- 2 Kasım 2023
- 28
- 18
- 3
- 35
- Konu Sahibi isimsiz biriyim
-
Merhaba 13. Hafta tahmin edebilir misiniz bütün akraba ve tanıdıklar baktırdı cinsiyet_tahmini_kesin diye bir sayfa instagramda ücretli ama ne derse o oluyor nasıl biliyor çok ilginç anlamadım
Heryere ısrarla neden yazıyosunuz komisyonmu alıyosunuz?… diye bir sayfa var instada vallahi de billahide biliyor
Bugün doktor çok yüksek ihtimalle erkek dedi hatta bana da gisterdi iki bacak arasını ve cikintiyi doğru tahmin ettinizBunu erkeğe benzettim kesede tutunma şeklinden dolayı , tabi benimki bir tahmin
Kesenin ilk göründüğü usg var mı
Hayırlı olsun sağlıkla kavuşunBugün doktor çok yüksek ihtimalle erkek dedi hatta bana da gisterdi iki bacak arasını ve cikintiyi doğru tahmin ettiniz
kızım olucak :) amaHayir çikan sonuç 53 ise tek sayi oldugu erkek oluyor mesela
Net erkekBenimkinede bakarmisiniz 12 haftalik
evet :) nasip tutanlarda vardır elbet ama kız çocuklarını çok severim çok iyi anlaşırım ama hep oğlum olacağını düşünürdüm nasip değilmiş sağlıklı olsun da hepsi başım üstüneCiddimisin demekki bu teoride yanliş
Amin tabikideevet :) nasip tutanlarda vardır elbet ama kız çocuklarını çok severim çok iyi anlaşırım ama hep oğlum olacağını düşünürdüm nasip değilmiş sağlıklı olsun da hepsi başım üstüne
Bunu erkeğe benzettim kesede tutunma şeklinden dolayı , tabi benimki bir tahmin
Kesenin ilk göründüğü usg var mı
Biliyorum bunu da yprumlar mısınızMerhaba alıntıladığınız yazımı size yazmamıştım
Kız gibi geldi bana, hayırlısı olsun sağlıkla gelsinBiliyorum bunu da yprumlar mısınız
TeşekkürlerKız gibi geldi bana, hayırlısı olsun sağlıkla gelsin
Yorumlayabilirmisiniz acaba net cinsiyet söylemedikleri için şüphede kalıyorum.Buyuk ihtimal kiz canmm nubu asagdaa
Yorumlayabilirmisiniz acaba net cinsiyet söylemedikleri için şüphede kalıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?