığı birbirimize verdik galiba.
Bir yandan da toplum yapısına göre kıyaslarsak, "Kız peşimden koşuyo, bak 2 dkda bağlandı bana, kız artık elimde" diye düşünmesini istemiyorum. Yani aslında toplumumuzda hoş görülmese de ben düşünüyorum ki, "Evet cinsellik yaşadık ama ben sırf bu yüzden sana bağlı değilim, sen beni elinde sanıyorsun ama hiç de değil" Böyle bir imaj vermek istiyorum ki sanırım zaten bu tavrımla imajı verdim. Zaten bunu yaşadık diye yapışsam asıl gurursuzluk o zaman olurdu, kimseye muhtaç bir kadın değilim bir bu muhabbetten diye düşünüyorum. Umarım anlatabildim

onula birlikte olduğunda bakire olsan evet..tamam kız üstime kaldı ya da çantada keklik..diye düşünebilir..
ama zaten bakire değilmişsin, öndan önce de cinsellik yaşadığını, bağlansan onlara bağlanacağını ,ona karşı.duygusal anlamda yoğunlaştığını anlar..

Ara gitsin.

Son düzenleme:
Burda ısmarlama cevap olmuyor kusura bakma sevmediğin bir adamla nasıl birlikte olabiliyorsun ki
Bence arama basit bir hoşlantıymış işte geçer gider yeni biriyle tanışınca

Bence arama.Madem hoşlandın.onun aramasını bekle derim.sen ararsan sırf cinsellik için aradığını düşünebilir.egosunu kaldırırsın başka bir şey değil.Hayat sizin seçimler sizin...siz bilirsiniz

Senin onun elinde olmadığını zaten biraz görüşmeleriniz olursa anlayacaktır merak etme.
Biraz zaman ver. Ben de biriyle flörtleşip, beğenimi ifade edince, azıcık ilgilenince tamam bu kız bana hasta , artık elimde diye düşünebiliyorlar ama istedikleri kadar öyle sansınlar, bu sadece onların yanılgısı oluyor. O sebeple ilk başta istediğini yapmalısın. Sonra nasıl olduğunu karşındaki zaten anlayacaktır. Bende hep öyle olmuştur, hatta bu durum onları afallatıp benden daha fazla etkilenmelerini sağlamıştır. Kimseyi bir iki hareketle etiketlememek gerektiğini anlıyorlar böyle olunca.

Bak canım eski sevgilin kaç yaşında bilmiyorum ve tabi yeni ilişkinin olduğu kişiyide! Benimki bir tahmin sadece, son ilişkinde yaş farkınız fazlaysa inan bana olgun erkekler kadına daha güzel yaklaşıp daha anlayışlı oluyorlar bence, ve pektabiki cinsellik konusunda da daha tecrübeli oluyorlar. Bu kişi seni bu yönden etkilemiş olabilir.

onula birlikte olduğunda bakire olsan evet..tamam kız üstime kaldı ya da çantada keklik..diye düşünebilir..
ama zaten bakire değilmişsin, öndan önce de cinsellik yaşadığını, bağlansan onlara bağlanacağını ,ona karşı.duygusal anlamda yoğunlaştığını anlar..

Ara gitsin.
Hiç bu açıdan yaklaşmamıştım, doğru söylüyorsunuz onun başına kalmış gibi bir halim yok ve bunu o da biliyor.

bencede ara gitsin zaten hal ve tavrından anlarsın olmadı bi daha aramassın olur biter.
Rahatlık konusunda cesaret kazandım, zaten belli bir anlayış içinde bazı şeyler yaşadığımız için aradığımda rezil olacağım bir durum yok sanırım.

Burda ısmarlama cevap olmuyor kusura bakma sevmediğin bir adamla nasıl birlikte olabiliyorsun ki
Bence arama basit bir hoşlantıymış işte geçer gider yeni biriyle tanışınca
Forumda bu konulara verilen tepkileri bildiğim için ayıplamanız bir şey değiştirmeyecek şeklinde yazmıştım. Yoksa yorumlara açığım zira öyle olmasa foruma fikir danışmaya girmezdim. Sevmediğim adamla birlikte olup olmamak benim düşünce-duygu yapımla alakalı bir şey, her insan aynı olacak diye bir şey yok. Erkekle yapınca doğal oluyor da ben yapınca mı garip oluyor? Basit bir hoşlantı olması konusundaki yorumuza teşekkür ederim işte o konuda tedirgindim ve fikir danışıyordum.

Kesinlikle arayabilirsin bence, normal bir şey yokmuş gibi naber napıyorsun muhabbeti, sonra da bir yerlere bir şeyler içmeye çıkalım mı diyebilirsin.
sonuçta aranızda belli rahatlık var.
o bunu "kız üstüme düşüyor" şeklinde asla görmez.
aranızda cinsel yakınlaşma olduysa pat diye, iki taraflı bir çekim olmuş ki bu olmuş. kimse etkilenmediği insanla beraber olmaz kız / erkek.

belki görüşe görüşe aranızda bir ilişki başlar, belki bir şey olmaz, biraz daha zaman geçirirsiniz sadece. belli olmaz.

