- 15 Mart 2023
- 1.862
- 1.350
- 53
Kaç haftalık canım buradaNasıl anlaşılıyor ya bende çok merak ediyorum
10 hafta 3 günlükKaç haftalık canım burada
Ben 6-7-8 lerden anlıyorum canım varsa onları atDün ki ultrason
Ben 6-7-8 lerden anlıyorum canım varsa onları at
bebek tam ortada ramziye göre bile yorum yapılmıyor7 haftalik burada
Hayır daha tahminimiz yok doktorunda bizimdebebek tam ortada ramziye göre bile yorum yapılmıyorama hafif solunda kalmış plasenta erkek olabilir doktorun tahmini var mıydı
Hayırlısı olsun canım çok yorum yapamadım ama %55 erkek %45 kız fikrimHayır daha tahminimiz yok doktorunda bizimde
Ama varya geberiyorum mide bulantısından mide ağrısındanHayırlısı olsun canım çok yorum yapamadım ama %55 erkek %45 kız fikrim
İlaç kullanmıyor musunAma varya geberiyorum mide bulantısından mide ağrısından
Kullanıyorum ama ona rağmen asla kendime gelemiyorumİlaç kullanmıyor musun
Bu ne sence peki 8+2 haftalıkErkekte 7-8 haftalarda el ayak her şeyi oluşuyor kese yuvarlak olmuyorgördüğüm kadarıyla daha el ayak kafa hiçbir şey oluşmamış
Şifa olsun inşallah canım, bebiş iyi olsun da sen azıcık çekeceksin napalımKullanıyorum ama ona rağmen asla kendime gelemiyorum
Karından ultrason mu canımBu ne sence peki 8+2 haftalık
Evet canımKarından ultrason mu canım
Bebek ortada ama bir tık plasenta solda ramziye göre erkek ama bebeği ve keseyi kıza benzettim canım zBu ne sence peki 8+2 haftalık
Ayy ağzın bal yesinn dua et inşallah bir kızım olsun bir oğluşum var çünküBebek ortada ama bir tık plasenta solda ramziye göre erkek ama bebeği ve keseyi kıza benzettim canım z
O zaman Rabbim sağlıklı salihalardan çok güzel bir kız nasip etsin inşallahAyy ağzın bal yesinn dua et inşallah bir kızım olsun bir oğluşum var çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?