Daha 2 gun once sen degistiriyordun?Bugün çok yakın bir dostum kızının cinsiyet değiştirmek istediğini söyledi.Su anda kız 22 yaşında.Lise döneminde de bu konuyla ilgili psikoloğa gitmişlerdi. Ama sanırım kız gerçekten kararlı.Cicek Dilligil in çocuğunu gösterdim.Ailesinjn nasıl destek çıktığını.Ama biz böyle bir aile değiliz dedi.Arkamda durmaSan8z intihar ederim demiş kız.Ederse etsin diyor. Oldukça da muhafazakar bir aile.Nasil yardım edilir bilemedim.
Hikaye olmamış 22 yaşında ne lisesiBugün çok yakın bir dostum kızının cinsiyet değiştirmek istediğini söyledi.Su anda kız 22 yaşında.Lise döneminde de bu konuyla ilgili psikoloğa gitmişlerdi. Ama sanırım kız gerçekten kararlı.Cicek Dilligil in çocuğunu gösterdim.Ailesinjn nasıl destek çıktığını.Ama biz böyle bir aile değiliz dedi.Arkamda durmaSan8z intihar ederim demiş kız.Ederse etsin diyor. Oldukça da muhafazakar bir aile.Nasil yardım edilir bilemedim.
Su anda 22 yaşında üniversite öğrencisi. Lise döneminde dedim.Hikaye olmamış 22 yaşında ne lisesi
Lise döneminden beri hisleri öyle diyor o zamanlar da Dr gitmişler birşey değişmemiş valla ben bu konulara inanırım aşırı arttı çünküHikaye olmamış 22 yaşında ne lisesi
Evet çok yakın bir dostum.Kızı istiyor.Zaten cok uzun yıllardır aslında kiz farkındaydı.Ama aile görmezden geldi .Üzerini kapattı.Benim bildiğim göğüslerine strechfilm sarıyordu.Aslinda annenin tek derdi millete ne deriz.Bence kendisi az zorlasa kabul edecek de.Surekli etraf ne der diyorDestek isteyenin arkadaşınız olduğunu düşünüyorum. Bence düşünceniz ne ise onu savunun. Cinsiyetini değiştirmek isteyen kişi liseden beri aynı düşüncede. düşünmek için çok uzun yillari olmuş ve hala aynı fikirde. Ayrıca ergen bir çocuk da değil artık yetişkin olmuş. Bu durumda ailenin kabul etmekten başka çaresi yok. Ya kabul edecekler ya da cocuklari ile bağlarını tamamen koparacaklar
Bende tam o kişi mi diye bakacaktim, usulca kaçayımDaha 2 gun once sen degistiriyordun?
Duzeltme: arkadaslar yanlis hatirliyormusum, pardon, uyenin hakkini yedim, kendisinden ozurdiliyorum
Karışmayın sizi ilgilendiren bir şey yok dahil olmayınBugün çok yakın bir dostum kızının cinsiyet değiştirmek istediğini söyledi.Su anda kız 22 yaşında.Lise döneminde de bu konuyla ilgili psikoloğa gitmişlerdi. Ama sanırım kız gerçekten kararlı.Cicek Dilligil in çocuğunu gösterdim.Ailesinjn nasıl destek çıktığını.Ama biz böyle bir aile değiliz dedi.Arkamda durmaSan8z intihar ederim demiş kız.Ederse etsin diyor. Oldukça da muhafazakar bir aile.Nasil yardım edilir bilemedim.
Cinsiyet değşştirmek kolay değil çok çok çok zorlu süreçten geçiyorlar neredeyse yıllar alıyor bu, sonuca da kurul karar veriyor. En basiti Bin küsürlük soruyla test ediyorlar. Aile kabul etmezse ne olacak resitim diyip evden kaçsa kötü yola düşse içleri mi rahatlatacak? Bu konuda uzmanlaşmış psikolog ya da psikatrislerle görüşmeleri daha sağlıklı.Karışmayın diyen üyeler yardım istedi ama.Bi şekilde karşılıklı oturup konuşmak istiyor kadın.Ne diyeyim.Ben karışmıyorum demek yarı yolda bırakmak olur.Destek olmak lazım.Yaninda olmak lazım ama bu insanın.Zor durumda
Ya ben linc yiyceksem yiyim de Allah cidden evlatlarimizi korusun yedigimiz içtigimiz hersey zehirliyor bizi ve hormonlarimizi genetigimizle oynuyolar insanlarda bir cinsiyetsizlesme politikasi yürütüyor ben öyle düşünüyorum nüfus artışı olmasin diye yapılmış bir durum gibi düşünüyorum bence kizin uygun bi dille konuşulup uzunca bir tedavo edilmesi lazim çünkü bazilari cinsiyet degistirdikten bir süre sonra pişman da oluyorlarBugün çok yakın bir dostum kızının cinsiyet değiştirmek istediğini söyledi.Su anda kız 22 yaşında.Lise döneminde de bu konuyla ilgili psikoloğa gitmişlerdi. Ama sanırım kız gerçekten kararlı.Cicek Dilligil in çocuğunu gösterdim.Ailesinjn nasıl destek çıktığını.Ama biz böyle bir aile değiliz dedi.Arkamda durmaSan8z intihar ederim demiş kız.Ederse etsin diyor. Oldukça da muhafazakar bir aile.Nasil yardım edilir bilemedim.
Öyle bir dernek mi var.Ilk defa duydum.Mesela bu öneri bile olabilir yani.Sizi ilgilendiren bir durum değil Gökkuşağı aileleri derneği ile iletişime geçin. Daha saglıklı yardımda bulunurlar
Nüfus artışı olsun diye 3 çocuk doğuranı memur yapacak bi ülkede yaşıyoruz biz siz hangi ülkedesiniz?Ya ben linc yiyceksem yiyim de Allah cidden evlatlarimizi korusun yedigimiz içtigimiz hersey zehirliyor bizi ve hormonlarimizi genetigimizle oynuyolar insanlarda bir cinsiyetsizlesme politikasi yürütüyor ben öyle düşünüyorum nüfus artışı olmasin diye yapılmış bir durum gibi düşünüyorum bence kizin uygun bi dille konuşulup uzunca bir tedavo edilmesi lazim çünkü bazilari cinsiyet degistirdikten bir süre sonra pişman da oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?