Normalde 12 hafta tam ama 11+5 dedi ultrasonda cinsiyet için çok küçük dedi siz bakabilir misiniz Eki Görüntüle 3219380
Kıza benzettimNormalde 12 hafta tam ama 11+5 dedi ultrasonda cinsiyet için çok küçük dedi siz bakabilir misiniz Eki Görüntüle 3219380
Teşekkür ederim hayırlısı olsun inşallahKıza benzettim
Teşekkür ederim hayırlısı olsun inşallah
Var7-8 haftalık ultrason resmi varsa oradan daha iyi tahmin edebilirim
Hangisi
İlk attığım 7 hafta 2 gün sonradan ki 10 hafta 1 günHangisi
Kızİlk attığım 7 hafta 2 gün sonradan ki 10 hafta 1 gün
Nasıl anlıyorsunuz
Bende öyle hissediyorum hayırlısı olsun
Erkekte 7-8 haftalarda el ayak her şeyi oluşuyor kese yuvarlak olmuyorNasıl anlıyorsunuz
Anladım çok teşekkür ederim 14. Haftasında gidicez inşallah hayırlısı olsun biz makas bıçak denedik hep makas çıktı 5 kere kız çıktı yani o yüzden daha da bi meraklandımErkekte 7-8 haftalarda el ayak her şeyi oluşuyor kese yuvarlak olmuyorgördüğüm kadarıyla daha el ayak kafa hiçbir şey oluşmamış
Eli ayağı düzgün olsun tabiki bunlar işin merak ve heyecan kısmıAnladım çok teşekkür ederim 14. Haftasında gidicez inşallah hayırlısı olsun biz makas bıçak denedik hep makas çıktı 5 kere kız çıktı yani o yüzden daha da bi meraklandım
TabikiEli ayağı düzgün olsun tabiki bunlar işin merak ve heyecan kısmı
Burada 8 haftalık Sana da yorum yapar mısın ya çok merak ediyorumBende öyle hissediyorum hayırlısı olsun
Gerçekten kız çıktı cinsiyeti teşekkür ederimErkekte 7-8 haftalarda el ayak her şeyi oluşuyor kese yuvarlak olmuyorgördüğüm kadarıyla daha el ayak kafa hiçbir şey oluşmamış
Sağlıkla gelsin büyüsün inşallah gözün aydın canımGerçekten kız çıktı cinsiyeti teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?