Değişmez kuzum ayrıntılı ultrason iç organlarına bakılan bişey yanılması imkansızKızlar Merhaba,
Banada doktor 15+3 de detaylı ultrasondan kız dedi ama değişmesinden korkuyorum değişirmi sizce
Çok fazla değil ara ara benim en çok şu boşluk tarafımda yani yanlarımda baski hissediyorum sanki 7 8 aylık hamile gibiBel ağrıların nasıl canım çok ağrın oluyor mu
Benimde o sol boşlukta oluyo ya böbrekler mi ağrıyo ki bi de ayakta biraz durunca belim ağrıyo oturunca geçiyoÇok fazla değil ara ara benim en çok şu boşluk tarafımda yani yanlarımda baski hissediyorum sanki 7 8 aylık hamile gibi
Benimde öyle işte demekki hamilelikte oluyoBenimde o sol boşlukta oluyo ya böbrekler mi ağrıyo ki bi de ayakta biraz durunca belim ağrıyo oturunca geçiyo
Demek kiBenimde öyle işte demekki hamilelikte oluyo
Yoğunluğa göre değişiyo canım bazen 2 günü buluyo bazen 3 saatte çıkıyo ara ara gitip kontrol et bencekızlar beta sonucu ne zaman cıkıyor sağlık ocagında e nabıza ne zaman düşer
Canım napıyosun nasıl gidiyor cinsiyet öğrendin mi :)Çok fazla değil ara ara benim en çok şu boşluk tarafımda yani yanlarımda baski hissediyorum sanki 7 8 aylık hamile gibi
İyiyim canım sen nasılsın dün gittik de daha küçük ama cimcmeye benziyo dedi değişedebilir dedi doktorum inşallah kızdır bacak arasına baktı öyle söyle kız gibi diye inşallah kızdır sen öğrenebildin miCanım napıyosun nasıl gidiyor cinsiyet öğrendin mi :)
Bende iyiyim canım en son dört gün önce gittim ikili tarama için kan verdim cinsiyet için bi şey söylemedi 10 gün sonra tekrar gitcem inşallah o zaman görürüm inşallah değişmez cinsiyeti bi de kızın olurİyiyim canım sen nasılsın dün gittik de daha küçük ama cimcmeye benziyo dedi değişedebilir dedi doktorum inşallah kızdır bacak arasına baktı öyle söyle kız gibi diye inşallah kızdır sen öğrenebildin mi
Bende ikili tarama için sonuca gitmiştim o zaman dedi doktorum cinsiyete de bi bakalım belki görürüz diye inşallah değişmezBende iyiyim canım en son dört gün önce gittim ikili tarama için kan verdim cinsiyet için bi şey söylemedi 10 gün sonra tekrar gitcem inşallah o zaman görürüm inşallah değişmez cinsiyeti bi de kızın olurbebeği hissediyor musun karnın seğiriyor mu
Bende hissediyorum senin gibi ayırt edemiyorum bağırsak mı bebek mi burda bi kaç yerde okudum bizim gibi hissedenler olmuş herhalde bebekBende ikili tarama için sonuca gitmiştim o zaman dedi doktorum cinsiyete de bi bakalım belki görürüz diye inşallah değişmezben gece daha çok fark ediyorum yatağa girdiğimde uykuya dalmaya çalışırken içimde bişey sanki hareket ediyo bi kıpırdama hissediyorum ama bebek mi bağırsak hareketi mi bilemiyorum doktorum bebeşin çok hareketli kıpır kıpır olduğunu söyledi belki de onu hissediyorum sen hissediyo musun
Bizimki 16. Hafta da gel dedi ayrıntılı ultrason için bişey demediBende hissediyorum senin gibi ayırt edemiyorum bağırsak mı bebek mi burda bi kaç yerde okudum bizim gibi hissedenler olmuş herhalde bebekhissedemeyince de niye hareket etmedi diyorum detaylı ultrason randevusunu hangi aya verdi sana ben devlete gidiyorum teee 26 nisana verdi
Devlete gidiyorsan sıranı al yoksa sıra kalmıyormuşBizimki 16. Hafta da gel dedi ayrıntılı ultrason için bişey demedi
Özele gidiyorum canım herhalde diğer gidişimde söylerDevlete gidiyorsan sıranı al yoksa sıra kalmıyormuş
Evet olabilirÖzele gidiyorum canım herhalde diğer gidişimde söyler
Ayrıntılı için erken değil mi sen kaçıncı haftada oluyosun detaylıya gireceğin zamanEvet olabilir
13 hafta olmasına 2 gün var ayrıntılıya da 26 nisana verdi tam zamanı olmuş oluyo herhaldeAyrıntılı için erken değil mi sen kaçıncı haftada oluyosun detaylıya gireceğin zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?