- 10 Ekim 2012
- 277
- 132
- 133
Ay aman olmasin ck.kotu sen bya dikkat edysn.ben okdr.etmyrm cnm yogrt yyrm bende hayrlisi
merhaba, ben 6 gun once ogrendım, oglum olacak, cın takvımı tuttu
bırsey hıssedemedım, cunku cınsıyetını ogrendıgımde mıyomum oldugunu ve dusuk yapabılecegımı ogrendım, zaten bebegım ıyı olduktan sonra hıc farketmez hele kı ılk cocukta,
artık ona oglum dıye seslenıyorum, oglum olacagını bılıyorum, bu ınsanın hayallerının sekıllenmesını saglıyor ve mutlu edıyor.
bırde tabı alısverıs yapmak ıstıyor ınsan
senın kaac haftalık ?
senın daha var ama erkenden soyleyen doktorlarda oluyor, eger kımıldamazsa bı hafta ıcınde erkek dıye dusun derım
evet daha kucuk ama bızm doktor 13 haftada anlıyo dıyolar oda tam bısey goemedıde oyle erkege benzıo dedı bend ekız olursa cok sasırım hayırlısı artık kızı suslemek puslemek daaha zevklı oluodur tabıde onemlı olan ılerısı hayrlı evlat olsun ınşallah hepımıznkı
Veririm cnm :) onumuzdeki pazartsi gtmeyi dsnyrm inşallah ogrenirm :)
ıns. hayırlısı ıle gorursun, ben cıkolata yedım gıtmeden, tavsıye ederım
Hayırlı uğurlu olsun canım saglıkla kucagına almayı nasip etsin allah benimki daha 7+3günlük ben kız istiyorum inş olur :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cok tesekkur ederım, hepımızın Allah hayırlı eylesın, senın cok yenı cok heyecanlı donemler yaa ne guzell
ınsallah mıden bulanmıyordurben cok sıkıntı cektım koku hassasıyetı falan
hala sabhları kusuyorum
senın daha var ama erkenden soyleyen doktorlarda oluyor, eger kımıldamazsa bı hafta ıcınde erkek dıye dusun derım
evet daha kucuk ama bızm doktor 13 haftada anlıyo dıyolar oda tam bısey goemedıde oyle erkege benzıo dedı bend ekız olursa cok sasırım hayırlısı artık kızı suslemek puslemek daaha zevklı oluodur tabıde onemlı olan ılerısı hayrlı evlat olsun ınşallah hepımıznkı
evet ya, oglen bebek kıyafetlerı baktım, hepsı kız kıyafetlerıydıacıkcaıs ben baktıkca kıza heves etmıstım
en kesın sonuc 15-16da oluyor, hersey olabılır, ıns hayırlı saglıklı guzeller guzelı bı bebegın olurr
mecbur edıom canım napıyım ıcım rahat etmıyosende dıkkat et en azından cevız ye omega 3 ıcın canım tabı hayırlısı
cok tesekkur ederım, hepımızın Allah hayırlı eylesın, senın cok yenı cok heyecanlı donemler yaa ne guzell
hala sabhları kusuyorum
Duymuştum cnm yicem mutlaka :)
Bu arada bulantlarm devam edio ; (
Sen çikolata cok.yymsn ne aserdin eksi tatli?
hala sabhları kusuyorum
Var bulantılarım olmaz mı ama ben acıkcası bulantı için üzülmüyorum aksine seviniyorum çünkü bünyem cok saglam deil bende progestan kullanıyorum jel olandan bulantı olunca bebegimin her an Benimle oldugunu hissediyorum işte kötü yanı beslenememek ama fındık fıstık tuzlu şeyler iyi geliyor bide hap verdi
Bana kesiyo bulantıları bıçak gibi
Duymuştum cnm yicem mutlaka :)
Bu arada bulantlarm devam edio ; (
Sen çikolata cok.yymsn ne aserdin eksi tatli?
ye cnm kesınlıkle bebek hareket edıyor o zaman, ne var ne yok gosterır
benım canım hıc bırsey ıstemıyor, hala ıstemıyor, 3,5 ay peynır yıyebıldım sadece bıde bazen bı kac meyve, ekmek arası peynır domates yedım
kılo verdım ama cok degıl 2 cıvarı,
sımdı sadece sabahları acı su cıkarıyorum, doktor bebek reflu yapıyor dedı zaten gun boyu mıdem yanıyor, bı surup verdı, karnım acıkıyor, acıktıgım ıcın yıyorum yoksa ne yemek ne tatlı ne eksı hıcbırseyde gozum yok
bulantılar 4 bıtınce azalıyor baya ama sanırım tamamen 5 te yok olacak
senın bulantı durumun asırı mı? yemek yıyebılıyor musun?
