Cinsiyet sorunu

Bence yarın başka bir doktora git. Devlet hastanesine git mesela o söyler. Onlar yüzde yüz emin olmadan söylemiyor.
Hatta doktoruna söyle ayrıntılı usg ye yollasn. Devlet hastanesi yapıyor öyle.
Güya özel yani bilsem devlet hastanesine giderdim.. Sonuç ne olursa olsun olsun evladım sonuçta ama insanı ikilemde bırakıyorlar birde dalga geçer gibi ya doğduğunda öğrenseydin ne olacaktı dedi Dr. o zaman niye geliyorum sana diyemedim tabi

Amin inşallah çok teşekkür ederim.. En mantıklısı bişey almamak son aya kadar herhalde dediğiniz gibi

Banada ilk kiz demislerdi pembe pembe elbiseler aldik nevresim takimi aldik ama nedense icimde hep suphe vardi birkac hafta sonra bikere daha gidip baktirayim dedim erkek dediler oglum dogdu pembisleri giydirdim

11 hafta zaten erken cinsiyet için. Boşuna sormasaydınız hiç. Kız görüp erkek çıkması olabilir heralde ya. Erkek görüp kız çıkması daha garip olurdu :)
O dediğiniz de ablamın başına gelmişti erkek deyip kız çıktı ben hiç sormadım başından beri kendisi hep söyledi artık bende sürekli söyleyince kesin mi diye sordum kesin dedi doğana kadar inanmam artık

Doktora gülesim geldi o ne demek öyle :) sanki 15. Haftada pipi yoktu 19. Haftada oldu birden :) emin olmadan söylememeleri lazım aslında ama bazı doktorlar böyle yapıyor. Birini biliyorum 26. Haftada doğru cinsiyeti söylemiş doktoru. Doğunca söyleyecekmiş nerdeyse sizin ayrıntılı ultrasonda kesinleşir artık :))

Benim 16. Haftada erkek dedi doktorum bende gördüm hatta ekranda 20. Hafta da hem 4 boyutlu hem 2 boyutlu da iki ayrı doktor kız dedi tekrar gitmedim henüz benim de içime hep kız doguyordu. Bakalım günümüz teknolojisinde bu hafta da yanılma yaşar mıyım tekrar Çarşamba gidicem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…