cinsiyet için erken ama merak ediyorumm

Yaaaa inşallah doğrudur yaa daha 11 haftalığız belli olurmu ki ayy çok mutlu oldum bunu duyunca

Senin miniğe bakınca da bi narinlik sezdim yani erkek gibi değil nub ü da erkeğe uygun değil. Tabi kız erkek fark etmez allah hepinize sağlıklı bi bebis nasip etsin inşallah. İkinizin de haberlerini bekliyorum. Normalde 12 haftada belli oluyor ozellikle erkekse ama tabi yanılma payları da hep var. Erkek denilen bebeklerde görülen şey genelde kordon bağı oluyor :)) kızlar da kendini hep saklarlar. Yanlış hatirlamiyosam ben 2. Kez gittiğimde 16. Ya da 18. Haftamda öğrenmiştim.

Annesi onun narinliğini sevsin ya ayy gözlerim doldu :) sağlıklı olsunda kız erkek farketmez ama içimden istediğim kız :)

Annesi onun narinliğini sevsin ya ayy gözlerim doldu :) sağlıklı olsunda kız erkek farketmez ama içimden istediğim kız :)

İnşallah gülüm diğer arkadaşında gönlünde erkek var inşallah bende doğru bilmişimdir :))) doğru çıkarsa diğer arkadaşlar kapımı çalmasın bu sadece şuan için hissettiğim 2 resme de bakınca gönlümden geçen şeydi ona göre :)) hadi bekliyorum haberlerinizi. Ne zaman kontrol ?

18inde 2li tarama var sadece şimdilik en yakın kontrol bu :) belli olduğunda kesinlikle yazıcamm :)

18inde 2li tarama var sadece şimdilik en yakın kontrol bu :) belli olduğunda kesinlikle yazıcamm :)

Haydi hayırlısı inşallah bi an önce öğrenirsin. Ben olsam çatlardım. Acaba o arada küçük bi kaçamak yapıp başka bi doktora mi gitseniz ya da kendi doktorunuza mi gitseniz 14. Haftada belki gösterir kendini

Şu an 11. Haftamdayım ama göstermeme ihtimali çok fazla o yüzden bende sabırsızlıkla 12 13. Haftayı bekliyorum o zaman gösterebiliyomuş :)

Erkek bebekte kese fasulye gibi kiz bebekte yuvarlak olurmus canm senin ki erkek bence
Ay ciddimii.. arkadasimn kese fasulye oglu olcak benm yuvarlak dha belli degil... Allah im acaba cinsiyetler kesinlesince neyi merak etcez. . Bu defada hareketini mi hissediyorum diye baslariz :)

Ay saolasin canm bakalm hayrlisi olsun hakkmzda cok heycanli gercekten

Ay ciddimii.. arkadasimn kese fasulye oglu olcak benm yuvarlak dha belli degil... Allah im acaba cinsiyetler kesinlesince neyi merak etcez. . Bu defada hareketini mi hissediyorum diye baslariz :)
Kssinlikle katiliyorm bu kezde hareket hissedelim diye heycanlanrz tarama testlerini filan merak ederiz heralde sukurler olsun allahima

Kızlar bi kızım var şimdi oğluma hamileyim bende tutan teorileri sizinle Paylaşmak isterim belki biraz soru isaretlerinize de yardimci olurum.. 1. Iki hamileligimde de cin takwimi tuttu.. 2. Kizimda killanmam azalmisti bunda daha kalın köklü ve hızlı bi killanma mevcut. 3. Kizimda kese yuwarlak kafa sağda bu sefer kese fasulye gibi kafa solda. 4. Kizimda bulantı kusma aserme tiksinme hiç birşey yasamadim bunda oda dan odaya bile geçerken oguruodum sadece kuru ekmek yiyebildim ama çok şükür geçti. 5. Kizimda hamile kalır kalmaz bi anda bi tastim gobegim daha yaywan çıktı basenlerden daha çok belli oluodu hamileligim bu sefer basenlerim daha dik aynı sekilde karnimda daha top gibi.. 6. Kizimda nubtan haberim yoktu ama bu sefer arkadaşlar hep celiskide kız gibi ama erkekte olabilir dediler nubu ne dik ne paralel aradaydi ve cok sukur bi kizimdan sonra Rabbim bana erkek ewladida nasip etti Rabbim kucagima almayi sağlıkla buyutmeyide nasip eder inşallah tabiki hamile olup bebisini bekleyen herkese de...

Tekrar merhabaa dün yine doktora gittik ama minik göstermedi cinsiyetini :) tekrar bi bakabilir misiniz nub teorisi ile :)

Eklentiler

• image.webp
    13 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…