Erkek gibi ama ben hiç anlamam sadece içime doğan ve çok erkeksi duruyo yüzü :)Hadi kizlar bi el atin bakalim.. cinsiyet
Haaahaa cok tsk ederm canim ☺Erkek gibi ama ben hiç anlamam sadece içime doğan ve çok erkeksi duruyo yüzü :)
Tekrar merhabaa dün yine doktora gittik ama minik göstermedi cinsiyetini :) tekrar bi bakabilir misiniz nub teorisi ile :)
Hadi kizlar bi el atin bakalim.. cinsiyet
Tsk ederim canim benim ☺Erkek olması lazım gülüm nub yukarda gözüküyor
Canparr cinaiyetimiz belli oldu bizimm kizimiz olcakmisss
Olsun canmm arada olur oyle valla geliyo prensesDemek ki neymiş nub da yanılmışımhayırlı olsuuun geliyo prenseees
Çok hareketli ya sürekli bi oraya bi buraya dönüyo ama bir türlü göstermiyo cinsiyetini bizimki yaramazlık yapmaktan göstermeye vakti kalmıyo :)))Bence 16. Haftada gostericek :)) yine kız diyorum ben nubu gözükmüyor ama
Biz bi dr a daha gittik oda erkek dedii cok saskinimmm
.valla bnde bilmiyormYav arkadaşprens mi prenses mi nolcak simdiii
.valla bnde bilmiyorm
Hadi canım :) anca 16. Haftada net belli oluyo ya doktorlar bilmyo bu işiBiz bi dr a daha gittik oda erkek dedii cok saskinimmm
Senin nub tahminin tutar inşallah canım benim içimde arkadar içinde :)Bende diyodum ki benim nub tahminim nasıl yanlış olurerkek cikcak o annesi ismini hazırlayın
Sen bir harikasın prensesim yoldaaaa bildin kız olacağınıBende diyodum ki benim nub tahminim nasıl yanlış olurerkek cikcak o annesi ismini hazırlayın
Sen bir harikasın prensesim yoldaaaa bildin kız olacağını
erkekmıs teyzesı oglusumuz olcakmıs :)Ne çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?