Şeyi sorcam ya akıntın oluyor muİnşallah öyle olur diyelim
Çok oluyo benim zaten akıntım çok artmıştı ordan şüphelenmiştim hala çok fazla oluyoŞeyi sorcam ya akıntın oluyor mu
Benim hiç olmuyo nerdeyse normal mi acabaÇok oluyo benim zaten akıntım çok artmıştı ordan şüphelenmiştim hala çok fazla oluyo
Erkek gibiAyy bana da tahmin yapın nolur tüm dünya erkek olur senin çocuğun diyor. Hiç cinsiyet şu olsun diye bir şey yoktu içimde şimdi onlara inat kız olsun istiyorum9+4 de boyleydi
Her insanda farklı olur kiminde olur kiminde olmaz normal canımBenim hiç olmuyo nerdeyse normal mi acaba
İyi bariHer insanda farklı olur kiminde olur kiminde olmaz normal canım
Nasılsın nasıl gidiyor gebelikHer insanda farklı olur kiminde olur kiminde olmaz normal canım
İyiyim canım sen nasılsınNasılsın nasıl gidiyor gebelik
Bende iyiyim yarın doktora gitcem tekrar bakalımİyiyim canım sen nasılsın
Ne kadarda sürede bir gidiyorsun canımBende iyiyim yarın doktora gitcem tekrar bakalım
Normalde haftaya gidecektim daha gideli bir hafta oldu ama bi gitmek istedim karnım hiç seğirmiyor sanki bi şey oldu diye korktum açıkçası inşallah bi sıkıntı yoksa iki haftaya bir giderim senin karnın seğiriyor muNe kadarda sürede bir gidiyorsun canım
Hanımlar 9+3 gebeyim cinsiyet tahmini yapabilir misiniz :)
Benim de öyle oluyo bide yanlarımda baskı hissediyorum ama doktorum bir ay sonra gel dediği için gitmedim en son 22 ocakta gitmiştim 12 şubatta falan giderim diye düşünüyorumNormalde haftaya gidecektim daha gideli bir hafta oldu ama bi gitmek istedim karnım hiç seğirmiyor sanki bi şey oldu diye korktum açıkçası inşallah bi sıkıntı yoksa iki haftaya bir giderim senin karnın seğiriyor mu
Bende gittim üç dört gün oluyor bi sıkıntı yok dedi tekrar ne zaman gideceğimi söylemedi iki hafta sonra mı gitsem belki cinsiyeti de öğrenirim :)Benim de öyle oluyo bide yanlarımda baskı hissediyorum ama doktorum bir ay sonra gel dediği için gitmedim en son 22 ocakta gitmiştim 12 şubatta falan giderim diye düşünüyorum
Kaç haftalık oldun canım ne zaman öğrenilirBende gittim üç dört gün oluyor bi sıkıntı yok dedi tekrar ne zaman gideceğimi söylemedi iki hafta sonra mı gitsem belki cinsiyeti de öğrenirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?