Bence arama.Madem hoşlandın.onun aramasını bekle derim.sen ararsan sırf cinsellik için aradığını düşünebilir.egosunu kaldırırsın başka bir şey değil.Hayat sizin seçimler sizin...siz bilirsiniz
Bu erkekler hep aynı oluyor, yeni biriyle tanışınca bu farklı diyorum ama bi bakıyorum bu da aynı. O yüzden kendimi kaptırmamak ve hemen aramamak istiyorum ama bir yanım da dürtüyor ara ara diye.

Senin onun elinde olmadığını zaten biraz görüşmeleriniz olursa anlayacaktır merak etme.
Biraz zaman ver. Ben de biriyle flörtleşip, beğenimi ifade edince, azıcık ilgilenince tamam bu kız bana hasta , artık elimde diye düşünebiliyorlar ama istedikleri kadar öyle sansınlar, bu sadece onların yanılgısı oluyor. O sebeple ilk başta istediğini yapmalısın. Sonra nasıl olduğunu karşındaki zaten anlayacaktır. Bende hep öyle olmuştur, hatta bu durum onları afallatıp benden daha fazla etkilenmelerini sağlamıştır. Kimseyi bir iki hareketle etiketlememek gerektiğini anlıyorlar böyle olunca.
Benim ilişkilerimde hep benim peşimden koştular. Daha önce hiç bir erkeğin egosunu yükseltmedim bence. Belki de o yüzden arayıp aramamak konusunda kararsızım. Ama sonuçta peşimden koşan erkeklerle de ilişkilerim yürümedi. Eski taktiğim işe yaramıyor demek ki pek hoş bir tabir olmasa da =) Bir de ilk defa bu şekilde bir deneyimim oldu. Hani önceki cinsel birlikteliğim uzuuuun bir sevgililik dönemi sonrası olduğu için rahattım. Şimdikinde olaya direk o şekilde girdiğimiz için, burda durumlar nasıl yürüyor bilemedim.

Bak canım eski sevgilin kaç yaşında bilmiyorum ve tabi yeni ilişkinin olduğu kişiyide! Benimki bir tahmin sadece, son ilişkinde yaş farkınız fazlaysa inan bana olgun erkekler kadına daha güzel yaklaşıp daha anlayışlı oluyorlar bence, ve pektabiki cinsellik konusunda da daha tecrübeli oluyorlar. Bu kişi seni bu yönden etkilemiş olabilir.
Doğru bir tespitte bulunmuşsunuz o yönden gerçekten hemen etkilendim itiraf ediyorum, ama gerçek bir hoşlantı olup olmadığı konusunda karara varamadım.

Sen onunla cinsel birliktelik yaşadığın için onu istemiyorsun bence hoşuna gittiği,mantığına uyduğu için onunla tekrar görüşmek istiyorsun. Bence sen arama o döner zaten arar büyük ihtimal.Belki tekrar birlikte olmak için belki de hoşuna gittiği için arar diye düşünüyorum.

İlişkilerini rahat ve toplum baskılarını umursamadan yaşıyor iken; neden arama-aramama konusunda bu kadar kastın ki kendini?

Kimin ne düşündüğünden çok senin ne düşündüğün ve anlayış/kültürün baz değil mi bu durumda da?

Benim ilişkilerimde hep benim peşimden koştular. Daha önce hiç bir erkeğin egosunu yükseltmedim bence. Belki de o yüzden arayıp aramamak konusunda kararsızım. Ama sonuçta peşimden koşan erkeklerle de ilişkilerim yürümedi. Eski taktiğim işe yaramıyor demek ki pek hoş bir tabir olmasa da =) Bir de ilk defa bu şekilde bir deneyimim oldu. Hani önceki cinsel birlikteliğim uzuuuun bir sevgililik dönemi sonrası olduğu için rahattım. Şimdikinde olaya direk o şekilde girdiğimiz için, burda durumlar nasıl yürüyor bilemedim.

İyi de onun egosunu yükselt demedim ben. :s
Sadece bir adım atmaktan bi şey olmaz dedim.
Fazla çekimsersin bence.
Ben çok atak davrandım, içimden geldiği gibi konuştum yaşadığım ilişkilerde. Hep de peşimden geldiler.
Çok sevdiler. Çok iyi davrandılar vs. Yani bir sorun olmuyor iki üç hoş laf edince.
Yeter ki senden etkilenmiş olsun o da. Böyle aman soğuk olayım, onu yapmiim denirse patlak verir ve peşinden koşan adamla da bi şey olmaz zaten sonuçta. Azıcık rahat olmak, kendimize güvenmek lazım. Bi de ortada hiçbir şey yokken bu kadar hesaba girmek de zaman kaybı. Bir sürü olasılık var sonuçta.
Sen istediğini diyeceksin sonra keşkelerin kalmayacak içinde, bu kadar.
Bir şeyin olacağı varsa olur. Olmazsa bunu herhangi bir harekete bağlamamak gerek.
Bu yüzden harekete geçmekten sakınmak bu durumda gereksiz geliyor bana.

bu kişi birliktelikten sonra sizi aramadı mı? merak ettim de.

