gulaycım ben 6 aralık 1983 dogumluyum SAT : 20 aralık 2008 bak bakalım ne çıkıyo...herkeste tuttumu şimdi bu yaw...ayy benimkisi tutcakmıki..
yahu hanımlar ben anlamadım:)
sat 10 şubat
yaş 30 (heralde ağustos 1978 doğumluyum)
bi zahmet anlayan biri bana da bakıversin.....
gulhas arkadaçım bana da bakarmısın eşim 14 ocak 1982
ben 11 ağustos 1983
son adet tarihim 29 mayıs
19 şubat 2007-de 1 kızım oldu
şimdi erkek bebek olmasını Tanrıdan diliyorum
bu yıl hamiş kalırsam bebeğimin cinsiyeti ne
canım banada bakarmısn suan 6 hafta 3 gunluk hamileyim ben 25 mayıs 1986 dogumluyum son sat 5 mayıs merak ediyorum cokkkkkkkkkkkkk bebisim cinsiyeti bakalım bende ne cıkacak ogrenince yazarım dogrumu degil mi diye
23 yaş mayıs ayında erkek görünüyor canım cinsiyeti, bakalım tutacakmı ne zaman öğrenebilirsin acaba?
daha baya var canım suan 6 haftalıgım ama 3 aylıkken filan ogreniliyor diye biliyorum ogrenir ogrenmez sana yazarım bide sana bisey soracam mide bulantısın fialn cinsiyetle alakası var mı ben ole seyler okudum sanki annem de derdi gerci ama hurafe gibi geliyor bana bende bulantı kusma bas donmesi gibi hamilelik belirtisi yok esim diyo sen nasıl hamilesin diye boyuna yiyorum delikafadulden
doktorda direk onu sordu bulantın filan var mı diye yok dedim ohh iyi o zaman yanlız yemene dikkat et kilo alma cok demisti
senin bi cocgun var sanırım o yuzdne sordum merak ediyorum bende cinsiyetle ilgili seyleri saglıklı olsun tabi ilk once o ama dedigin gibi insan ikisinide tatmak istiyor benm ilk cocugum ama yiende merak ediyorum cinsiyetini etmeyen yoktur sanırım
sagol canım hepimizin insallah gonlundeki olurSlm canım aslında etkisi varmış, kızlar da hormonlar daha yükseliyormuş ondan dolayı buda bulantı yapıyormuş daha fazla, inşallah senind egönlündeki olur
tabi bakarım canım, kızın için öncelikle:son adetin neydi,ben mayıs 2006 diye hesapladım 22 yaş mayısa baktım erkek çıkıyor 23 yaşa baktım oda erkek çıkıyor demekki kızında tutmadı bu takvim
sen bu ay mı hamile kalmak isityorsun yada ben sana bu yıl sonuna kadar olanları yazayım
Temmuz kız(25 yaş)
Ağustos erkek(26 yaş) ağustosda tamamlıyorsun yaşını
Eylül kız
Ekim kız
Kasım kız
Aralık kız
Canım senin 25 yaş olarak bakarsak erkek çıkıyor, doğrumu erkekmi bebeğin?
Sadece 6 aralıkda doğmuşsun ,20 aralıkta hamile kalmışsın.Yani 26 yaş olarak bakmamızın anlamı yok galiba eğer 26 yaş hesaplarsak kız çıkıyor:)
canim hazirani unutmusun yazmayi
18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
January/Ocak G B G B G B B G B G B G B B
February /Şubat B G B G B B G B G B G B G G
March /Mart G B G G B G B B B G B G G B
April /Nisan B G B G G B B G G B G G G G
May /Mayıs B G B G B B G G G G G B G G
June /Haziran B B B G G G B B B G G B G G
July /Temmuz B B B G G B B G G B B B G G
August/Ağustos B B B G B G G B B B B B G G
September /Eylül B B B G G B G B G B B B G G
October /Ekim B B G G G B G B G B B G G G
November /kasım B G B G G B G B G G G G B G
December /Aralık B G B G G G G B G B G G B B
canım ben bugün adet oldum yani 22 haziran 2009 doğum tarihim 17 05 1976 banada temuzzda hamile kalma olasılığıma göre cinsiyet hesaplarmısın tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?