Allah razı olsunSağlıkla gelsin büyüsün inşallah gözün aydın canım
Karından ultrason muBurada 8 haftalık Sana da yorum yapar mısın ya çok merak ediyorum
7+6 olan karından mıBana da yorum yapabilir misiniz teyzelerilk foto 7+6 dan ikinci 11+5
EvtKarından ultrason mu
Kız canım şekil olarakta ramzi teorisine göre de kese şekli de hepsi kızBurada 8 haftalık Sana da yorum yapar mısın ya çok merak ediyorum
Bir ilk defa kız dediKız canım şekil olarakta ramzi teorisine göre de kese şekli de hepsi kız
Yani fotoda el ayak kafa görmedim, 8. haftada el ayak kollar kafa bariz bir şekilde oluşmuşsa erkek oluyor, şimdi sen canlı gördün öyle miydiBir ilk defa kız dediteşekkür ederim cnm
Muayeneye gittiğimde ultrasonda canlı el ayağı gördüm hareket ediyordu cnmYani fotoda el ayak kafa görmedim, 8. haftada el ayak kollar kafa bariz bir şekilde oluşmuşsa erkek oluyor, şimdi sen canlı gördün öyle miydi
Yani dediğim gibi 8. haftada el ayak kafa oluşmuş ve bariz belliyse erkek oluyor geneldeMuayeneye gittiğimde ultrasonda canlı el ayağı gördüm hareket ediyordu cnm
Yani dediğim gibi 8. haftada el ayak kafa oluşmuş ve bariz belliyse erkek oluyor geneldeeğer öyleyse şeklen erkek ama ramziye göre kız
Yani dediğim gibi 8. haftada el ayak kafa oluşmuş ve bariz belliyse erkek oluyor geneldeeğer öyleyse şeklen erkek ama ramziye göre kız
Cnm çizmeye çalıştım kalemle maalesef Özel olmasına rağmen doktorun ultrason fotoğrafları çok kötü çıkıyor
Hayırlısı olsun canım ama merak ediyorum mutlaka belli olunca söyle ve beni etiketleCnm çizmeye çalıştım kalemle maalesef Özel olmasına rağmen doktorun ultrason fotoğrafları çok kötü çıkıyor
6-7-8 haftalık ultrason varsa at canım ona göre yorum yapayımMerhaba 11+4 karından ultrason acaba bize de tahmin yapar mısınız
Merhaba burda 6+66-7-8 haftalık ultrason varsa at canım ona göre yorum yapayım
Inşallah ayın beşi ve onu arası gideceğim Doktorum söylerse Çünkü 13 haftalık olacağım kesinlikle size söyleyeceğimHayırlısı olsun canım ama merak ediyorum mutlaka belli olunca söyle ve beni etiketle
Karındansa ramzi teorisine göre kız vajinalse erkek ama nedense şekil olarak erkeğe benzettimMerhaba burda 6+6
Evet karındanKarındansa ramzi teorisine göre kız vajinalse erkek ama nedense şekil olarak erkeğe benzettimkarından mı
2 farklı teoriye göre 2 farklı cinsiyet , merak ettim ne olacakEvet karındangönlümden kız geçiyor engel olamıyorum kız bebiş isteğime ama her zaman sağlıklı olsun diye dua ediyorum
Ben de merak içindeyim belirtiler kız nub erkek ramzi kız çin takvimi erkek bakalım2 farklı teoriye göre 2 farklı cinsiyet , merak ettim ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?