- 11 Eylül 2017
- 175
- 105
- 18
- 30
- Konu Sahibi Balkabugu04
-
Arkadasim bebeginin kiz oldugunu 36. Haftada ogrendi, 36 ya kadar erkek dediler, ustelik birden cok doktor.
Arabali cocuk odasi bile almıştı
Siz alışveriş icin acele etmeyin.
Valla canım benim halamın gebeliği hep kız diye geçti ilk kızı da vardı onun kıyafetleri vs yenilerini aldık. Halam bi doğurdu bizim kız oğlan olmuşKızlar iyi akşamlar.. Hamileyim ve doktorum iyi bir Dr. Du hamileliğimin ilk 11 haftasında kız dedi.. 15.haftasında kesin kız dedi sordum özellikle kesin dedi bende artık kızım olacak diye alıştım bi kaç bişey almıştım bile kızım diye seviyordum hep bugün kontrole gittim ve 19 haftalık şuan doktor erkek dedi ve ben inanamadım kız demiştiniz önce dedim erkek ama dedi değişmez artık oluşmuş pipisi dedi ben tabi şok doktora gitmeden öncede birde kıyafet baktım bebeğime hepsi kız bebek içindi seçtim herşeyini ayırttım tabi doktordan sonra şok oldum.. Yani tabi ki sağlıklı olsun yeter ki önemli olan bu sonuçta ilk çocuk ha kız ha erkek sağlıkla kucağıma alayım yeter ki ama insan ister İstemez şaşırıyor ee şimdi emin olamıyorum artık bi daha ki kontrolde yine kız diyecek valla doktora da güvenmiyorum artık bu durumla karşılaşan oldu mu aranızda acaba
doğurmayı bekleseymiş bence konu sahibi üzülme ne farkeder mavi veya pembe şeyler alma yeter
O zaten ayrı bişey yani ben inanmayınca gösteriyor bide bak pipisi diyeRenkli doblere girmeden kıyafet almayın.
Ayrıca pipisi oluşmuş artık değişmez nasıl bi laf yaa
Valla bende öyle düşündüm sonradan parmağı yada kordon falan olmasın diyeParmağını pipisi olarak görmüş olmasın
Şaka şaka hayırlısı neyse o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?