Cinsiyet belirleme takvimi(bakalım ne kadar dogru)

14 ekleme yazmıor burda ama ekleyipde yaptım eklemedende yaptım kız çıktı:) bakalm cinsiyeti bnde 2 hafta sonra öğrencm inş. doğrudur:)

seninkide kız çıkıor biliomusun sen cinsiyetni?Gerçi 12 aralık nası bilcen daha var:)

Woman's Birth Year 1975 Month 1 Day 14 Time Zone PST

Conception Year 2010 Month 12 Day 23 Time Zone PST

It's a girl! (Chinese Age 37 at Lunar month 11)

sayfayı açabilrsen dene bak kız çıkıor.

ben kızımda denedim erkek gösteriyo...şimdi yine hamileyim bunda da kız gösteriyo..bakalım dah cinsiyeti öğrenmedim öğrenince yazarım..ama kızımda tutmadı kızım 2.5 yaşında..

ben yaptım bu ay hamile kalırsam kız olacakmış
kızıma göre girdiğimde boy dedi
hamile kalırsam yine yazarım. ama her zaman tutmuyor...

bebeğim bana tutunmayı başarabilirse erkek çıkıyor birde kızım var zaten hakkımızda hayırlısı

Benim çin takvimi kız görünüyo ama bunu yapınca oğlan gözüktü 2hafta önce doktor kız ondan 1hafta sonrada başka bi doktor oğlana benziyo dedi bilmiyorum rüyalarımda kızda gördüm erkekte meraktan çatlayacağım ilk gebeliğim cinsiyetin önemi yok ama insan çok merak ediyo

bugün doktora gittik ve oğluşumun pipişini gördük bunda doğru çıktı

ben henüz hamile kalmayi beceremedim ama arkadasimkini denedik.dr kiz demisti.takvimde de kiz diyo onda tuttu...
bi de rus takvimi var onun tutarliligi hakkinda bilgisi olan var mi arkadaslar??

bende denedim ama olmadı benim yerime yapabilirmisisniz dgum tarihim
05 agustos 1983 son adet tarihim 22 0cak 2011 banada yaparsanız sevinirim 14 gün eklemedim adetime

Son düzenleme:

bende senden farksızım burda adetime ondort gün eklesemde eklemesemde kız cıkıyo
doktor bişiye benzetemiyo cin takvimine göre erkeke belirtilerde erkek anlamadım gitti ilk bi doktor kız dedi tamda göremedi yüzdeli konuşdu yüzde altmiş filan iki hafta sonra bida gelin bakalım dedi tam net görürüz dedi benimde ilk cocuk cok merakediyorum kafası sol tarafta senin kinin kafası nerde merakettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…