Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben Yunanistan'da yaşıyorum özelde gittim şahsen devletten daha çok memnun kaldım daha çok ilgilendiler ve sabırla anlattirlar özelde ise hep paramı almaya baktılar. Sadece devlette ultrason fotoğrafı vermiyorlar okadar kalan herşeyi ücretsiz yapıyorum kan testleri reçeteler hepsi keşke en başından gitseydim diye pismanim
Ben Yunanistan'da yaşıyorum özelde gittim şahsen devletten daha çok memnun kaldım daha çok ilgilendiler ve sabırla anlattirlar özelde ise hep paramı almaya baktılar. Sadece devlette ultrason fotoğrafı vermiyorlar okadar kalan herşeyi ücretsiz yapıyorum kan testleri reçeteler hepsi keşke en başından gitseydim diye pismanim
Evet ücretsiz herşeyi yapıyorlar ama biz küçük bir ilçede yaşıyoruz ve ultrason cihazı çok eski doktor da direk il merkezine yönlendirmeye çalışıyor maalesef