nasıl oluyo o:uhm:hangimizin yenilendiğini nerden bilicez -tatlicadiarzu-
evet ya bizde kime yaptıysak dogru çıkıo......Aaaaaaaaaaa inanmiyorum ben saka olsun diye simdi oglumla kizimi hesapladim,
vallahi dogru ciktikafamçokkarıştıHmmmmm Allah Allah.....
Tesekkürler canim.Iyi fikirmis süperrr..
demekki şu an bebeğim olsa erkek olcak kaydirigubbakcemile3
iyide ben 88dogumluyum esim 85dogumlu ikimizinde 2008de hucreleri yenileniyo ozaman buyil hamile kalsam cocugumuz ne olacakkaydirigubbakcemile3 biri beni bilgilendirsin lutfen
inşallah canım benim................saglıklı olsunda......
iyide ben 88dogumluyum esim 85dogumlu ikimizinde 2008de hucreleri yenileniyo ozaman buyil hamile kalsam cocugumuz ne olacakkaydirigubbakcemile3 biri beni bilgilendirsin lutfen
eşinin 2008'e senin 2009'a denk geliyo
yani bu sene olunca kız oluyo heralde
canım eşin 2007 de yenilemiş sen 2008 de yanilemişsin kız istiyorsan 2011 e kadar yapman erkek istiyorsan 2011 i beklemen gerekiyo.........matematik manyağıyım ama Allah rızası için biri hesap yapsın
ben mart 84, eşim eylül 1979
teşekkürler
seninde aynı ....berna ile...canım eşin 2007 de yenilemiş sen 2008 de yanilemişsin kız istiyorsan 2011 e kadar yapman erkek istiyorsan 2011 i beklemen gerekiyo.........şimdi ben 1984 eşim 1975 nasıl oluyor banada bişi diin..
sen de eşinde 2008 de yenilemişsiniz şimdi hangi ay dogduysanız ona göre canımrüyanazcıım acil cvp canım ben 21.06.1984 eşim 15.02.1983 hesaba göre 2011 de ikimizde yenileniyoruz tesadüf ki biz de o yıl bebek istiyoruz bu durumda cinsiyet ne olurr o yıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?