- 10 Ekim 2023
- 369
- 155
- 23
Banda bakarmisiniz acaba karından 6+5 lütfen bakinKese ve yerlesim kiza benziyor bebekte emin degilim ama kiz bence
Banda bakarmisiniz karındanMesajini simdi gordum az once yazmistim bende kiza benzettim
Sizce? 19 haftaSizin kiz bence
Bana da bakar mısınız 6 haftalık vajinal ultrasonTahminlerim genelde intagramda sayfam da var ve %90 kiz
Çok teşekkür ederimKiz canim
Böyle olunca kız diyorlar ama bilmiyorum doktor ne dediEki Görüntüle 3330561 19 haftalık bacak arası yorum yapabilirmisnz
Hiç bisey demedi detaylı da sor dedi Bi önceki kıza benziyor dedi karıştı kafamBöyle olunca kız diyorlar ama bilmiyorum doktor ne dedi
Ne biçim doktor muş öyle detaylı sor ne demek sen ne işe yarıyorsun o zamanHiç bisey demedi detaylı da sor dedi Bi önceki kıza benziyor dedi karıştı kafam
Devletteki doktorların hepsi aynı muameleyi yapıyor malesfNe biçim doktor muş öyle detaylı sor ne demek sen ne işe yarıyorsun o zaman
Ayrıntılı yap canım o zaman sende bende özele gidiyorum özelde bana 16 . Hafta kız dedi başka doktor erkek dedi bende ayrıntılı bekliyorumDevletteki doktorların hepsi aynı muameleyi yapıyor malesf
1hfta sonra ayrıntılı var yavrum bakalım nasip Rabbım gonlimizfekini verir inşallahAyrıntılı yap canım o zaman sende bende özele gidiyorum özelde bana 16 . Hafta kız dedi başka doktor erkek dedi bende ayrıntılı bekliyorum
Bnada bakrmsn1hfta sonra ayrıntılı var yavrum bakalım nasip Rabbım gonlimizfekini verir inşallah
Erkek gbiBen de bir tahmin alabilir miyim 13 haftalık
Merhaba bana kız gibi geldi
Merhaba cinsiyet tahmin etmekten pek anlamam ama benim bebeğim de erkek ve onun ultrason resmine benziyor sizinki erkek gibi geldi bana da
merhabalar18 haftalik hamileyim doktorum kordon önüne geliyor emin değilim dedi tahminim erkek dedi sizce nedir çok merak ediyorum bakar mısınız
Anladım bende öyle düşünüyorum ufak bir cikinti var teşekkür ederimmMerhaba cinsiyet tahmin etmekten pek anlamam ama benim bebeğim de erkek ve onun ultrason resmine benziyor sizinki erkek gibi geldi bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?