Doğuma Hazırlık Cinsiyet Takvimi,denemek isteyen varsa yardımcı olabilirim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben 1984 doğumluyum 21 haziranda d.günüm vardı ben 25 yaşa mı 26 ya mı bakıcam 2010 a girince mi 26 oluyorum kafam karıştıCADIARZU

canim hazirani unutmusun yazmayi

gulhas arkadaşım bana da bakarmısın eşim 14 ocak 1982
ben 11 ağustos 1983
son adet tarihim 29 mayıs

19 şubat 2007-de 1 kızım oldu
şimdi erkek bebek olmasını Tanrıdan diliyorum
bu yıl hamiş kalırsam bebeğimin cinsiyeti ne[/QUOTE]

Sevilcim ben başka bir takvim yöntemine baktım buna göre bu haziran dan başlayarak 2009 yılı
ocak-mayıs 2010 a kadar hep kız oluyor sizin.
haziran 2010 dan şubat 2011 e kadar hep erkek

bunu denedik birçok kişide ve tuttu sen erkek için bu takvime göre haziran 2010 u beklemen lazım:)

Slm pirlanta , haziran temmuz ağustos eylül ekim; kız
kasım aralık; erkek

ay ne rahat milleti yöneldiriyosunuz cinsiyeti erkek belirler bunu unutmayın..

bak bende tutmadı kızım erkek çıktı şimdi inanıyımımmı..zemuszemus

merhabalar gulyhas. banada bi bakarmısın rica etsem?
s.a.t 26 mart 2009
doğum tarihim 11.06.1981
şimdiden teşekkürler..

ay ne rahat milleti yöneldiriyosunuz cinsiyeti erkek belirler bunu unutmayın..

bak bende tutmadı kızım erkek çıktı şimdi inanıyımımmı..zemuszemus

Cinsiyeti sadece erkek belirlemez, annenin belirli günleri var erkek kız için kutuplaşma diye bişey var yani.Her ne kadar kabul edilmesede, ayrıca alkalin asitik durumu var buda cinsiyeti belirliyor PH ölçümleri yapılıyor, diyetlerle yiyeceklerle bu ph dengelenmeye çalışılıyor bu geçmişten gelen araştırmaların sonuçları ben demiyorum bilim adamları diyor.Hangi doktora gitseniz saçma der kabul etmez cinsiyet önceden belirlenmez derler.Ama hepimiz biliyoruzki belirlenebiliyor, sadece etik olmadığı için yasak ülkemizde.

Bu işin gırgırı tabiiki, bu aylara göre olan takvimlerde zaten ne kadar doğru olabilirki, günlere göre esas bakmak lazım,yumurtlama zamanı özelikkle ,sadece deneme amaçlı tutuyormu tutmuyormu diye kontrol etmek için.Yoksa ne gerek kalırdı cinsiyet seçimi için tüp beek yaptırmalara değilmi?

benim elimd eonlarca çeşit takvim var, birisi kız diyor birisi erkek birisi oay boş gösteriyor .Bizde bunları denemek ve ne kadarınki tutuyor diye bakıyoruz, Sırf bu tarihlere bakıpta hamile kalan varsa bilemem tabiiki...

gulyhas banada bakarmısın canım çok merak ediyorum.sat,.5 mayıs
ben.29.08.1980 eşim16.01.1972 dogumlu başka ne gerekiyor bilmiyorum.ama şuan 8 haftalık hamileyim.banada bakarmısın rica etsem lütfeeen

gulyhas banada bakarmısın canım çok merak ediyorum.sat,.5 mayıs
ben.29.08.1980 eşim16.01.1972 dogumlu başka ne gerekiyor bilmiyorum.ama şuan 8 haftalık hamileyim.banada bakarmısın rica etsem lütfeeen

ayyy kim buldu bu siteyi yaaa.ne kadar eskiii.daha ben 8 haftalıkmışım burdaaa.hey gidi günler..arkadaşlar bendede tutmadı.erkek çıkıyordu.ama tatlı bi kızım olduu..
bir kaç bu siteye yazmış olan arkadaşlarımız var onların cinsiyetleri tutuu.bakın ilk sıralarda sanırım.
denizkızıl:kız görünmüş...kızı olduuu...
derinderen bu takvim erkek diyodu..oglu oldu..
yaw bende tutumadı iştee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…