Cinsiyet Tayini (Seçimi) Yaptıranlar ya da Yaptırmak İsteyenler

merhaba nezaman yaptırdınız bu tedavıyı.Oglunuz nekadarlık.Bende arastırdım kıbrısı bırkac tupbebek merkezıne mail attım.Ne kadar kaldınız kıbrısta?kac kere gıttınız?bende dusundum cok ama bıraz vıcdanım rahatsız.gunahamı gırerım acaba?Allahın ısıne mı karısmıs olurum dıye.

Halıl Ibrahım Tekınede maıl attım sımdı bılgı almak ıcın.Dedıgım gıbı benı rahatsız eden gunaha mı gırerım dusuncesı.kızlarımı cok sevıyorum.Onları hıcbırseye degısmem ama gonul bır tanede erkek evlet ıstıyor.

Allah yardımcın olsun.
Bende hamile kalma sorunu yaşayanlara,yada kız evladı olanlara laf söyleyenleri anlayamıyorum,anlayamayacağım da.
Birde erkek doğurdum diye havalara girenleri.
Sanki kişinin kendi elinde.Olacağı varsa oluyor,olacağı yoksa ne yapılsa boş.Herşey kısmet.
Allah ıslah etsin böyle düşünenler.
Allah kimsenin evlat için açılan ellerini boş çevirmesin hayırlısıyla.İnşallah Rabbim senin de gönlüne göre verir.

Merhaba canım. oğlum 1 yaşında şuanda çok şükür. Geçen sene yaptırdık tüp bebeği. 8 gün falan kaldık Kıbrısta. biz yaptırmak istedik eşimle karar verdik tabii son karar senin canım ben bişey diyemem. Sadece Halil ibrahim tekinden çok memnun kaldık bunu söyleyebilirim ama diğer türlü kararı sen verceksin canım....

günaydın kızlar.. oğluma artık bi kardeş istiyoruz ve bu kezde kız olsun istiyoruz kısmetse yaza yolculuk var :))

günaydın kızlar.. oğluma artık bi kardeş istiyoruz ve bu kezde kız olsun istiyoruz kısmetse yaza yolculuk var :))

merhaba canım bende yazın gitmek istiyorum. yani eşimin yıllık izni temmuzda olcak o yüzden. oğlunuza normal yolla mı hamile kalmıştınız peki

Bir arkadaşımın da aynen sizin eşinizin ailesi gibi annesine erkek çocuk diye direten babanne ve dedesi vardı. 6 kız kardestiler ve 7.si de kız oldu fakat ayaklarında sakatlıkla. Suanda çocuk 11-12 yaşlarında ve yürüme engelli.. Ibretlik bir olay mi gelmeli başımıza illa ki?? Hem o cahil aileye anlatın ki cinsiyeti erkekten gelen spermler belirler...

canım sayfaları tam okumadım bu türkiyede yasak ama kıbrısta yapılıyor bu hatta resim bile gönderiyorsun eşine benzemesini istyorsan ona yakın spermle yapıyorlarmış ben duyunca şokkk oldum yapılıyormuş yani halil ibrahim tekin çok başarılıymış bu konuda canım başka yerlerde pek bi bilgim yok ayrıca cinsiyet seçiminde de ayrı bir ücret var sanırımmm

Son düzenleme:

çok tşk ederim canım sağol. bizde zaten Halil ibrahim tekini düşünüyruz orda yaptırcaz ama tam olarak tarih belli değil en kısa zamanda gitcez inşallahh.. Senin tedavin ne durumda bazen HİT başlığında okuyorum seni :))

önemli değil ya hayırlısı inşallah hayırısıyla erkek bebişin olur hayırlı sağlıklı bi şekilde yazını okuduğmda çok iyi anladım daha önce çevremde görmüştüm şahit olmuştum hemde daha fena rabbim nasip etsin hayırlısıyla
bende 3 aylık bi geçici menepoza sokulacam sonra temmuzda gidecem dünya küçük bakarsın karşılarız senle veya diğer arkadaşlarla

aynen canım dünya küçük :)) sen niye menapoza sokuldun yani sorun neydi anlatsana canım biraz dertleşelim (

aynen canım dünya küçük :)) sen niye menapoza sokuldun yani sorun neydi anlatsana canım biraz dertleşelim (

canım benim kistim var ondan olmuyor geçici menapoza sokulacam belki kist küçülür başarı şaansı artar diye 2,5cmlik çikolata kistim var temmuzda orda olacam sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun birde kaynananlara diyecekmisin cinsiyet tayini için gideceeğini

yok canım asla demicem.. zaten doğru düzgün görüştüğüm yok o geliyor sürekli o arıyor falan.. Tatile gidiyoruz dicez hatta Kıbrıs bile demicez belki anlarlar diye. çünkü kıbrısta böyle şeylerin yapıldığını biliyor o varya cin gibi cin.. eşim duysa böyle konuştuğmu çok kızar :)) neysee o da illallah etti annesinden ve kabul etti. zaten yine tüp bebek yapılcak cinsiyet seçmek için

bencede söyleme şimdi onuda laf eder tatle gittin diyelim gelince allahın izniyle olacak hamileyim desen anlarmı acaba
kız bu arada eşin duymaz rahat ol
evet tüp bebek olacak hayırlısı fiyatlar hakkında bilgin varmı yaza doğru yapacan ya o zamana kadar denkleştrde bari maddi açıdan bir eksiklik olmasın

Haklısın canım ama 3-4 aydır düşündüğümüz için eşim sağolsun kenara para attı biraz ama git gel, otelde kal falan galiba biraz kredi çekicez bankadan. Ee 2 kızımız var onlarda bizle gelcek onlarında ayrı masrafı olcak tabi. Onları bırakamam bu sefer tatile gidiyosun kızları bana yıktın der ayrı laf eder bu kezde

şüphelenmemeliler tabi oyuzden onlarıda götürürsen bişey bilmezler eee sonradan tatil için nereye gidecem diyecen

şüphelenmemeliler tabi oyuzden onlarıda götürürsen bişey bilmezler eee sonradan tatil için nereye gidecem diyecen

Ya Antalyada bi arkadaşım var orda yaşıyor evli yazlığı var geçen sene gidip kalmıştık oraya gitcez derim bilmem tam olarak plan yapmadım daha :))

Kızlar HİT e gidip tüp bebekle istediği cinsiyeti elde eden varmı aranızda??

ben varım canım :)) Normal yolla çocuğum olmayınca tüp bebeğe karar verdik doktorumla. Forumlarda internette epey araştırma yaptık Halil ibrahim beye karar verdik. Görüşmeye gidince istediğimiz cinsiyeti elde edebilceğimizi öğrendik. Eşimle bi oğlumuz olsun istedik şuan bi oğlumuz var ve hatta bi kız istiyoruz şimdide.. Maddi olarak durumları toparlayınca gitcez Allahın izniyle çok iyi bi merkez için rahat olsun cnım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…