- 1 Eylül 2014
- 2.169
- 1.517
- 333
- 30
- Konu Sahibi isimsiz biriyim
-
Yaa inşallah canım bi oğlum var buda kız olur umarımkiMerhabalar hayırlı olsun öncelikleKız gibi geldi bana gönlünüzden geçene sağlıkla kavuşun
Ben atsam ultrason resmini banada tahmin edermisinizEwed canmm anldmm seni en iyi ben anlrim benimde iki kizim var dun ogrndimm ucuncude kiz olcakk alahin taktirii keske istedimiz olsa o en hayrlisini bilir ama seninde kiz gbi en iyisi alah bilir cnm
AtBen atsam ultrason resmini banada tahmin edermisiniz
FArkli teoriler cikarmislar canim kese fasulye seklindeyse erkek diye ordanNasil anlıyorsunuz? Merak ettiğimden soruyorum da
Sizce benim ki ne?FArkli teoriler cikarmislar canim kese fasulye seklindeyse erkek diye ordan
Sizce benim ki ne?
Yaş +son adet tarihi ayı -9 yapiyorsunuz çiftse kiz tekse erkek cikiyor cevremdekilere yaptim cikti sizde yapin sonucu bwnimlede paylasinSizce benim ki ne?
Tek çıktı henüz 7 haftalık öğrendiğimde sonucu bildiricem sizeYaş +son adet tarihi ayı -9 yapiyorsunuz çiftse kiz tekse erkek cikiyor cevremdekilere yaptim cikti sizde yapin sonucu bwnimlede paylasin
Tek çıktı henüz 7 haftalık öğrendiğimde sonucu bildiricem size
Heyecanla bekliyprum canim benumde 8 hafta 5 günTek çıktı henüz 7 haftalık öğrendiğimde sonucu bildiricem size
Allah sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin aminHeyecanla bekliyprum canim benumde 8 hafta 5 gün
Fiyatı nedir.. diye bir sayfa var instada vallahi de billahide biliyor
merhaba örneğin 53 çıktı bu iki rakamı da topluyor muyuzYaş +son adet tarihi ayı -9 yapiyorsunuz çiftse kiz tekse erkek cikiyor cevremdekilere yaptim cikti sizde yapin sonucu bwnimlede paylasin
Hayir çikan sonuç 53 ise tek sayi oldugu erkek oluyor meselamerhaba örneğin 53 çıktı bu iki rakamı da topluyor muyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?