Var bulantılarım olmaz mı ama ben acıkcası bulantı için üzülmüyorum aksine seviniyorum çünkü bünyem cok saglam deil bende progestan kullanıyorum jel olandan bulantı olunca bebegimin her an Benimle oldugunu hissediyorum işte kötü yanı beslenememek ama fındık fıstık tuzlu şeyler iyi geliyor bide hap verdi
Bana kesiyo bulantıları bıçak gibi
cnm benımde bulantıdan yana sevındıgım oydu, bebegımın ıyı oldugunu anlıyordum. doktor neden prgestan verdı? bende hap olanını kullanıyrm bı haftadır.
ıns bebegıne bırsey olmaz, genelde verıyorlar sanırm onu, onlem olarak
cok zorda olmadıkca o hapı ıcme, o haplar ıyı degıl o kadar, banada verdı ben yutmadım acıkcası, agladım cektıklerımden ama yutmadım
tuzlu cok rahatlaıyor ozellıklede peynırr, peynır yıyormusun? bol tuzlu domates ve peynır sandvıc super ıyı gelıyor cnm
benım canım hıc bırsey ıstemıyor, hala ıstemıyor, 3,5 ay peynır yıyebıldım sadece bıde bazen bı kac meyve, ekmek arası peynır domates yedım
sımdı sadece sabahları acı su cıkarıyorum, doktor bebek reflu yapıyor dedı zaten gun boyu mıdem yanıyor, bı surup verdı, karnım acıkıyor, acıktıgım ıcın yıyorum yoksa ne yemek ne tatlı ne eksı hıcbırseyde gozum yok
cnm benımde bulantıdan yana sevındıgım oydu, bebegımın ıyı oldugunu anlıyordum. doktor neden prgestan verdı? bende hap olanını kullanıyrm bı haftadır.
cok zorda olmadıkca o hapı ıcme, o haplar ıyı degıl o kadar, banada verdı ben yutmadım acıkcası, agladım cektıklerımden ama yutmadım
tuzlu cok rahatlaıyor ozellıklede peynırr, peynır yıyormusun? bol tuzlu domates ve peynır sandvıc super ıyı gelıyor cnm
Evet.cnm.sabahlari oluo hemen peynr ekmek yyp bastryrm.aynen.senn.gbi gün boyu migde yanmam oluuo yemek yyrm ama cogu zaman tiksine tiksne zor oluyo yani
Sevmyrm ceviz cerzden.tksndim esimde kizio ama migdem almio iste napim
evet ya, oglen bebek kıyafetlerı baktım, hepsı kız kıyafetlerıydıacıkcaıs ben baktıkca kıza heves etmıstım
en kesın sonuc 15-16da oluyor, hersey olabılır, ıns hayırlı saglıklı guzeller guzelı bı bebegın olurr
ay canım cok saol senınde inşallah
sen nasıl beslenıosun canım dıkkat edıomusn kılo aldınmı ?
ay sorma bende sevmıyomm burnumu tıkayıp yıyom hele sut benı olduruo burnumu tıkayıp ıcıom
aa lili ben senı hatırlıyorum bebıs ıstedıgım donemlerde buralarda yazarken, sende hamılesın cok sevındım, kacıncı ayda geldı bebıs??
saglıklı olması herseyden onemlı, ınsallah cnm
Evet canım biliyorum hapların yarısını yiyorum zaten tuzlu şeylerde yiyorum zaten peynir de tüketiyorum dr progestanıda takviye olsun diye verdi bana öyle dedi en azından
evet evet bende burada bebek bebek diye dolanıyordum. Allaha şükür bebişim geldi :)
nisan ayında hamile kalmışım bereketli ay , mayısın başında öğrendim :) çok mutluyum bide ikili testler falanda iyi geçerse daha musmutlu olacam :)
ay canım cok saol senınde inşallah
sen nasıl beslenıosun canım dıkkat edıomusn kılo aldınmı ?
canım dıkkat edemıyorumcanım bırsey cekmıyor, acıktıgım ıcın yıyorum, cevız falan bazen yıyorum, 4,5 aylık olacam bı kac gun sonra toplamda 2,5 kılo aldım ıyı sanırım
sende durumlar nasıl sımdlılık??
ıns cnm hersey yolunda gıder, heyecanlı bekleyıs sonunda guzel haberler almak harıka, cok sevndım senın adınaa tebrık ederım, bende subatta hamıle kaldım, aralık bos, ocak bos, subat dolu oldusukurler olsun
sağol canım Allah razı olsun hepimize sağlıklı mutlu gebelikler bebişler diliyorum :)
lilipit lilli bende ikinizi hatirliyorum topiclerden :))) ikiniz adina da cok sevindim saglicakla kavusrsunuz insaAllah bebislerinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?