Amiinn amiin inşallahO zaman Rabbim sağlıklı salihalardan çok güzel bir kız nasip etsin inşallahdoktor bir şey dedi mi
Bana da söyle , ama ben biraz ramziye güveniyorumAmiinn amiin inşallah10 haftalıkken bir çıkıntı görüyorum sanki ama bakalım dedi ama 10 haftalıkken de belli olmaz çıkıntı yaa dimi yarın tekrar gidicem ama bakalım
Umarım. Ben ramziye güvenmiyorum çünkü oğlum ramziye göre kız olmalıydıBana da söyle , ama ben biraz ramziye güveniyorumumarım güvenim boşa çıkar
%90larda tutuyor inşallah %10luk kısımdasındır canımUmarım. Ben ramziye güvenmiyorum çünkü oğlum ramziye göre kız olmalıydı
Banada bakar mısınız acaba 6 haftalık karındanBen 6-7-8 lerden anlıyorum canım varsa onları at
Bebek hangisi çok seçemedim ama seçtiğim kadarıyla kız, bebeği işaretleyip atar mısın canımBanada bakar mısınız acaba 6 haftalık karından
Bu teoriye göre plesentanın yeri önemli değilmiydi bebek sola yerleşirken plesanta sağda kalabiliyoBebek hangisi çok seçemedim ama seçtiğim kadarıyla kız, bebeği işaretleyip atar mısın canım
Plasentanın yeri önemli ama bebeğe göre hangi tarafta kaldığı önemliBu teoriye göre plesentanın yeri önemli değilmiydi bebek sola yerleşirken plesanta sağda kalabiliyo
Merhaba cnm Ben cinsiyetini öğrendim dün çok şükür öğrenince bana yazarsınız demiştiniz tam tersi çıktı erkek dedi doktorumuzHayırlısı olsun canım ama merak ediyorum mutlaka belli olunca söyle ve beni etiketle
Kız 13+4te öğrendim çok şükür güzel herseyi şimdi 16+1 bugün gittim doktora plesantasi ön duvarda dedi başka bisey demedi normal doğum istiyorum çok şükür sağlığı da yerinde hayırlısı olsunRamzi tepsisine göre kız duruyor kuzum
Ramziye göre kız demiştim şeklen erkek şekil olarak tuttuMerhaba cnm Ben cinsiyetini öğrendim dün çok şükür öğrenince bana yazarsınız demiştiniz tam tersi çıktı erkek dedi doktorumuz
9+2 karından sizce?Ramziye göre kız demiştim şeklen erkek şekil olarak tuttugözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah
Bebiş tam ortada ramziye göre yorumsuz ama şeklen kız9+2 karından sizce?
Herkes kız diyor bi ben erkek hissediyorum teşekkür ederimBebiş tam ortada ramziye göre yorumsuz ama şeklen kız
Rica ederim ne demek sağlıkla doğsun inşallahHerkes kız diyor bi ben erkek hissediyorum teşekkür ederim
Bebiş tam ortada ramziye göre yorumsuz ama şeklen kız
Ramziye göre kız demiştim şeklen erkek şekil olarak tuttugözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah Aminn cnm Allah razı olsun
Aminnn cnm Allah razı olsunRamziye göre kız demiştim şeklen erkek şekil olarak tuttugözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?