Cinsiyet merak edenleeer :)

ben ilk 2 ay 3 kilo aldım şu an kaldı hala daha alamadım çok korkmuştum başta böle giderse ben duba gibi olurum diye allahtan durdu kilo almam
Yok öyle düsünme ben o kadar almama ragmen zayifdim bana diyolarki karnin olmasa hamile oldugun anlasilmaz bile diye.. arkadan ayni duruyordum.. Allaha sükür diyim :))
Seninde kiza benziyo dedi ya dr senin nasil bulantilarin filan varmi.. yada tüylenme de azalma oldumu hic? Benim bulantim cok ama oglanda da vardi.. ve tüylenmede azalma pek fark etmedim ayni sanki.. sadece hic sivilce olmazdi bende ama sivilce cikiyor yüzümde.. gögüslerimde baya büyüdü.. oglumda büyümemisdi cok

benm bulantılarım var başından beri hiç kusmadım ama hep var idrarın rengi koyu tüylenme değilde benmde göğüslerim çok büyüdü ve benmde yüzümde sivilce çıkıyor kendimi beğenmiyrm bu aralar

Aynen bende hic begenmiyorum kendimi cirkinlesdim gibi geliyor gercekten.. oglumda hep derlerdi ne kadar güzellesmissin hamilelik cok yakisti sana diye.. bu sefer pek öyle olmiycak gibi eger gercektende kizsa bazen kiz oldugunda annenin güzelligini alirmis kizlar

aynen kızda çirkinleşiyo kadın ablamdan biliyorum olduğundan daha bi tuhaf görünüyor insan benm başta bi güzellk çökmüştü yüzün parladı diyorlardı da şimdi hiç öle değil

burda hamile bi ark ım var o benden 2 ay büyük bebeği kız olcak sordum idrarın nasıl die de koyu dedi o da

aynen kızda çirkinleşiyo kadın ablamdan biliyorum olduğundan daha bi tuhaf görünüyor insan benm başta bi güzellk çökmüştü yüzün parladı diyorlardı da şimdi hiç öle değil
Neyse hamilelik sonrasi eski halimizi aliriz merak etme :))
Benim bide ayaklarim cok üsüyor ya seninde öylemi.. zaten hep üsürdü simdi daha fena buzzz gibiler.. oda erkek belirtisiymis diye okudum..yani ayak cok üsürse erkek olurmus ama sacma geldi bana

banada saçma geliyor o bnm daha önce de ayaklarım üşürdü hep şu cinsiyeti bi öğrensek artk valla insan çok merk ediyor

burda hamile bi ark ım var o benden 2 ay büyük bebeği kız olcak sordum idrarın nasıl die de koyu dedi o da
Birazdan tekrar dikkat ederim rengine o kadar dikkatli hic bakmamisdim ama doktorda idrar istediklerinde bakmisdim illaki orda demisdim kendi kendime baya da koyu bi rengi var diye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…