Cinsiyet tahminiiiiii

Valla bende ya kız geçiyo gönlümden ben bi de iki düşük yaptım hiç çocuğum yok bunla ilk defa 10. Haftayı gördüm herhalde bu sefer olacak gibi umutluyum dua et bana
Olur olur Allahın izniyle sadaka ver bol bol evladın için sende dua et 3 aylardayız Rabbimin izniyle sağlıkla kucağımıza alalım

Canım nasılsın nasıl gidiyor benim iki gündür hafif bel ağrımla kasık ağrım var 11+2 olduk normal mi
İyiyiz canım bugün kontrole gittik herşey güzel dedi biz de 11+1 olduk normal ya benim de kasık ağrılarım bel ağrılarım var müthiş gaz sancım oluyo ama normalmış

İyiyiz canım bugün kontrole gittik herşey güzel dedi biz de 11+1 olduk normal ya benim de kasık ağrılarım bel ağrılarım var müthiş gaz sancım oluyo ama normalmış
Bende bi yarın gidiyim diye düşünüyorum iki gündür hafiften sürekli bi ağrı var korktum senin kasık ağrın nasıl

kızlar selam. inşallah saplıkla kucağınıza alırsınız evlatlarınızı :) şey sorucam, ne zaman öğrendiniz hamile olduğunuzu belirtileriniz nelerdi? benim adet gecikmem ver şuan 20 gün oldu gecikti. ama zaten hep düzensizdi. korunmuyoruz 2 aydır da . erken gebelik testi yapmıştım bir kaç kez en son geçen hafta yaptım. çıkmadı tek çizgi. yarın kan vericem saplık ocagında. sizce cok mu telaş yapıyorum? düzensizlik hayatım boyunca yasadım sonucta ama ne bileyim evlilikte yaşadıgımda ve korunmadıgım icin hep böyle hamileymişim gibi hissediyorum. hiç böyle bulantı vs sikayetim de yok sadece kasıklarımda ağrı oluyor arada

Selam canım :) inşallah gebesindir test yapsan çıkar aslında yirmi gün olmuş ama garanti olsun diye kan testi daha mantıklı belirti herkeste farklı oluyor benim adet olacak gibi sancım oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…