- Konu Sahibi sevdicicegim
-
Yani erkek senesi diye %90 erkek %10 kiz olmuyor. 53%erkek 47%kız oluryor. Yani Allah verecekse 1 kız olacaksa sana verir. Erkekden geliyor ama sık iliski filan diyorlar kız bebek icin sonra sut peynir yedir esine sende onları ye. Birde yumurtlamani takip et yumurta catlamadan mi iliski olursa kiz diyolardi. Simdi yorup yapip bilgilendirirler bende tam bilmiyorum.Öncelikle teşekkürler cevabın için çok araştırdım ama doktorum erkek belirler olmaz öyle birşey dedi ama şimdi kuzenimle konuştuk erkek senesi bu sene seneye düşün dedi ama bilemedim bende :)
Bilgilendireyim miÖncelikle teşekkürler cevabın için çok araştırdım ama doktorum erkek belirler olmaz öyle birşey dedi ama şimdi kuzenimle konuştuk erkek senesi bu sene seneye düşün dedi ama bilemedim bende :)
Yormayayım seniBilgilendireyim mi
Bu sene kalmış oluyorsunuz ve kızınız olacakmış yani hurafe miYa tam emin degilim ama gecen sene tanidigim kim hamile kaldiysa hepsi kiz oldu bende hmileyim iki tane yengemde ve bitane ablamda hamile hepsinin kiz benimde kiz dedi 13 haftalikken
Amin teşekkür ediyorum :)Allah ne taktir ederse o olur.
Kız senesiymiş erkek senesiymiş ben buna inanmıyorum gerçekten.
Rabbim hayırlısını versin hakkınızda.
İnanın banada saçma geliyor ama işte insan gölünden geçince birileride bişey söyleyince kafa karışıyor amin teşekkür ederimİlk defa böyle saçma bir şey duydum.
İnşallah gönlünüze göre olur.
Merhaba arkadaşlar
Birşey sormak istiyorum size benim 2 oğlum var bu sene bir tane daha düşünüyorum kızım olur belki diye ama bu sene erkek senesi yaparsan erkek olur yine diyolar seneye kız senesi olcakmış varmı doğruluk payı?
1 sene kız senesi 1 sene erkek senesiymiş varmı bilgisi olan?
Seninki cinsiyeti bellidir canım erkekmi? Kuzenimle bu konuda tartıştık oyüzden sordum etrafında herkesin erkekmiş diğer kuzenimde kasımda kaldı erkekmiş ona dayabarak dedi bende buraya sormak istedim :)Canım ben şuan hamileyim, sat 12 Aralık ama sonlara doğru hamile kaldım gibi geliyor. Şimdi ben eylülde doğum yapacam, 2019 mu erkek senesiymiş
Seninki cinsiyeti bellidir canım erkekmi? Kuzenimle bu konuda tartıştık oyüzden sordum etrafında herkesin erkekmiş diğer kuzenimde kasımda kaldı erkekmiş ona dayabarak dedi bende buraya sormak istedim :)
Seninki cinsiyeti bellidir canım erkekmi? Kuzenimle bu konuda tartıştık oyüzden sordum etrafında herkesin erkekmiş diğer kuzenimde kasımda kaldı erkekmiş ona dayabarak dedi bende buraya sormak istedim :)
Onunla alakası var mı bilmiyorum ama benim de erkekmiş dün öğrendim.Seninki cinsiyeti bellidir canım erkekmi? Kuzenimle bu konuda tartıştık oyüzden sordum etrafında herkesin erkekmiş diğer kuzenimde kasımda kaldı erkekmiş ona dayabarak dedi bende buraya sormak istedim :)
Ay pardon canım ya ben yanlış hesapladımOda doğumu ağustosta mı yapacak
Ozaman böyle bir olasılık varOnunla alakası var mı bilmiyorum ama benim de erkekmiş dün öğrendim.
Benim 4. Canım:) üç kızım var erkek olsun isterimAy pardon canım ya ben yanlış hesapladımevet temmuz sonu olcak inşallah
Senin ilk bebeğinmi gönlünden ne geçiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?