Cinsiyet belirleme takvimi(bakalım ne kadar dogru)

hayalim3kelime

evli-mutlu-çocuklu(ins)
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
524
12
643
Ancient Chinese Gender Predictor

buradan bi denermisiniz hamile olanlar ne kadar dogru sonuc veriyor
ilk bölüme kendi dogum gününüzü ikinci bölüme ise adetinize 14 gün ekleyerek yazıyorsunuz....
örn:17 aralık ise 31 aralık yazıyorsun
hadi bakalım cevapları paylasalım

valla canım ben şimdi yapmaya çalıştım da üstü yaptım altta kafam karıştı :)))) benim son adet tarihim 19 Aralık..alta ne yazcam ben ay gün kısmına..yapamadım ki

mrh arkadaşlar nasılsınız... sizinle bişey paylaşmak istiyorum aralığın 14 de reglim başladı ve ocağın 6 sındada hasta olmam lazımdı olmadım hamileyim şuan şöyle bişe varmış galiba doğrumu çin takvimine göre cinsiyet nasıl belirleniyo.... yardımcı olurmusunuz

yardımcı olurmusun bana nasıl hesaplıyorsun ben sana bilgilerimi yazayım :) 10.18.1984 doğumluyum 14 aralık 2010 da regli oldum adetim 24 gün sürüyo 2011 ocak ayının 6 sında hasta olmam lazım dı olmadım gebeyim şimdi doğum saatim 12 ile 15 arası

arkadaslar biri banada yardımcı olsun benim dogum tarihi 01.06.1990 sabag dokuzda dogum saatim son adedi 4 kasım2010 da oldum gelecek ay cinsiyeti ögrenecegiz ögrrenmeden bakim bakalım dogru çıkıyormu ben denedim ama bişey anlamadım

Son düzenleme:
selam arkadaşlar.bende hesapladım ve kız çıktı..bakalım yarın belli olucak bizmkinin cinsiyeti (tabii gösterirse)tutup tutmadığını anlarız:))))

canım18 ekimmi doğumgünün öyleyse inşallah kızın olacak

Son düzenleme:

kutla seninki de kız çıkıyor canım

baya baya dogru gibi kızlar ne dersiniz beklemeye son artık ilk günde bilecez
alahım saglıklı hayırlısını varsin gerisi bos kız erkek ne farkeder kucagımıza almayı nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…