Cinsiyet tahminiiiiii

Kızlar Merhaba,
Banada doktor 15+3 de detaylı ultrasondan kız dedi ama değişmesinden korkuyorum değişirmi sizce
Değişmez kuzum ayrıntılı ultrason iç organlarına bakılan bişey yanılması imkansız önce sağlık tabiki ama inşallah benim de kız olur kız istiyorum çoook

Çok fazla değil ara ara benim en çok şu boşluk tarafımda yani yanlarımda baski hissediyorum sanki 7 8 aylık hamile gibi
Benimde o sol boşlukta oluyo ya böbrekler mi ağrıyo ki bi de ayakta biraz durunca belim ağrıyo oturunca geçiyo

kızlar beta sonucu ne zaman cıkıyor sağlık ocagında e nabıza ne zaman düşer

11+4 cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz?

Eklentiler

• IMG_5011.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_5012.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_5014.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 62
Canım napıyosun nasıl gidiyor cinsiyet öğrendin mi :)
İyiyim canım sen nasılsın dün gittik de daha küçük ama cimcmeye benziyo dedi değişedebilir dedi doktorum inşallah kızdır bacak arasına baktı öyle söyle kız gibi diye inşallah kızdır sen öğrenebildin mi

Bende iyiyim canım en son dört gün önce gittim ikili tarama için kan verdim cinsiyet için bi şey söylemedi 10 gün sonra tekrar gitcem inşallah o zaman görürüm inşallah değişmez cinsiyeti bi de kızın olur bebeği hissediyor musun karnın seğiriyor mu

Bende ikili tarama için sonuca gitmiştim o zaman dedi doktorum cinsiyete de bi bakalım belki görürüz diye inşallah değişmez ben gece daha çok fark ediyorum yatağa girdiğimde uykuya dalmaya çalışırken içimde bişey sanki hareket ediyo bi kıpırdama hissediyorum ama bebek mi bağırsak hareketi mi bilemiyorum doktorum bebeşin çok hareketli kıpır kıpır olduğunu söyledi belki de onu hissediyorum sen hissediyo musun

Bende hissediyorum senin gibi ayırt edemiyorum bağırsak mı bebek mi burda bi kaç yerde okudum bizim gibi hissedenler olmuş herhalde bebek hissedemeyince de niye hareket etmedi diyorum detaylı ultrason randevusunu hangi aya verdi sana ben devlete gidiyorum teee 26 nisana verdi

Bizimki 16. Hafta da gel dedi ayrıntılı ultrason için bişey demedi

Merhaba bende 10+2 yim tahmin edeniniz çıkar mı acaba

Eklentiler

• IMG_6581.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…