Cinsiyet tahminleri buyrun sohbete :)

Hayırlı uğurlu olsun canım saglıkla kucagına almayı nasip etsin allah benimki daha 7+3günlük ben kız istiyorum inş olur :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mecbur edıom canım napıyım ıcım rahat etmıyo sende dıkkat et en azından cevız ye omega 3 ıcın canım tabı hayırlısı

Sevmyrm ceviz cerzden.tksndim esimde kizio ama migdem almio iste napim

Son düzenleme:

aa lili ben senı hatırlıyorum bebıs ıstedıgım donemlerde buralarda yazarken, sende hamılesın cok sevındım, kacıncı ayda geldı bebıs??

saglıklı olması herseyden onemlı, ınsallah cnm

evet evet bende burada bebek bebek diye dolanıyordum. Allaha şükür bebişim geldi :)
nisan ayında hamile kalmışım bereketli ay , mayısın başında öğrendim :) çok mutluyum bide ikili testler falanda iyi geçerse daha musmutlu olacam :)

ıns cnm hersey yolunda gıder, heyecanlı bekleyıs sonunda guzel haberler almak harıka, cok sevndım senın adınaa tebrık ederım, bende subatta hamıle kaldım, aralık bos, ocak bos, subat dolu oldu sukurler olsun

canım dıkkat edemıyorum canım bırsey cekmıyor, acıktıgım ıcın yıyorum, cevız falan bazen yıyorum, 4,5 aylık olacam bı kac gun sonra toplamda 2,5 kılo aldım ıyı sanırım

sende durumlar nasıl sımdlılık??[/QUOTE]

valla benımde canım pek bısey ıstemıo ama mecbur dıkkat edıyorum.doktorumda bu konuda cok uyardı sabah bıle erken kalkıcaksın cocuk ac kalmıcak dıyo erken yapıcksın kahvaltını dıyor

beslenme cok onemlı oldugu ıcın mecbur dıkkat edıcez bebıslerımız ııcın beyaz ekemk yemıorum yumura sut yogurt hergun yıyorum cevız fınfık kuru kayısı ıste yaglı yemeklerden uzak duruyorum saatlı yemege calısıyorum ıste ac kalmıcaksın ama saglıklı beslenıceksın erısteyı bıle tam bugday unuya yapılmasını yıcen pılav makarna yok zaten oyle bakalım katanıcaz artık :44:

lilipit lilli bende ikinizi hatirliyorum topiclerden :))) ikiniz adina da cok sevindim saglicakla kavusrsunuz insaAllah bebislerinize

lilipit lilli bende ikinizi hatirliyorum topiclerden :))) ikiniz adina da cok sevindim saglicakla kavusrsunuz insaAllah bebislerinize

evet canım senin açtığın topicte beraberdik.
sen örgülere vermiştim kendini bi daha girmemiştin siteye sonra hamile kalmıştın :)
inşallah tüm bebiş bekleyenleri geride kalan hepsini hamiş görmek istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…