- 15 Mart 2023
- 1.862
- 1.350
- 53
benim de içimden erkek geçti nedense ama asla içimden geçen olmuyorBen de merak içindeyim belirtiler kız nub erkek ramzi kız çin takvimi erkek bakalım
İnşallah bu kez de olmaz dersem nolur yanlış anlamayınbenim de içimden erkek geçti nedense ama asla içimden geçen olmuyor
Hiç anlamam Rabbim önce eli ayağı düzgün daha sonra da gönlünüze göre versin inşallahİnşallah bu kez de olmaz dersem nolur yanlış anlamayın
Ramziye göre erkek canım ama bebişi kıza benzettimEvet ikisi de karından
8+3gunluk ultrason tahmin edebilir misinizKıza benzettim
Yaa. Bakalim ne olacakRamziye göre erkek canım ama bebişi kıza benzettim
Ramzi tepsisine göre kız duruyor kuzumNormalde 12 hafta tam ama 11+5 dedi ultrasonda cinsiyet için çok küçük dedi
Erkek canım8+3gunluk ultrason tahmin edebilir misiniz
Mutlaka bekliyorumYaa. Bakalim ne olacakkesinlesince yazarım inşallah..
Sesli güldüm2 tane oglum var inşallah yaniliyorsunuzdursaka bir yana hayırlısı olsun.
Hayırlısı salı gideceğim inşallah belli olurSesli güldümAllah gönlünüze göre sağlıklı bir kız evlat versin umarım yanılıyorumdur
Belli olursa bekliyorum sonucuHayırlısı salı gideceğim inşallah belli olur
Cinsiyetimiz belli oldu kızım olacak inşallah.cok sukur iki oglum var bir de kızım olacak inşallah.cok sukur bin sukur.Belli olursa bekliyorum sonucu
Çoook çıooook sevindim canım Rabbim sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah gözün aydınCinsiyetimiz belli oldu kızım olacak inşallah.cok sukur iki oglum var bir de kızım olacak inşallah.cok sukur bin sukur.
Çok sağolun Allah razı olsunÇoook çıooook sevindim canım Rabbim sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?