merhaba canım. ben Halil ibrahim tekinde tedavi gördüm ve şuanda bi oğlum var çok şükür. Cinsiyet tayini ile oğluma kavuştuk ben orayı kesinlikle tavsiye ederim. HİT zaten bi marka :))
için rahat olsun ve bencede kimseye söylemeyin tedavinizi alın kızlarınızı ve beraber gidin. valla canım milletin çenesi çok düşük helede eşinin akrabalarına falan hiç güvenme benden tavsiye
merhaba nezaman yaptırdınız bu tedavıyı.Oglunuz nekadarlık.Bende arastırdım kıbrısı bırkac tupbebek merkezıne mail attım.Ne kadar kaldınız kıbrısta?kac kere gıttınız?bende dusundum cok ama bıraz vıcdanım rahatsız.gunahamı gırerım acaba?Allahın ısıne mı karısmıs olurum dıye.
merhaba nezaman yaptırdınız bu tedavıyı.Oglunuz nekadarlık.Bende arastırdım kıbrısı bırkac tupbebek merkezıne mail attım.Ne kadar kaldınız kıbrısta?kac kere gıttınız?bende dusundum cok ama bıraz vıcdanım rahatsız.gunahamı gırerım acaba?Allahın ısıne mı karısmıs olurum dıye.
günaydın kızlar.. oğluma artık bi kardeş istiyoruz ve bu kezde kız olsun istiyoruz kısmetse yaza yolculuk var :))
Herkese merhaba,
Bu özel durumumu çevremde kimseyle paylaşamadığım için bu başlığı açıyorum.bu konuda bilgisi ve tecrübesi olanların yorumlarını bekliyorum.
29 yaşında 6 yıllık evliyim. evliligimin ilk yılı bi düşügüm oldu ama sonradan 2 tane kızım oldu. benim sorunum gebelik değilde başka bişey.belki sizlere tuhaf gelcek ama ben bunu yaşıyorum( eşimin ailesi ve akrabaları sürekli bi erkek çocuk doguramadın deyip duruyo.ozellikle kaynanam ve ufacık görümcem bile sürekli laf çarpıp duruyo. psikolojim çok bozuk hicbirinin yüzünü görmek istemiyorm.bu yüzden cinsiyet seçimi araştırması yapmaya başladm. bebeğin kızmı erkekmi olcağini biz seçiyormuşuz. artık bunuda yapıyolarmış. acaba bu gerçekten mümkünmü? yaptıranınız, bileniniz varmı?yardımlarınızı istiyorum...
canım sayfaları tam okumadım bu türkiyede yasak ama kıbrısta yapılıyor bu hatta resim bile gönderiyorsun eşine benzemesini istyorsan ona yakın spermle yapıyorlarmış ben duyunca şokkk oldum yapılıyormuş yani halil ibrahim tekin çok başarılıymış bu konuda canım başka yerlerde pek bi bilgim yok ayrıca cinsiyet seçiminde de ayrı bir ücret var sanırımmm
çok tşk ederim canım sağol. bizde zaten Halil ibrahim tekini düşünüyruz orda yaptırcaz ama tam olarak tarih belli değil en kısa zamanda gitcez inşallahh.. Senin tedavin ne durumda bazen HİT başlığında okuyorum seni :))
önemli değil ya hayırlısı inşallah hayırısıyla erkek bebişin olur hayırlı sağlıklı bi şekilde yazını okuduğmda çok iyi anladım daha önce çevremde görmüştüm şahit olmuştum hemde daha fena rabbim nasip etsin hayırlısıyla
bende 3 aylık bi geçici menepoza sokulacam sonra temmuzda gidecem dünya küçük bakarsın karşılarız senle veya diğer arkadaşlarla
aynen canım dünya küçük :)) sen niye menapoza sokuldun yani sorun neydi anlatsana canım biraz dertleşelim(
canım benim kistim var ondan olmuyor geçici menapoza sokulacam belki kist küçülür başarı şaansı artar diye 2,5cmlik çikolata kistim var temmuzda orda olacam sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun birde kaynananlara diyecekmisin cinsiyet tayini için gideceeğini
yok canım asla demicem.. zaten doğru düzgün görüştüğüm yok o geliyor sürekli o arıyor falan.. Tatile gidiyoruz dicez hatta Kıbrıs bile demicez belki anlarlar diye. çünkü kıbrısta böyle şeylerin yapıldığını biliyor o varya cin gibi cin.. eşim duysa böyle konuştuğmu çok kızar :)) neysee o da illallah etti annesinden ve kabul etti. zaten yine tüp bebek yapılcak cinsiyet seçmek için
bencede söyleme şimdi onuda laf eder tatle gittin diyelim gelince allahın izniyle olacak hamileyim desen anlarmı acaba
kız bu arada eşin duymaz rahat ol
evet tüp bebek olacak hayırlısı fiyatlar hakkında bilgin varmı yaza doğru yapacan ya o zamana kadar denkleştrde bari maddi açıdan bir eksiklik olmasın
Haklısın canım ama 3-4 aydır düşündüğümüz için eşim sağolsun kenara para attı biraz ama git gel, otelde kal falan galiba biraz kredi çekicez bankadan. Ee 2 kızımız var onlarda bizle gelcek onlarında ayrı masrafı olcak tabi. Onları bırakamam bu sefer tatile gidiyosun kızları bana yıktın der ayrı laf eder bu kezde
şüphelenmemeliler tabi oyuzden onlarıda götürürsen bişey bilmezler eee sonradan tatil için nereye gidecem diyecen
Kızlar HİT e gidip tüp bebekle istediği cinsiyeti elde eden varmı aranızda??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?