Cinsiyet değişimi

Su anda 22 yaşında üniversite öğrencisi. Lise döneminde dedim.

Lise döneminden beri hisleri öyle diyor o zamanlar da Dr gitmişler birşey değişmemiş valla ben bu konulara inanırım aşırı arttı çünkü
Ha pardon ben anlamamışım böyle şeyler gerçekten var ben sadece çok kavga çıkma ihtimali olan konu diye inanamadım valla üzüldüm kıza ya kim ne hissediyorsa hissetsin keşke karışmasalar bu insanlara

Ha pardon ben anlamamışım böyle şeyler gerçekten var ben sadece çok kavga çıkma ihtimali olan konu diye inanamadım valla üzüldüm kıza ya kim ne hissediyorsa hissetsin keşke karışmasalar bu insanlara

Valla zor süreç. Pek yorum yapamam birine dokunur diye/

Bu çok çok özel bi konu sizi ilgilendirmez. İster kabul etsinler ister karşı çıksınlar

Sanıyorum yanlış anlaşıldım.Ben değiştirsin değiştirmesin karışamam.ama anneye destek olmak isterim.zor bir durum.Yani insan böyle zamanlarda sığınacak birilerini arar ya.o açıdan diyirum

nüfus artışı olmasin diye yapılmış bir durum gibi düşünüyorum

ne kadar nüfus artışı olursa küresel güçlere o kadar müşteri militan çıkar
biraz uyanın lütfen

konu sahibi bu konuda arkadaştan yardım istenmez
psikolojik destek almaları ve arkadaşın bahsettiği gibi ilgili derneklerden bilgi almaları lazım
öldürürse öldürsün diyorsa açsın baksın bakalım intihar eden lgbt çocuklara
içi elveriyorsa ok yani

Hassas bir konu karışmayın, kötü olur sizden bilirler, sen akıl verdin böyle oldu olur, karışmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…