maşallah siz birsürü şey yiyebiliyosunuz
ben su içsem geri çıkıyodu doktora gittim 3 ünite serum takıldı
mide bulantısı ilacı verdi doktorum , o biraz rahatlatıyo ama yine çok bişey yiyemiyorum
sadece meyve yiyebiliyorum
Allah kolaylık versin
Daha 8 haftalık doktor 12. haftaya kadar devam eder dedi.vallahi ayağa bile kalkamıyorum vücudumda derman kalmadı.Senin işinde zormuş be allaha Şükür benim bulantim yanmalarim oluyo ama her yedim çıkmıyo az uz yyblyrm gene kac haftaliksn cnsyet bellimi
Daha 8 haftalık doktor 12. haftaya kadar devam eder dedi.vallahi ayağa bile kalkamıyorum vücudumda derman kalmadı.
Bu gidişle yine serumluk olcam
lilipit lilli bende ikinizi hatirliyorum topiclerden :))) ikiniz adina da cok sevindim saglicakla kavusrsunuz insaAllah bebislerinize
ay sagol cnmm, nasıl gıdıyor gebelık? bebısın cınsıyetı ne? :)
evet canım senin açtığın topicte beraberdik.
sen örgülere vermiştim kendini bi daha girmemiştin siteye sonra hamile kalmıştın :)
inşallah tüm bebiş bekleyenleri geride kalan hepsini hamiş görmek istiyorum :)
Amin kizlar :)) Eveeet meger hamileymisim 8 gun gec ogrenmistim bende :) Kizim olacak insaAllah teyzeleri 40 haftayi yariladik zar zor sukurler olsun insaAllah hepimiz saglicakla kavusuruz yavrularimiza
MasAllah canim.sende prensine saglicakla kavusursun insaAllahsağol cnm, öyle mutlu oluyorum ki böyle bebişli görünce sizleri, ALlah isteyen herkese nasip etsin,
benimde oğlum olacak inşallah teyzesi
Allah tamamına erdirsin, yolu yarıladın, insanın bir an evvel sevesi geliyor değil mi?
çok sabırsızlanıyorm. kızlar dua edin düşük riskim var benimmiyom var bebeğin olduğu yerde, inş sorun çıkarmaz
Kizlar cinsiyet düşünmekten psklj olrk hergn rüya görür oldum hamile olmadan önce bi erkek bebek doğurmusum adini umut koydum hatta sonra hamilelin ilk baslarinda tekrar erkek bebek doğurdum sonra geçenlerde rüyamda göbeğimde bebegmn ayaklari görünüyodu snra sapsari mavi gzlu bi cocuk dgrmsm snra byudu yegenimmis o kiz :)
Bugün de :) rüyamda doğuma gidiyodum ikiz doğurdum biri erkek biri kiz erkek bebek sapsari mavisdi gene onu elime aldim ama parmak kadar avuç icime geldi ck küçükdu bunlar neye işaret sizce :)
kafani cok verme bunlara canim.. hayirli saglikli sihatli evlat olsun onemli olan o.. hele ki ilk cocukta hic fark etmez.. Rabbim her ikisinide tatmayi nasip etsin.. ama herseyden onemlisi saglik ve hayirli evlat.. Rabbim gonlunde kini nasip etsin insaAllah
Var bulantılarım olmaz mı ama ben acıkcası bulantı için üzülmüyorum aksine seviniyorum çünkü bünyem cok saglam deil bende progestan kullanıyorum jel olandan bulantı olunca bebegimin her an Benimle oldugunu hissediyorum işte kötü yanı beslenememek ama fındık fıstık tuzlu şeyler iyi geliyor bide hap verdi
Bana kesiyo bulantıları bıçak gibi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benm 14+3 bulantım cok fena hic bisey yiyemiyorum senn gibiyimhayatım cubuk kraker le leblebi oldu kesen ilacın adı ne cok merak ettim
Drmamine bence ama sen önce dr una sor canım herkesde aynı olmayabilirBenm 14+3 bulantım cok fena hic bisey yiyemiyorum senn gibiyimhayatım cubuk kraker le leblebi oldu kesen ilacın adı ne cok merak ettim
ben her sabh kalkmadan bi yarım alıyorum yarım saat sonrada kahvaltı yapıyorum
sağol cnm, öyle mutlu oluyorum ki böyle bebişli görünce sizleri, ALlah isteyen herkese nasip etsin,
benimde oğlum olacak inşallah teyzesi
Allah tamamına erdirsin, yolu yarıladın, insanın bir an evvel sevesi geliyor değil mi?
çok sabırsızlanıyorm. kızlar dua edin düşük riskim var benimmiyom var bebeğin olduğu yerde, inş sorun çıkarmaz
Drmamine bence ama sen önce dr una sor canım herkesde aynı olmayabilir
ben her sabh kalkmadan bi yarım alıyorum yarım saat sonrada kahvaltı yapıyorum
hmm onuda kullandım canm yaaa aynıyım hala
Peki zafron zeydis
Di yanlış hatırlamıyosan dr ilk gebliğimde vermişdi şimdi sigorta karşılamıyo diye diğerini yazdı yani drum şimdiye kdr çok kaliteli ilaçlar veriyor saolsun..
Ben zofran zydis 4mg kullanıyorum.
Bulantım gidiyo ama yine bişey yiyemiyorum tiksiniyorum herşeyden.
Peki zafron zeydis
Di yanlış hatırlamıyosan dr ilk gebliğimde vermişdi şimdi sigorta karşılamıyo diye diğerini yazdı yani drum şimdiye kdr çok kaliteli ilaçlar veriyor saolsun..
Yok canm onu vermedi bana metpamid bide dramamine kullandim şimdi bişey kullanmıyorum nasıl olsa kullansamda aynı kullanmasamda
Yok canm onu vermedi bana metpamid bide dramamine kullandim şimdi bişey kullanmıyorum nasıl olsa kullansamda aynı kullanmasamda
Yok ya onun faydası bana baya vardı en azından düzenim vardı sabh alıyodum artık gün içinde kesinlikle bulantım olmuyıdu sdce sabah akşam mutlaka kusardım 9ay boyunca bulantı olmada öyle
O hap üç ay bulantılarımı kesti yani bulantı nedir bilmiyodum bile şimdi kullandıgım onun kadr etkli deil görsen bi halimi hep yerdeyim hiç halim yok öyle bıkkın olmuşum sanki:)
Ben zofran zydis 4mg kullanıyorum.
Bulantım gidiyo ama yine bişey yiyemiyorum tiksiniyorum herşeyden.
O da iyi hiç yokdan zaten ilk üç ay bişey yiyemesende bebiş bi şekilde beslenebiliyor küçük oldugundan sen yeter ki zararlı şeylerden uZak dur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?