- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
erkekmıs teyzesı oglusumuz olcakmıs :)
Valla tebrik ederim doğru tespit nub da çok iyisinAha 2 de 2 :))) hayırlısı olsuuun geliyo minik pipili ^_^
Valla tebrik ederim doğru tespit nub da çok iyisin
Slm canm banada yorum yapar mısın sana zahmet olmazsa.Estağfurullah efenim teveccühünüz
Bu persembe gıdıcem cınsıyet ıcın ıns gosterır bebısEstağfurullah efenim teveccühünüz
Slm canm banada yorum yapar mısın sana zahmet olmazsa.Eki Görüntüle 1999133
Ben de 100 de 80 kız hıssedıyorm bebıs persembe gosterırse yazarm ıns.Kıza benziyor canım ama net olarak bilemem tabi ki. Yinede %100 kız dicem yamutlaka haberini bekliyoruz
Ben de 100 de 80 kız hıssedıyorm bebıs persembe gosterırse yazarm ıns.
Ilk defa gıdıcem cınsıyet ıcın canm 12.haftada rutın kontrol testler yapıldı ama bellı degıl demıstı doktorBu kaçıncı gidisiniz cinsiyet için?
O zaman kızIlk defa gıdıcem cınsıyet ıcın canm 12.haftada rutın kontrol testler yapıldı ama bellı degıl demıstı doktor
Kız olursa guzel olur ılk bebısım oldugu ıcın buyuyunce bırbırımıze destek oluruzO zaman kız
Buda fotomuz teyzeleri
Kizlar benimkinin cinsiyeti ne sizce
Nerden anliyorsunuz canim peki.ben hic beceremiyorum thmin yapmiyorumkız gibi geldi canım
seninki de erkek gibi sanki :)
Nerden anliyorsunuz canim peki.ben hic beceremiyorum thmin yapmiyorum
Doktor kiza benzetti fakat hic net konusmadi.annemler bu kiz cocuguna benzemiyor iri diyorlar kafam karistibi çıkıntı var gibi geliyor ona dayanarak söyledim ama tabii kordon da olabilir, göz yanılsaması da. benim 11 haftalık ultrasonumu bulursam göndereyim şimdi.
Doktor kiza benzetti fakat hic net konusmadi.annemler bu kiz cocuguna benzemiyor iri diyorlar kafam karisti
Ah öyle olsaa insan merak ediyor bir kizim var 2 yasinda bu ikincizaten birkaç haftaya öğreneceksin az kaldı ::)
baska foto varmı acaba bacagı gelmişşş nub belli değilllKizlar benimkinin cinsiyeti ne sizce
Canim yok bacaklari hep yukarda.bide kızıma göre daha tembel.kizim vok hareketliydi ultrasondabaska foto varmı acaba bacagı gelmişşş nub belli değilll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?