Cinsiyet merak edenleeer :)

Evet canm bende öyle ögrensem alisverise basliycam bile insan illaki merak ediyor ama kim merak etmezki.. merak etmeyen varmidir acaba

sanmam varsada ruhsuzdur kesin ne hissediosun peki sen kendi bebegin icin
Benim icime kiz doguyor ama cok istedigimdende olabilirmi acaba diyorum :) cünkü istemesemde cok düsünüyorum durmadan internetde bakiniyorum aklim hep orda
Bissürü sacma seyler bile yaptim cin takvimi rus takvimi , kan yenileme hesaplamasi faln filan ama nedense hepsi kiz cikiyor yani inanmasamda kiz cikmasi bi isaretmi acaba diyorum.. :))

bi de ikli test sonucuna göre hesaplama varmış haftaya sonucu aldığımda ona da bakıcam

bi de ikli test sonucuna göre hesaplama varmış haftaya sonucu aldığımda ona da bakıcam
Bak bakalim canim ne cikacak bizide haberdar edersin.. basitse anlatmasi nasil yapildigini anlatirmisn? Ama senin cok büyük ihtimal kiz ya.. eger son anda erkek derlerse cok sasiririm

Bak bakalim canim ne cikacak bizide haberdar edersin.. basitse anlatmasi nasil yapildigini anlatirmisn? Ama senin cok büyük ihtimal kiz ya.. eger son anda erkek derlerse cok sasiririm
ikili test soncunda free beta hcg die bişey varmış 50 nin altındaysa erkek üstündeyse kızmış :))

ben erkek hissediyorum ama benim denedigim herseyde farkli sonuc cikior cin takvimi erkek diyor rus takvimi kiz diyor falan karisik kan yenileme nasil oluo bi onu denemedim sanirim hahah soylesene yapiim hemen

bi de şey diyorlar bi erk bebek mesela 2 3 yaşlarında falan sana ilgisi oluyorsa hamileyken kız bebeğin olcaktır demktir ben hamileleiğimn başlarında bilmeden yaşadım böle bişey sonradan öğrendim ki kız bebeğin olcaksa erk bebeğin ilgisi oluyormu kız annesine :)

kan yenileme hesaplaması ne cnm onu bilmyrm ben
Kan yenilenmesi erkekde her 4 yilda bir kadinda ise her 3 yilda bir oluyormus yani mesela kadin diyelimki 90 dogumlu hesaplaniyor
90,93,96,99,02,05,08,11,14,17
Erkekde aynisi 4 sayiyla yapiliyor yani 4 ekliyerek ve diyelimki 2016 hamile kalindiysa erkeginmi sayisi daha yakin kadininkimi ona bakiliyor.. eger kadinin yakinsa kiz eekegin yakinsa oglan.. tabi buda kesin dogru diye birsey yok kesinlikle :)

hıımmm güzelmiş dur yapıym sölüycemm

Gercekdenmi :)) olabilir ilk kez duyuyorum basima böyle bisey gelmedi benim.. yani ne anlamda ilgi duyarmis begenme gibimi?? :)

kız yaptım eşiimnki 2013 en yakın benmki 2015 yaşasın bu da kız çıktı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…