Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

çin takvimine rakip bir hesaplama geldi KK ya..

Bu arada ben de dahil tanıdığım 4 kişide tuttu..

tuhaf..

eşimin 1998 ve 2002 kan yenilemiş ama benim iki kızımda bu yıl oldular.ondan karışık geldi alkisalkisalkis

rüyanaz nerdesin kiz bir ugradim yoksun neyse görüsmek üzere iyi aksamlar byeeeeeeeee

eşimin 1998 ve 2002 kan yenilemiş ama benim iki kızımda bu yıl oldular.ondan karışık geldi alkisalkisalkis

nasil yapiyonuz kiz banada deyiverin alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızlarım tutmadı canım.teşşekkürler hesaplaman için...kaydirigubbakcemile3

neyse sen de tutmasın bari, çünkü bu hesaba göre bu da kız olacak..tutmasın da erkek olsun inşallah canım.. yani kalbinize göre olsun..

bu arada bebklerin doğduğu değil, hamile kaldığınız yıl baz alınacakmışş..

ben de topic sahibinin yalancısıyım..

benim ne işim var ya burda?

ya bizim hesapladıklarımız herkes tuttu bilmiom tutmayan olabilir sonuçta kesin demedim ben duydum yaptyıklarımızda dogru çıktı sizlerle paylaşmk istedim ama hadiseye bakıom şimdi kızlar sonra bakçam size......

nerdesin kiz sen aaaaaaaaaaaa
neyse hadi byeeeeeeee

allah hayırlı evlat versin de.kız erkek farketmiyo saglıklı versin canım ..:CüvCüv:.
2 idi 3 kzımız olur fenamı.:CüvCüv:.
bebkler zaten yıl sno dogdular.ikiside.kızlarım yanlışlık yok hesaplarıma göre.
tutabilir..tutmaya bilirde. allah bilir bizmi tayin ediyoruz cinsiyeti..hayırlısı olsun..herkesin allah gönlüne göre versin..:CüvCüv:

ben 1986
1986+3 1989+3 1992+3 1995+3 1998+3 2001+3 2004+3 2007+3 2010

eşim 1984+4 1988+4 1992+4 1996+4 2000+4 2004+4 2008+2012
şimdi bnm bebişim kızzz
2008 de hamiş kaldımmm
2010 la 2012 arası bebek erkek mi oluooo
2008 de yenilemiş canım eşin 2013 e kadar erkek.........
benimkinide hesaplayın kızlar ben 1978 ..dogumluyum..eşim 1970 ben bu yıl hamileyim 2 aylık olcak..
sen en son 2008 de yenilemişsin...eşin 2010 da yenileyecek kız senin.......
selam canim hayirli olsun topigin nasil oluyo kiz aaaaaa anlamadim ben
canım ilk mesajlardan anlarsın ya....anlamazsan ben sana yaparım yafrum...
dogru şeker.........
bu yanlış çıkıyo kızlarım tutmuyor..karışık biraz..sengözlerimebaksanab
sen kızlarını hangi yıl hamile kaldın söle bakim....
çin takvimine rakip bir hesaplama geldi KK ya..

Bu arada ben de dahil tanıdığım 4 kişide tuttu..

tuhaf..
tuhaf degil canım herkese dogru çıkıo.......

tamam canım sen 2008 de eşinde 2010 da yenilio kız yani dogru nesi yanlış.......

adamın sesi hadiseden çok çıktı ama dans güseldi çok heycanlıydı ya hadise suratına çok yansıtmıştı bunu......

ben kızlarıma 1998 .ve 2002 de kaldım..canım..

canım 96 da sen yenilemişsin eşin 95 te yenilemiş eşin tekrar 99 da yenileyecegi için o arada zaten kalmışsın ve kız...
dogru yani 2.kızındada ikinizde 99 da yenilemişsiniz ..aynı yıl olanlarda karışıklık oluyo ..
testin sonucu kesindir diyorum ya baksanıza herkesin dogru çıkıo.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…