Ultrason görüntüsü var mı canımSelam arkadaşlar ben 17 haftalık hamileyim 15 haftalıkken bebeğime büyük ihtimalle kız dendi ama ben garip bi şekilde erkek hissediyorum.Bi dahaki kontrolüm haftaya bakalım değişicek mi yoksa kız olduğu kesinleşicek mi.Var mı benim durumumda olan
Var canım bi dk atıyımUltrason görüntüsü var mı canım
attım ama olmadı yaUltrason görüntüsü var mı canım
Canım sayfanın altında dosya yükle butonu var. Orayı seçip tlfdan resmi yükle ve cevapla butonuna bas canım.attım ama olmadı ya
Öyle yapıyorum ama olmuyo canım anlamadım:/Canım sayfanın altında dosya yükle butonu var. Orayı seçip tlfdan resmi yükle ve cevapla butonuna bas canım.
Resmi kırp ekran görüntüsü al öyle at canımÖyle yapıyorum ama olmuyo canım anlamadım:/
Bu defa oldu:)tşkler canımmResmi kırp ekran görüntüsü al öyle at canım
Kız canım bebegin
Bana da öyle geldi bacak arasında bi şey yok çünkü ama doktor kesin demeyince acaba mı demiştim:))Kız canım bebegin
İyice emin olmadan söylemiyor bazen doktorlar canım ilk bebiş mi :)Bana da öyle geldi bacak arasında bi şey yok çünkü ama doktor kesin demeyince acaba mı demiştim:))
Yok canım 29 aylık bi kızım var ikincisi geliyo Allahın izniyle:))İyice emin olmadan söylemiyor bazen doktorlar canım ilk bebiş mi :)
Masallah canım Allah bağışlasın benimde 23 aylık bir kızım var ikinciyi istiyorum nasip olursa :)Yok canım 29 aylık bi kızım var ikincisi geliyo Allahın izniyle:))
İnşallah rabbim nasip eder sana ve isteyen herkese canımMasallah canım Allah bağışlasın benimde 23 aylık bir kızım var ikinciyi istiyorum nasip olursa :)
Amin inşallah canım cok sagolİnşallah rabbim nasip eder sana ve isteyen herkese canım
Kız canm bebegin değişmez banada doktor kıza benziyor dedi 15 haftaligm ama değişmez benimde ikinci kizim geliyoYok canım 29 aylık bi kızım var ikincisi geliyo Allahın izniyle:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?