Kesinlikle arayabilirsin bence, normal bir şey yokmuş gibi naber napıyorsun muhabbeti, sonra da bir yerlere bir şeyler içmeye çıkalım mı diyebilirsin.
sonuçta aranızda belli rahatlık var.
o bunu "kız üstüme düşüyor" şeklinde asla görmez.
aranızda cinsel yakınlaşma olduysa pat diye, iki taraflı bir çekim olmuş ki bu olmuş. kimse etkilenmediği insanla beraber olmaz kız / erkek.

belki görüşe görüşe aranızda bir ilişki başlar, belki bir şey olmaz, biraz daha zaman geçirirsiniz sadece. belli olmaz.
İlk görüşte aşk olmasa bile en azından karşılıklı bir çekim olmuştur, yani umarım onda da olmuştur. Yoldan geçen biriyle değil de benimle birlikte olduysa, yani tamam erkek ama o kadar ilkel ve hayvani değil sanırım bu ihtiyaç, bir çekim oldu ki yaşandı. Diye düşünüyorum en azından.

Sen onunla cinsel birliktelik yaşadığın için onu istemiyorsun bence hoşuna gittiği,mantığına uyduğu için onunla tekrar görüşmek istiyorsun. Bence sen arama o döner zaten arar büyük ihtimal.Belki tekrar birlikte olmak için belki de hoşuna gittiği için arar diye düşünüyorum.
Onun döneceğini düşünüyorsunuz ben de böyle ümit ediyorum, ne için olursa olsun birlikte vakit geçirmek isterim, sonra da durumun gidişatına göre bakacağız sanırım.

İlişkilerini rahat ve toplum baskılarını umursamadan yaşıyor iken; neden arama-aramama konusunda bu kadar kastın ki kendini?

Kimin ne düşündüğünden çok senin ne düşündüğün ve anlayış/kültürün baz değil mi bu durumda da?
Çok yerinde bir eleştiri olmuş, objektif yaklaşmamı sağladınız şu an.Cidden niye umursuyorum ki kendimle çeliştiğimi gördüm, galiba toplumu değil de en azından onun ne düşündüğünü umursamaya başladım. Bu da ondan hoşlandığımı düşündürüyor bana.

İyi de onun egosunu yükselt demedim ben. :s
Sadece bir adım atmaktan bi şey olmaz dedim.
Fazla çekimsersin bence.
Ben çok atak davrandım, içimden geldiği gibi konuştum yaşadığım ilişkilerde. Hep de peşimden geldiler.
Çok sevdiler. Çok iyi davrandılar vs. Yani bir sorun olmuyor iki üç hoş laf edince.
Yeter ki senden etkilenmiş olsun o da. Böyle aman soğuk olayım, onu yapmiim denirse patlak verir ve peşinden koşan adamla da bi şey olmaz zaten sonuçta. Azıcık rahat olmak, kendimize güvenmek lazım. Bi de ortada hiçbir şey yokken bu kadar hesaba girmek de zaman kaybı. Bir sürü olasılık var sonuçta.
Sen istediğini diyeceksin sonra keşkelerin kalmayacak içinde, bu kadar.
Bir şeyin olacağı varsa olur. Olmazsa bunu herhangi bir harekete bağlamamak gerek.
Bu yüzden harekete geçmekten sakınmak bu durumda gereksiz geliyor bana.
Siz egosunu yülselt demediniz tabiki, yanlış anlamayın onu ben kendi ilişkilerim için söyledim kendimle kıyaslayarak.
Sizin örnekleriniz farklı ve bir o kadar da güzel geldi, ben de biraz öyle olmak istiyorum.İçimde bir şey kalmasın bu sefer de ben arayım, aradığımda hadi diyelim ki rezil oldum(ki bu sadece benim kuruntum) öyle olsa bile beni reddedecek hali yoktur galiba. Çok mu egoist oldu =)

bu kişi birliktelikten sonra sizi aramadı mı? merak ettim de.
Yok aramadı, zaten birbirimizi böyle bir zorundalığa sokmadığımız için hala aramasını beklemekle mantıksız davranıyorum. Ama ne biliyim belki bi merak eder, görüşmek isterse.. Bi süre aramazsa ben aramayı düşünüyorum

şundan dolayı söyledim yani belki bu ilişkiye sizin de sadece cinsellik olarak baktığınızı düşünüyordur o yüzden sadece buna ihtiyaç duyduğu zaman arar. bunun için sizin aramanız bunun böyle olmadığını göstermek için etkili olabilir.

bence arama .o ararsa arar seni zaten .zaten birşeyler yaşanmış yani onun araması gerekirdi .canım kusura bakma ama uzun süreli bir ilişki yaşayacağını sanmıyorum bu adamla .bellki çok hoşlandın aklında kaldı adam ama erkekler bu konuda önyargılı maalesef .o aramadıysa sorun var demektir arasaydı oda takmıyor demek ki diyebilirdim .ama şöle seni bir kaç hafta sonra arayıp yanına çağırabilir ama yine seks amaçlı olur bu .

Back
X