arkadaşlar herkesin fikrine saygı duyuyorum ama kimse kimseyi yadırgamasın gerçekten bu hayatta insan başına ne geleceğii hiiiç belli olmuyor..ewlenmeden önce beraber olmamak cok saygı duyulacak bi konu.bakire bi insanında karsısına çok aşık olacagı ewlenmeden bişeler yaşıcagı bi insanda cıkabılır o insan beraber oldugu kızla ewlenmeyebilirde herkes hayatında hata yapabilir..kimse ilerisini bilemez o yüzden kımseyı yadırgamamak gerekir.kimin ne olacagı gerçekten belli deil bu zamanda..
Teşekkür ediyorum arkadaşım, ne güzel özetlediniz, evet 10 yıl sonrasının garantisini veremiyoruz ki. O yüzden illa bu adamla evlenicez gibi bir şeye ister cinsellik olsun ister olsun kapılamam. Belki de o yüzden bekaretimi saklamadım kimseye. Ama dediğiniz gibi saklayan da var, ben bunu yadırgamıyorum ki. Herkes evlenmeden beraber olsun bu çok normal gibi bir iddiam yok, sanırım bazı arkadaşlar öyle düşünmüş. Ben kendiminkini normal görüyorum. Yani bana anormal gelen şey başkasına normal gelir, ama anormal demek olumsuz bir manaya gelmemeli.