- 8 Aralık 2023
- 21
- 2
- 1
- 33
- Konu Sahibi isimsiz biriyim
-
Banada söyleyin bişey kızlarrrrrrrrKızlar bana da bi tahmin yaparmışmış doktorum anladı ama ikili test haftaya söylemedi oyüzden
Bence sizinki kizEn net bunlar başka yok dün gittik
Benimkini de yorumlar mısınız çok merak ediyorum 7+4 karındanBence sizinki kiz
Ben kafa yapısı ve nuba gore soyluyorum . Sizinki daha çok minik . 11. Haftadan sonra atarsanız bakabilirimBenimkini de yorumlar mısınız çok merak ediyorum 7+4 karından
1.fotoğraf 5haftalık 2.fotoğraf 8haftalık 3.fotoğraf 21.hafta çok merak ediyorum net öğrenemedim erkek gibi denmişti 15. HaftaBen kafa yapısı ve nuba gore soyluyorum . Sizinki daha çok minik . 11. Haftadan sonra atarsanız bakabilirim
Ben kafa yapısı ve nuba gore soyluyorum . Sizinki daha çok minik . 11. Haftadan sonra atarsanız bakabilirim
Erkek belii neyi net deyilmis sacmliolr iyceYorumlayabilirmisiniz acaba net cinsiyet söylemedikleri için şüphede kalıyorum.
Bana da baka bilirmisiniz lütfen ilk gebeliğim çok heyecanlı ver meraklıyımBen kafa yapısı ve nuba gore soyluyorum . Sizinki daha çok minik . 11. Haftadan sonra atarsanız bakabilirim
Canım ultrason çok net değil . Ama kız diye düşünüyorum. Sonraki haftalarda atarsan daha sağlıklı bir tahminde bulunabilirimBana da baka bilirmisiniz lütfen ilk gebeliğim çok heyecanlı ver meraklıyım11haftalık Eki Görüntüle 3352758 Eki Görüntüle 3352759
Devlet maalesef uzatıyor iyiceErkek belii neyi net deyilmis sacmliolr iyce
belli yanii erkekk bence bosverDevlet maalesef uzatıyor iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?