Cinsi Sapıklara Dikkat !!!

Aman Allahim
Allah korusun
Ne kadar adi insanlar var yarabbim
arkadasin çok iyi yapmis Allah ondan razi olsun

pislikler ...

ALLAH onlari bildigi gibi yapsin ..

Artik olanlara yasanilanlara sasirmiycam .. bakalim daha ne felaketler görcez ...

ya hiç oraya gitme durumunuz yokmuydu..adamı yakalasaydınız..serbest kaldı şimdi..başkalarına da kim bilir neler yapacak
ay bu erkekler şeylerinden başka bişi düşünmezmi
bedensel zevk uğruna nasıl da iğrençleşiyor bazıları
rezillerrrr
gözünüzü toprak doyursun

Sokak çıkmaz fazla insan yok bizim arkadaş da kadın olarak bişey yapamamış zaten terasdan aşağıya inene kadar adam gitmiş ...

tüylerim ürperiyor böyle sapıkları duyduğumda gördüğümde..Allah cezalarını versin!
ruh hastası bunların sütü bozuk...
toplumumuz böyle insanlarla kirleniyor!
küçücük çocuklarr, kendini savunamayan hayvanlar bile bu tür istismara uğruyor
gördüğün yerde pataklıycaksın böylelerini:mymeka:

yazdıgın herseye tek kelımeyle evet canım.kendı kızına,anasına ,kızkardesıne tecavuz edenler bıle varken su hayatta.bunları yakalyıp hadım etmek lazım.

Akşam eşime anlattım o da aynı şeyi söyledi bu tür olayları duyduğum zaman erkek olarak utanıyorum diyor

Allah belalarını versin. Şerefsiz insanlar. Ne biçim bir şeydir bu ki tutup yaşlı bir kadına bunu yapabilsin. Bunlar insan değil hayvan bile olamazlar.

Sapık kaynıyor ortalık.. Allah yaşlıları ve çocukları korusun..onlar savunmasız. Gerci bizide sıkıştırsalar bizde çaresiz kalırız.. Ayy saçmaladım yine-tatlicadiarzu-

Rabbim böyle sapık ve sapıtmışlardan bizleri korusun. elleride şeyleri de kopsun bu sapıkların inşallah

gebersin adi herif nefret ediyorum bu insan dışı varlıklardan.hayvan bile yapmaz yaptıklarını.

zamanında anneme çok dedim aikidoya gitmek istiyorum diye ama beni dinlemedi
keşke gönderse idi ,işe yarayacağı zaman gelmez inşallah ama olsun

en güzeli böyle insanları hadım etmek :mymeka::mymeka:
öbür tarafta yatacak yerleri yok umurlarında değil
aklı uçkurlarından başka bir şeye çalışmayan pis insanlar
yaşamlarının tek amacınıda elinden alıp bırakacaksın ortaya bak bakalım yaşayabiliyo mu
allah hepsinin belasını versin
böyle insanların varlığını bildikçe nefret ediyorum insanlardan
isviçreli ressam paul klee'nin bir sözü var

insanları tanıdıkça köpeğimi daha çok seviyorum

:bbo::bbo::bbo:

allahim korusun bune insanlik disi bi hareket
gunumuzde boyle sapiklar cogaldi
insan disarda gezerken
herkesden tedirgin olmaya basladi.

oyle serefsızler varkı... klava:
benimde basıma gelıyordu az daha ilk baharda carsıda çıkmıstım elımdede montum vardı bir ayakkabı boyacısıyla yanyana gececektık bende hanı adam rahat gecsın die biraz belımı oynattım vee nee goreyımm adamın elii olece havada bolsukta kaldııı ... iykide biraz kenara cekılmısımmmm
ogun bugundur oyle insanlardan mumkun ldugunca uzak dururum tabıkı herkes ole değildir.. arada böleee edepsizler cıkıyor işteee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…