Cinsiyet tahminleri buyrun sohbete :)

maşallah siz birsürü şey yiyebiliyosunuz
ben su içsem geri çıkıyodu doktora gittim 3 ünite serum takıldı
mide bulantısı ilacı verdi doktorum , o biraz rahatlatıyo ama yine çok bişey yiyemiyorum
sadece meyve yiyebiliyorum
Allah kolaylık versin

Senin işinde zormuş be allaha Şükür benim bulantim yanmalarim oluyo ama her yedim çıkmıyo az uz yyblyrm gene kac haftaliksn cnsyet bellimi

Senin işinde zormuş be allaha Şükür benim bulantim yanmalarim oluyo ama her yedim çıkmıyo az uz yyblyrm gene kac haftaliksn cnsyet bellimi
Daha 8 haftalık doktor 12. haftaya kadar devam eder dedi.vallahi ayağa bile kalkamıyorum vücudumda derman kalmadı.
Bu gidişle yine serumluk olcam

Daha 8 haftalık doktor 12. haftaya kadar devam eder dedi.vallahi ayağa bile kalkamıyorum vücudumda derman kalmadı.
Bu gidişle yine serumluk olcam

Oo yeniymis daha senin benimde 7ci haftalarda başlamıştı hala devam ediyo sabh ck kty olydum ama smdi braz daha iyi gün byu yanma.gbi oluo ama gene otekine gore bu daha iyi :)
Hayrlisi cnm :)

ay sagol cnmm, nasıl gıdıyor gebelık? bebısın cınsıyetı ne? :)

Amin kizlar :)) Eveeet meger hamileymisim 8 gun gec ogrenmistim bende :) Kizim olacak insaAllah teyzeleri 40 haftayi yariladik zar zor sukurler olsun insaAllah hepimiz saglicakla kavusuruz yavrularimiza

Amin kizlar :)) Eveeet meger hamileymisim 8 gun gec ogrenmistim bende :) Kizim olacak insaAllah teyzeleri 40 haftayi yariladik zar zor sukurler olsun insaAllah hepimiz saglicakla kavusuruz yavrularimiza

sağol cnm, öyle mutlu oluyorum ki böyle bebişli görünce sizleri, ALlah isteyen herkese nasip etsin,

benimde oğlum olacak inşallah teyzesi

Allah tamamına erdirsin, yolu yarıladın, insanın bir an evvel sevesi geliyor değil mi?

çok sabırsızlanıyorm. kızlar dua edin düşük riskim var benim miyom var bebeğin olduğu yerde, inş sorun çıkarmaz

MasAllah canim.sende prensine saglicakla kavusursun insaAllah

Bende de sorunlar var.. Suyum az plasentam kucuk ve asagida.. İc ve dis rahim agzini birlestiren kisim olmasi gerektiginden kisa.. her uc haftada kontrole gitmem gerek hem hastaneye hem kadin dogum doktoruma.. ve bu yuzden bende sabirsizlikla bekliyorum insaAllah 40 inci haftayi tamamlariz saglicakla.. bol bol dua edelim insaAllah..

Kizlar cinsiyet düşünmekten psklj olrk hergn rüya görür oldum hamile olmadan önce bi erkek bebek doğurmusum adini umut koydum hatta sonra hamilelin ilk baslarinda tekrar erkek bebek doğurdum sonra geçenlerde rüyamda göbeğimde bebegmn ayaklari görünüyodu snra sapsari mavi gzlu bi cocuk dgrmsm snra byudu yegenimmis o kiz :)
Bugün de :) rüyamda doğuma gidiyodum ikiz doğurdum biri erkek biri kiz erkek bebek sapsari mavisdi gene onu elime aldim ama parmak kadar avuç icime geldi ck küçükdu bunlar neye işaret sizce :)

kafani cok verme bunlara canim.. hayirli saglikli sihatli evlat olsun onemli olan o.. hele ki ilk cocukta hic fark etmez.. Rabbim her ikisinide tatmayi nasip etsin.. ama herseyden onemlisi saglik ve hayirli evlat.. Rabbim gonlunde kini nasip etsin insaAllah

En önemlisi o zaten ama merak ediyorum ister istemez hayrlisi tabiki rüya olark blen yorumlasin istedim

İnşlh allahın izniyeyle bişey olmaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…