Doğuma Hazırlık Cinsiyet

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sevdicicegim

ANNEYİM MUTLUYUM :)
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
475
89
643
40
İstanbul
Merhaba arkadaşlar
Birşey sormak istiyorum size benim 2 oğlum var bu sene bir tane daha düşünüyorum kızım olur belki diye ama bu sene erkek senesi yaparsan erkek olur yine diyolar seneye kız senesi olcakmış varmı doğruluk payı?
1 sene kız senesi 1 sene erkek senesiymiş varmı bilgisi olan?

Her sene az bir oranla erkek bebek sayısı fazla olur. Ona bakarsan gecen senede erkek fazlaydı. Allah ne demisse olur. Beslenme sekli filan var kız ya da erkek cocuk icin ya ovulasyonlar var ne kadar dogru bilmiyorum ama arastrabilirsin.

Öncelikle teşekkürler cevabın için çok araştırdım ama doktorum erkek belirler olmaz öyle birşey dedi ama şimdi kuzenimle konuştuk erkek senesi bu sene seneye düşün dedi ama bilemedim bende :)

Öncelikle teşekkürler cevabın için çok araştırdım ama doktorum erkek belirler olmaz öyle birşey dedi ama şimdi kuzenimle konuştuk erkek senesi bu sene seneye düşün dedi ama bilemedim bende :)
Yani erkek senesi diye %90 erkek %10 kiz olmuyor. 53%erkek 47%kız oluryor. Yani Allah verecekse 1 kız olacaksa sana verir. Erkekden geliyor ama sık iliski filan diyorlar kız bebek icin sonra sut peynir yedir esine sende onları ye. Birde yumurtlamani takip et yumurta catlamadan mi iliski olursa kiz diyolardi. Simdi yorup yapip bilgilendirirler bende tam bilmiyorum.

Allah ne taktir ederse o olur.
Kız senesiymiş erkek senesiymiş ben buna inanmıyorum gerçekten.
Rabbim hayırlısını versin hakkınızda.

Canım ben şuan hamileyim, sat 12 Aralık ama sonlara doğru hamile kaldım gibi geliyor. Şimdi ben eylülde doğum yapacam, 2019 mu erkek senesiymiş

Canım ben şuan hamileyim, sat 12 Aralık ama sonlara doğru hamile kaldım gibi geliyor. Şimdi ben eylülde doğum yapacam, 2019 mu erkek senesiymiş
Seninki cinsiyeti bellidir canım erkekmi? Kuzenimle bu konuda tartıştık oyüzden sordum etrafında herkesin erkekmiş diğer kuzenimde kasımda kaldı erkekmiş ona dayabarak dedi bende buraya sormak istedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…