Benim şuan 10+4 12 de öğrenme ihtimali oluyoKaç haftalık oldun canım ne zaman öğrenilir
Seninki kaç haftalık oldu bi hafta vardı herhalde aramızdaBenim şuan 10+4 12 de öğrenme ihtimali oluyo
yok canım benim 10+3 haftalık benimki deSeninki kaç haftalık oldu bi hafta vardı herhalde aramızda
Oo aynıymış iki haftaya belki cinsiyet öğrenirizyok canım benim 10+3 haftalık benimki de
Ay valla çok heycanlıyım bennnOo aynıymış iki haftaya belki cinsiyet öğreniriz
Valla bende ya kız geçiyo gönlümden ben bi de iki düşük yaptım hiç çocuğum yok bunla ilk defa 10. Haftayı gördüm herhalde bu sefer olacak gibi umutluyum dua et banaAy valla çok heycanlıyım bennn
Olur olur Allahın izniyle sadaka ver bol bol evladın için sende dua et 3 aylardayız Rabbimin izniyle sağlıkla kucağımıza alalımValla bende ya kız geçiyo gönlümden ben bi de iki düşük yaptım hiç çocuğum yok bunla ilk defa 10. Haftayı gördüm herhalde bu sefer olacak gibi umutluyum dua et bana
Aminnn inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız yavrucaklarımızıOlur olur Allahın izniyle sadaka ver bol bol evladın için sende dua et 3 aylardayız Rabbimin izniyle sağlıkla kucağımıza alalım
Aminnn inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız yavrucaklarımızı
Benimkine de bakarmisiniz 6+2Kese şekline göre erkek gibi sizin de
Canım nasılsın nasıl gidiyor benim iki gündür hafif bel ağrımla kasık ağrım var 11+2 olduk normal mi
İyiyiz canım bugün kontrole gittik herşey güzel dedi biz de 11+1 olduk normal ya benim de kasık ağrılarım bel ağrılarım var müthiş gaz sancım oluyo ama normalmışCanım nasılsın nasıl gidiyor benim iki gündür hafif bel ağrımla kasık ağrım var 11+2 olduk normal mi
Sen nasılsın kontrole gittin miCanım nasılsın nasıl gidiyor benim iki gündür hafif bel ağrımla kasık ağrım var 11+2 olduk normal mi
Bende bi yarın gidiyim diye düşünüyorum iki gündür hafiften sürekli bi ağrı var korktum senin kasık ağrın nasılİyiyiz canım bugün kontrole gittik herşey güzel dedi biz de 11+1 olduk normal ya benim de kasık ağrılarım bel ağrılarım var müthiş gaz sancım oluyo ama normalmış
Batmalar oluyo ara ara ama doktor normal dediBende bi yarın gidiyim diye düşünüyorum iki gündür hafiften sürekli bi ağrı var korktum senin kasık ağrın nasıl
İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız ya napsam gitsem mi yarın beklesem mi bi kaç günBatmalar oluyo ara ara ama doktor normal dedi
Selam canım :) inşallah gebesindir test yapsan çıkar aslında yirmi gün olmuş ama garanti olsun diye kan testi daha mantıklı belirti herkeste farklı oluyor benim adet olacak gibi sancım oluyordukızlar selam. inşallah saplıkla kucağınıza alırsınız evlatlarınızı :) şey sorucam, ne zaman öğrendiniz hamile olduğunuzu belirtileriniz nelerdi? benim adet gecikmem ver şuan 20 gün oldu gecikti. ama zaten hep düzensizdi. korunmuyoruz 2 aydır da . erken gebelik testi yapmıştım bir kaç kez en son geçen hafta yaptım. çıkmadı tek çizgi. yarın kan vericem saplık ocagında. sizce cok mu telaş yapıyorum? düzensizlik hayatım boyunca yasadım sonucta ama ne bileyim evlilikte yaşadıgımda ve korunmadıgım icin hep böyle hamileymişim gibi hissediyorum. hiç böyle bulantı vs sikayetim de yok sadece kasıklarımda ağrı oluyor arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?