Cinsiyet tahminiiiiii

Konu sahibinin postunu görünce yazmak istedim sanırım bebeğiniz erkek .. hayırlı olsun

Sizlerden ricam var uzun yıllardır çocuk sahibi olmaya çalışan biri olarak diyorum lütfen bana özelden bana da tahmin yaparmısınız ,bana da bir tahminde bulunurmusunuz demeyin. Bu bazen karşınızdaki insanı üzer siz bilmeden bunu yapsanız bile karşınızdaki kişi çok savaş vermiş biri olabilir hassas bir durum oldukça çok karşılaştığım için burda yazmak istedim bütün hamile olanlara hayırlı olsun sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah

Teşekkür ederim Allah size de nasip eder inşallah çok haklısınız inanın bende çok zor süreçlerden geçtim iki bebeğimi kaybettim sebepsiz şuan ki gebeliğim nasıl olacak bebeğimi yine kaybedecek miyim yoksa kucağıma nasip olacak mı bilmiyorum aynı hassasiyet bende de var emin olabilirsiniz kusura bakmayın

Rica ederim nasip işi bunlar başka açıklaması yok rabbim ol der olur inşallah birgün çok acı tabi ki kayıp yaşamak ama şuan güzel bir dönemdesiniz sakın böyle şeyleri aklınıza getirip kendinizi de bebeğinizi de huzursuz etmeyin hisseder Kusura bakmayın demenize gerek yok ama okadar bazen mesaj alıyorum ki bana da bakarmısınız diye hislerim kuvvetlidir ama falcı da değilim e bide hassas noktam olunca buraya yazayım da kimse mesaj atmasın kafasındaydım ben burda bütün hamileler adına çok sevinçliyim burda zor hamile kalan kadınların hikayelerini okumak bana umut oluyor

Geç olsun güç olmasın rabbim acısını yaşatmasın hele bi de sebepsiz olunca insan daha fazla korkuyor Allah kimsenin kucağını boş koymasın inşallah tez zamanda sizde yavrunuzu kucağınıza alırsınız çok zor bi süreç ama dediğiniz gibi nasip rabbim ne zaman layık görürse o zaman nasip olacak bize demek ki :)

Aynen öyle canım hayırlısı olsun

Cinsiyet tahmini yapar mısınız lütfen

Eklentiler

• IMG_3988.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar Merhaba,
Banada doktor 15+3 de detaylı ultrasondan kız dedi ama değişmesinden korkuyorum değişirmi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…