Cinsiyet değişimi

Sanıyorum yanlış anlaşıldım.Ben değiştirsin değiştirmesin karışamam.ama anneye destek olmak isterim.zor bir durum.Yani insan böyle zamanlarda sığınacak birilerini arar ya.o açıdan diyirum
tamam sen yine destek ol, kadını kendinden uzaklaştırma, kadın dertleşmek istediğinde gelsin yanınıza falan ama bu konu gerçekten seni beni aşar, profesyonel destek alması lazım. Bu konunun sizi aştığını net şekilde belirtin ama arkadaş olarak yine destek olun istiyorsanız. Yaptığınız yapacağınız yorumlara dikkat edin. O veya bu şekilde kararlarını yönlendirmeyin. Ama profesyonel destek alması için yönlendirin.

Kesinlikle evet.Dediginiz gibi düşünüyorum. Benim aslında ikna etmek istediğim nokta şu.Jntihar ederse etsin kısmı.Yani çocuk ne yaparsa yapsın düşünce bu olmamalıdır. Bu konuda ikna edici olmam lazım

homofobik olmayan bir uzmandan destek almaları gerekiyor, siz sadece dinleyin, böyle bir konuda yönlendirme yapmak çok tehlikelidir. kızları zaten eninde sonunda kendi yolunu çizecek. Bir insan nasıl evladının ölmesini ister ya böyle bir sebeple!

Çocuk sonradan mı özendi yoksa çocukluğundan bu yana erkeksi davranışlar mı sergiliyor bu önemli bence. Ailesiyle konuşurken de bu konuyu tamamen sorgulamanızı öneriyorum. Bu sayede kızda ailesi de aydınlanacaktır. Kız bilinçaltında kendini erkek olursam hayat daha kolay olur diye mi kodladı acacba muhafazakar aile diyince aklıma o geldi. Psikolog+ hormonal dengesi vs bunlar önem teşkil ediyor. Lise zamanlarında gençler biraz arayış içinde olduğu için bir heves diye düşünmüş ailesi sanırım. Umarım kendi bedeniyle ruhunu kabul eder

İşte mesela çocuk sonunda yine intihar ederse, açılarından suçu sana atabilirler. Sen söyle demiştin de o yüzden ben böyle yaptım da falan filan. En güzeli hiç karismamak

Annesiyle birlikte uzmN paikolog psikiyatri her neyse ondan yardım alınacak. Bu ailenin isteği doğrultusunda verilecek bir karar değil onlar dünyaya getirmiş olabilir ama kız kendini erkek hissediyorsa kim ne yapabilir?

Bir tanıdıgımızın kızıda bu sekılde...Daha küçücükken liseye giderken arada bana ucundan cıtlatırdı keza sacını kesıs tarzı,kıyafetlerınden de belliydi ama...

Birgün dugun ıcın aılesı elbıse gıyeceksın demıs cokta guzel olmus hatta bende cok guzelsın şöyle boyle guzellemelerı yaparken o fotografları gormek ıstemıyorum dedı...

İlerde degısır belkı dedım ama 28 yasına gelmıs yakın zamanda bır dugunde gordum ..6 yasındakı cocugum abi dedı ona..

Allahım gercekten korusun...Ailesine gelince sanırım kaybetmemek ıcın gormezden gelıyorlar bılmıyorum..Daha da ılersı ıcın ne yapar onuda bılmıyorum ama ben bu tarz kısılerın ruhsal olarak hasta olduklarını dusunuyorum...Yanı hormonel rahatsızlıgı yoksa sayet ki o bıle varsa caresı varmıs onun dısında baba faktorunun asırı baskıcı olması ya da asırı pasif bir baba olması, annenın pasıf ezılen olması ya da ergenlık donemınde yanında olamaması ya da desteklememesı ya da hasta olması vs vs durumlarda etkılı olabılıyormus..O kızda da aile sorunlu buarada birarada yasıyorlar ama yoklar sankı baba pasif..

Size gelince kesınlıkle karısmayın..

Virgül kullanmanın önemini gösteren bir yanlış anlama olmuş
Yoo konu sahibi oldukça net yazmış.Noktasını koymuş, "de" yi bile ayrı yazmış.Yanlis anlasılacak bir durum yok.Konuya gelecek olursak,sizin gerçekten yapabileceğiniz bir şey yok.Arkadasinizin sadece hezeyanlarını dinleyebilirsiniz.Kadin çocuğum intihar ederse etsin diyor.İki taraf da kararlı.Bu durumda aile psikolojik destek almak zorunda bu kararı sindirebilmesi için.Cok zor bir durum çok.

Benim bildiğim kadarıyla annesi kayinvalide ve kayinpeder tarafından aşırı ezilen bir gelin.Baba da bu duruma çoğu zaman seyirci kalıyor.Onlarin yapısı böyle diye.Ayrica yine benim bildiğim anne sürekli kız kıyafetleri giymesi , saçını uzatması gibi konularda baskıcı değil ama bıktırıcı.Ve bence en önemlisi lise döneminde gözlük kullanmaya başladı, bir dönem dis teli kullandı ve bu değişimler hep babaanne dede halalar tarafında olumsuz tepkiler aldı.Disindekiler ne çok çirkin olmuşsun.Saçin hiç yakışmamış gibi.Bunlar bence etkili .

Ne boş konu ya psikologa mı gitmişler aa?

Psikiyatri heyet raporu olmadan böyle bir ameliyat yapılamıyor zaten siz en dış kapının en dış mandalısınız, yardım edecek bir durumunuz da yok

Başta öyle değildi hanımefendi, popomdan uydurmadım herhalde. Kusura bakmayın yanlış anlamayı espriye vurup, yanlış anlayan kullanıcıyı güldürmek istediğim için. Bu kadar alınacağınızı bilseydim yazmazdım.

Başta da öyleydi hanımefendi Mesajın yanlış anlaşılacak bir durumu yoktu.Ben de bunu ifade etmek istedim.Niye alinayim yahuEspri yaptıysanız şayet asıl siz kusura bakmayın ben öyle düşünmemiştim

Genelde sizin gibi zihniyetlerin çocukları öyle oluyor etme bulma dünyası çünkü kınaya kınaya yamuldunuz.

Tüm oyunlar bize oynanıyor. Bu masada da varız çok şükür.

Genelde sizin gibi zihniyetlerin çocukları öyle oluyor etme bulma dünyası çünkü kınaya kınaya yamuldunuz.
Kinama içeren bi cümle alıntılarmisiniz ne cüret le böyle konuşuyorsunuz benimle klavye delikanlısı biri daha gelmis ciddi bir meselr bu kizin gercekten hormonları bu yönde çalışmıyor sa ilerde pisman olabilir yaşamış biri olarak söylüyorum ki bir dönem bende öyleydim psikolojik tedavi de çocuk ken uğradığım Tacizler ve istismar yüzünden erkek gibi giyindiğim erkek gibi davrandığım gün yüzüne çıktı belki de kiz agir seyler yasiyor ama ailesi cok tutucu oldugu icin isin icinden çıkamıyor her b*ka muhaletfetlik yapip diklenmeyin

aileyi ikna etmeye calısın bu elalem ne der diyen aileler yüzünden gencler kendi canına kıyıyor kesinlikle kücümsenecek bi olay degil. o cocuk kim bilir kac yıldır neler yasıyor

Anne baba olarak çocukların her daim arkasında durmak zorundayız.elalemi çok onemsiyorsa başka bir yere tasinsinlar.elalemi düşüneceğine geçireceği çok zor ameliyatlari düşünsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…