Doktorun ne zaman çağırdı seni ona göre fikir vereyimİnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız ya napsam gitsem mi yarın beklesem mi bi kaç gün
Hiç bi şey demedi bende sormayı unuttum açıkçası en son 10+3de gittimDoktorun ne zaman çağırdı seni ona göre fikir vereyim
devlete mi gittin özele miHiç bi şey demedi bende sormayı unuttum açıkçası en son 10+3de gittim
En son özele gittimdevlete mi gittin özele mi
10 gün içinde ücretsiz kontrol muayene hakkın var istersen onu kullanabilirsin hemde onu sormuş olursunEn son özele gittim
Ay yok doktoru sevmedim cihazlar eski ilgisizdi içerde saç düzleştirdi10 gün içinde ücretsiz kontrol muayene hakkın var istersen onu kullanabilirsin hemde onu sormuş olursun
O zaman bişey diyemem de mesela ben bugün gittim 11+1 sin ultrasona göre dedi 16 haftalıkken gel bi kontrole dediAy yok doktoru sevmedim cihazlar eski ilgisizdi içerde saç düzleştirdi
Ben 10 günlük ücretsiz kontrol hakkımı kullancam 10. Gün gidicem belki cinsiyeti görürsek diyeAy yok doktoru sevmedim cihazlar eski ilgisizdi içerde saç düzleştirdi
Teşekkür ederim Allah size de nasip eder inşallah çok haklısınız inanın bende çok zor süreçlerden geçtim iki bebeğimi kaybettim sebepsiz şuan ki gebeliğim nasıl olacak bebeğimi yine kaybedecek miyim yoksa kucağıma nasip olacak mı bilmiyorum aynı hassasiyet bende de var emin olabilirsiniz kusura bakmayınKonu sahibinin postunu görünce yazmak istedim sanırım bebeğiniz erkek .. hayırlı olsun
Sizlerden ricam var uzun yıllardır çocuk sahibi olmaya çalışan biri olarak diyorum lütfen bana özelden bana da tahmin yaparmısınız ,bana da bir tahminde bulunurmusunuz demeyin. Bu bazen karşınızdaki insanı üzer siz bilmeden bunu yapsanız bile karşınızdaki kişi çok savaş vermiş biri olabilir hassas bir durum oldukça çok karşılaştığım için burda yazmak istedim bütün hamile olanlara hayırlı olsun sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah
Galiba erkek olursa 12. Haftada belli oluyormuş kız olursa en erken 14de belli oluyormuşBen 10 günlük ücretsiz kontrol hakkımı kullancam 10. Gün gidicem belki cinsiyeti görürsek diye
Rica ederim nasip işi bunlar başka açıklaması yok rabbim ol der olur inşallah birgünTeşekkür ederim Allah size de nasip eder inşallah çok haklısınız inanın bende çok zor süreçlerden geçtim iki bebeğimi kaybettim sebepsiz şuan ki gebeliğim nasıl olacak bebeğimi yine kaybedecek miyim yoksa kucağıma nasip olacak mı bilmiyorum aynı hassasiyet bende de var emin olabilirsiniz kusura bakmayın
Geç olsun güç olmasın rabbim acısını yaşatmasın hele bi de sebepsiz olunca insan daha fazla korkuyor Allah kimsenin kucağını boş koymasın inşallah tez zamanda sizde yavrunuzu kucağınıza alırsınız çok zor bi süreç ama dediğiniz gibi nasip rabbim ne zaman layık görürse o zaman nasip olacak bize demek ki :)Rica ederim nasip işi bunlar başka açıklaması yok rabbim ol der olur inşallah birgünçok acı tabi ki kayıp yaşamak ama şuan güzel bir dönemdesiniz sakın böyle şeyleri aklınıza getirip kendinizi de bebeğinizi de huzursuz etmeyin hisseder Kusura bakmayın demenize gerek yok ama okadar bazen mesaj alıyorum ki bana da bakarmısınız diye hislerim kuvvetlidir ama falcı da değilim e bide hassas noktam olunca buraya yazayım da kimse mesaj atmasın kafasındaydım ben burda bütün hamileler adına çok sevinçliyim burda zor hamile kalan kadınların hikayelerini okumak bana umut oluyor
Aynen öyle canımGeç olsun güç olmasın rabbim acısını yaşatmasın hele bi de sebepsiz olunca insan daha fazla korkuyor Allah kimsenin kucağını boş koymasın inşallah tez zamanda sizde yavrunuzu kucağınıza alırsınız çok zor bi süreç ama dediğiniz gibi nasip rabbim ne zaman layık görürse o zaman nasip olacak bize demek ki :)
AminnAynen öyle canımhayırlısı olsun
Bende bi şansımı deneyeyim diyorum 12+2 de gideyim belki görürüz görmezsek de bekliycem 15-16. HaftalarıGaliba erkek olursa 12. Haftada belli oluyormuş kız olursa en erken 14de belli oluyormuş
Görcez gibi hissediyorumBende bi şansımı deneyeyim diyorum 12+2 de gideyim belki görürüz görmezsek de bekliycem 15-16. Haftaları
Bel ağrıların nasıl canım çok ağrın oluyor muBende bi şansımı deneyeyim diyorum 12+2 de gideyim belki görürüz görmezsek de bekliycem 15-16. Haftaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?