- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
İcine mi dogdu yoksa.fotodan mi tahmin ettin canmErkekk
Nubu gozukuyomuu bn goremedim gerci cokta anlamam ama sagolasn teyzesiNubu dik erkek bence.
Ay hadi hayrlisi masallah nasil guzel anliyosnz cok ozendm vallaSnn erkek olcak cnim orda pipiye benzeyen bisey var 30derecelik aciya uyuyo pipi bacak mesafesi :) bence tabi
Benmkinde pipi yok :) bide esime videoya cektirdim bsyler gorursek diye. Ilerleyen haftalarda kesinlesir zaten:)Ay hadi hayrlisi masallah nasil guzel anliyosnz cok ozendm valla
Bnmde 21 inde kontrol var o zaman biraz belli olur belki sen kac haftalik hamilesin canmBenmkinde pipi yok :) bide esime videoya cektirdim bsyler gorursek diye. Ilerleyen haftalarda kesinlesir zaten:)
Nrmalde 10 ultrasonda 9 canmBnmde 21 inde kontrol var o zaman biraz belli olur belki sen kac haftalik hamilesin canm
Yüzüğe ip geçiriyosun göbeğinin üstünde birisi tutsun eğer ileri gidip geliyosa erkek yuvarlak yapıyosa kız demekYuzuk testi nasil oluyo canm
Hadi hakkimzda hayrlisi olsn tatlmNrmalde 10 ultrasonda 9 canm
Tamam canm aksam denicemYüzüğe ip geçiriyosun göbeğinin üstünde birisi tutsun eğer ileri gidip geliyosa erkek yuvarlak yapıyosa kız demek
Ay canm sende nub dan mi tahmin ettin ogrwnnce ilk is buraya yazicam%1500000 erkek. Hatta öğrenince yaz banada burdan.
Ne çıktı canımmTamam canm aksam denicem
Ay canm sende nub dan mi tahmin ettin ogrwnnce ilk is buraya yazicam
Ya benim bebeğim kız mı erkekmi anlayanlardan cvp bekliyorum çok merak ettimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?