- 7 Ekim 2015
- 4.940
- 11.348
- 158
- 41
- Konu Sahibi mavisimm11
-
Allah bagislasin insallah bu seferkide kızdırAynen canm benimde 1 oglum var
idrarın rengine faln dikkt ettin mi cnmkız :)
tabiki
Cok güzel hayırlı olsun kızın idrar rengini bize bakinca haber verirmisin canımkız :)
tabiki
hayırlı olsunn sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba kızlar biz dün ikili taramaya girdik ve cinsiyetimizi öğrendik Bu dünyaya bir paşa daha geliyor
Hayırlı olsun canım saglıkla al kucagına senin idrar rengi ne renk canım acık sarimi koyu sarımıMerhaba kızlar biz dün ikili taramaya girdik ve cinsiyetimizi öğrendik Bu dünyaya bir paşa daha geliyor
Yok öyle düsünme ben o kadar almama ragmen zayifdim bana diyolarki karnin olmasa hamile oldugun anlasilmaz bile diye.. arkadan ayni duruyordum.. Allaha sükür diyim :))ben ilk 2 ay 3 kilo aldım şu an kaldı hala daha alamadım çok korkmuştum başta böle giderse ben duba gibi olurum diye allahtan durdu kilo almam
benm bulantılarım var başından beri hiç kusmadım ama hep var idrarın rengi koyu tüylenme değilde benmde göğüslerim çok büyüdü ve benmde yüzümde sivilce çıkıyor kendimi beğenmiyrm bu aralarYok öyle düsünme ben o kadar almama ragmen zayifdim bana diyolarki karnin olmasa hamile oldugun anlasilmaz bile diye.. arkadan ayni duruyordum.. Allaha sükür diyim :))
Seninde kiza benziyo dedi ya dr senin nasil bulantilarin filan varmi.. yada tüylenme de azalma oldumu hic? Benim bulantim cok ama oglanda da vardi.. ve tüylenmede azalma pek fark etmedim ayni sanki.. sadece hic sivilce olmazdi bende ama sivilce cikiyor yüzümde.. gögüslerimde baya büyüdü.. oglumda büyümemisdi cok
Aynen bende hic begenmiyorum kendimi cirkinlesdim gibi geliyor gercekten.. oglumda hep derlerdi ne kadar güzellesmissin hamilelik cok yakisti sana diye.. bu sefer pek öyle olmiycak gibibenm bulantılarım var başından beri hiç kusmadım ama hep var idrarın rengi koyu tüylenme değilde benmde göğüslerim çok büyüdü ve benmde yüzümde sivilce çıkıyor kendimi beğenmiyrm bu aralar
teşekkür ederim RABBİM herkesin gönlüne göre versin su çok içtiğimden dolayı açık sarı canımHayırlı olsun canım saglıkla al kucagına senin idrar rengi ne renk canım acık sarimi koyu sarımı
Cok güzel Canim hayirli olsun Pasan :))) ilk cocukmu senin??Merhaba kızlar biz dün ikili taramaya girdik ve cinsiyetimizi öğrendik Bu dünyaya bir paşa daha geliyor
aynen kızda çirkinleşiyo kadın ablamdan biliyorum olduğundan daha bi tuhaf görünüyor insan benm başta bi güzellk çökmüştü yüzün parladı diyorlardı da şimdi hiç öle değilAynen bende hic begenmiyorum kendimi cirkinlesdim gibi geliyor gercekten.. oglumda hep derlerdi ne kadar güzellesmissin hamilelik cok yakisti sana diye.. bu sefer pek öyle olmiycak gibieger gercektende kizsa bazen kiz oldugunda annenin güzelligini alirmis kizlar
teşekkür ederim canım benimhayırlı olsunn sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tesekkür ederim canımteşekkür ederim RABBİM herkesin gönlüne göre versin su çok içtiğimden dolayı açık sarı canım
canım suyu bende çok içiyorum ki çok da severim hep çok içmişimdir suyu ona rağmen koyuteşekkür ederim RABBİM herkesin gönlüne göre versin su çok içtiğimden dolayı açık sarı canım
teşekkür ederim :) evet ilk çocugumCok güzel Canim hayirli olsun Pasan :))) ilk cocukmu senin??
Neyse hamilelik sonrasi eski halimizi aliriz merak etme :))aynen kızda çirkinleşiyo kadın ablamdan biliyorum olduğundan daha bi tuhaf görünüyor insan benm başta bi güzellk çökmüştü yüzün parladı diyorlardı da şimdi hiç öle değil
banada saçma geliyor o bnm daha önce de ayaklarım üşürdü hep şu cinsiyeti bi öğrensek artk valla insan çok merk ediyorNeyse hamilelik sonrasi eski halimizi aliriz merak etme :))
Benim bide ayaklarim cok üsüyor ya seninde öylemi.. zaten hep üsürdü simdi daha fena buzzz gibiler.. oda erkek belirtisiymis diye okudum..yani ayak cok üsürse erkek olurmus ama sacma geldi bana
Birazdan tekrar dikkat ederim rengine o kadar dikkatli hic bakmamisdim ama doktorda idrar istediklerinde bakmisdim illaki orda demisdim kendi kendime baya da koyu bi rengi var diye :))burda hamile bi ark ım var o benden 2 ay büyük bebeği kız olcak sordum idrarın nasıl die de koyu dedi o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?