Cinsellikten zevk alamamak

bu tip sorunları kendi kendinize halledemezsiniz. eşinizle konuşmanız gerekir.

belki sadece zevk aldığınız şeyleri keşfedeceğiniz özel bir gün tertip edebilirsiniz. farklı şeyler dener, hangisinin daha güzel olduğunu görürsünüz.

Selam, bende de aynı sıkıntı var. 3 yıllık evliyim ve eşim geniş olduğunu söylüyor ve içime girince de tamamen sönüyor. Bana darltmami söylüyor ama nasıl doktora gidip söyleyeceğimı bilmiyorum. Bana fikir verin.
Ya kendininki inceyse :sinirli:

Ben klitorisi uyarmadan orgazma ulaşamıyorum şimdilik, o an gitgeller ve klitoris uyarımıyla senkronize gidince sonuç alıyorum. Ama zamanla bunu klitorisi de uyarmadan yaşayacağımı düşünüyorum okuduklarıma göre.
Bir de birleşme esnasında göğüslerin uyarılması da çok etkili bence.

Ya kendininki inceyse :sinirli:

Ben klitorisi uyarmadan orgazma ulaşamıyorum şimdilik, o an gitgeller ve klitoris uyarımıyla senkronize gidince sonuç alıyorum. Ama zamanla bunu klitorisi de uyarmadan yaşayacağımı düşünüyorum okuduklarıma göre.
Bir de birleşme esnasında göğüslerin uyarılması da çok etkili bence.

afedersiniz birleşme esnasında üçünü birden nasıl yapıyorsunuz merak ettim gerçekten :oops::KK48:

E eşiniz ve sizin toplam 4 eliniz var. 🤷🏼‍♀️
Eşinizin eli sizin göğsünüzdeyken sizinki de klitorisi uyarabilir. Gitgeller zaten elle olmuyor 🙈 Bunları yazarken uygulamadan daha zor oldu 😂

Bizde de bunların hepsi ayrı ayrı oluyor tabii ama aynı anda denicem en yakın zamanda
🤗 :KK8:

Back
X