Cinsiyet sorunu

Balkabugu04

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2017
175
105
18
30
Kızlar iyi akşamlar.. Hamileyim ve doktorum iyi bir Dr. Du hamileliğimin ilk 11 haftasında kız dedi.. 15.haftasında kesin kız dedi sordum özellikle kesin dedi bende artık kızım olacak diye alıştım bi kaç bişey almıştım bile kızım diye seviyordum hep bugün kontrole gittim ve 19 haftalık şuan doktor erkek dedi ve ben inanamadım kız demiştiniz önce dedim erkek ama dedi değişmez artık oluşmuş pipisi dedi ben tabi şok doktora gitmeden öncede birde kıyafet baktım bebeğime hepsi kız bebek içindi seçtim herşeyini ayırttım tabi doktordan sonra şok oldum.. Yani tabi ki sağlıklı olsun yeter ki önemli olan bu sonuçta ilk çocuk ha kız ha erkek sağlıkla kucağıma alayım yeter ki ama insan ister İstemez şaşırıyor ee şimdi emin olamıyorum artık bi daha ki kontrolde yine kız diyecek valla doktora da güvenmiyorum artık bu durumla karşılaşan oldu mu aranızda acaba

Bence yarın başka bir doktora git. Devlet hastanesine git mesela o söyler. Onlar yüzde yüz emin olmadan söylemiyor.
Hatta doktoruna söyle ayrıntılı usg ye yollasn. Devlet hastanesi yapıyor öyle.

Amaan kafanıza taktiginiz şey bu olsun. Sağlıkla kucaginiza alın da önemli olan bu bence. Degistirirsiniz olmadı kızı olanlara hediye edersiniz zaten bebis 4,5 aylık olmadan net belli olmaz. ...

Erkeğin cinsiyeti daha geç gözükür çünkü erkek genital organları daha geç oluşur, orda o gözükene kadar genelde kız derler gelişimi tamamlamadığı ama sanırım bunu duymadınız kimse söylemedi size. Bir kontrole daha gidin o güne kadar cinsiyet ayrımı olmayan kıyafetler alın... Elbiseler vs son aylarda ya da doğduktan sonra da alırsınız, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Tatlım başka bı doktora da görün ıstersen söyleme cınsıyetini cınsıyetini öğrenmek istiyorum de teyıt ettir

11 hafta zaten erken cinsiyet için. Boşuna sormasaydınız hiç. Kız görüp erkek çıkması olabilir heralde ya. Erkek görüp kız çıkması daha garip olurdu :)

Benim arkadaşıma doktoru 6. Aya kadar kız demiş sonra başka bir doktora farklı bir sorun için gittiğin de oğlunuz gayet sağlıklı demis :)) yani olabiliyor böyle şeyler isterseniz başka bir doktora daha gidin

Arkadasim bebeginin kiz oldugunu 36. Haftada ogrendi, 36 ya kadar erkek dediler, ustelik birden cok doktor.
Arabali cocuk odasi bile almıştı
Siz alışveriş icin acele etmeyin.

Hehe benımnkardesıme erkek dedıler dgunca kız oldgu anlasıldı hatta butun mahalle sok yasamıstık hastanede karıstı falan sandık Allah tan anacıgım kopyası haala senı hastanede karıstıdılar dıye dalga gecıyruz arada

Bana 11. Haftada kiz dendi,yok artik dedim nerden anlasiliyor olacak sey degil..
Bi kemik varmis ona gore yorumlamis doktor, devlet hastanesiydi buarada.
15. Haftada ozele gittim o da kiz dedi.
Ama bnm icimden erkek geciyordu nedense.
Hic ihtimal vermedim oyuzden.
22.haftada ayrintili da kiz dedi doktor, benim gozler faltasi aynen boyle
Bigun once mavili takim almistim deli miyim neyim.
simdi kizim 1 yasinda, iyiki kiz olmus diyorum,
Emin olun sizde iyiki oglum olmus dersiniz.
Benim bir de oglum var, iyiki de var..
Huyu suyu kaderi guzel olsun, saglikli sihatli olsun gerisi onemli degil

Valla canım benim halamın gebeliği hep kız diye geçti ilk kızı da vardı onun kıyafetleri vs yenilerini aldık. Halam bi doğurdu bizim kız oğlan olmuş zavallım pembis pembis çıktı hastaneden halen güleriz bu duruma :) başka bir doktora daha görün emin olmak için. Allah bağışlasın canım sağlıkla doğsun inşaAllah..

Demekki doktorun iyi bir doktor değilmiş. Hiç bir doktor 16 haftadan önce cinsiyet söylemez. Başka doktora git

Benden hamilelere büyük tavsiyesi, doktorunuz konusunda uzman, en iyi doktor olsa bile hepsinin %10'lukta olsa bir yanılma payı vardır, bunu bana söyleyen yıllar evvel gebeliğimi takip eden kadın doğum doktorumdur, bana hep %90 kız ama %10'luk yanılma payını da hesaba katmamız lazım derdi.
Söylediği gibi kızım oldu ama ben hamileliğim boyunca bebeğin mobilyası dahil herşeyini hem kız hem erkek bebeğin kullanacağı renklerde aldım.

Sizler de her iki cinsiyetinde kullanabileceği renkler alın, insan hamileyken herşeyi fazla fazla almak istiyor heves ediyor ama bence hamileliğiniz boyunca unisex renklerde abartmadan yetecek kadar alın, Doğum sonrası bebeğin cinsiyetine göre daha fazlasını alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…