- Konu Sahibi sevdicicegim
-
Teşekkür ederim cevabın için tabiki bu yüzden bir sene beklemem her ihtimal var ben ALLAH tan gelene razıyım ama 2 oğlum var bekarlığımdan beri kız aşkım var ama tabiki öncelik hayırlısı ve sağlıklısı çok haklısın tabi kan testi verdim ve hamile olduğumu öğrendim :) ALLAH gönlümdekini hayırlı sağlıklı kılar inşallah seninde inşallahSelam canım Rabbim hayırlı sağlıklı bir bebiş daha nasip etsin inşallah... seneye yaparsan yine erkek olursa karışmam...(burada gözleri dönen emoji olması gerekirdiii)
olup olmayacağı bile daha kesin değilken kız diye yola çıkma bence.. Yine de Allah gönlüne göre versin
aa yeniden hamilesin doğru anladım demi?Teşekkür ederim cevabın için tabiki bu yüzden bir sene beklemem her ihtimal var ben ALLAH tan gelene razıyım ama 2 oğlum var bekarlığımdan beri kız aşkım var ama tabiki öncelik hayırlısı ve sağlıklısı çok haklısın tabi kan testi verdim ve hamile olduğumu öğrendim :) ALLAH gönlümdekini hayırlı sağlıklı kılar inşallah seninde inşallah
aminn canım inşallah. çok teşekkür ederim.ALLAH gönlümdekini hayırlı sağlıklı kılar inşallah seninde inşallah
Evet canım tekrar hamileyim karmaşık duygular içindeyim 3. Çocuk olduğu için herhalde şu zamanda fazla ama işte nasibimde kız varsa diye hayırlısı diyerek niyetlendik RABBİM istiyorsan inşallah en yakın zamanda sanada nasip etsinaa yeniden hamilesin doğru anladım demi?
inşallah sağlıkla seninle olsun istediğin..
Hiic karistirma kafani cok sevindim.. cocuklar kac yasinda?Evet canım tekrar hamileyim karmaşık duygular içindeyim 3. Çocuk olduğu için herhalde şu zamanda fazla ama işte nasibimde kız varsa diye hayırlısı diyerek niyetlendik RABBİM istiyorsan inşallah en yakın zamanda sanada nasip etsin
Biri 9 biri 7.5 yaşındalar :)Hiic karistirma kafani cok sevindim.. cocuklar kac yasinda?
Masallah Allah bagislasin..Biri 9 biri 7.5 yaşındalar :)
Ayy yanlış anladımmmm kusuruma bakmayok 10 yaşında:)
....Bu sene erkek senesi yaparsan erkek olur diolar .....demenize çok sasirdim ama kendime de kızdım sonra, tanımıyorum sizi sonuçtaDüşünmüş olsam sormazdım doğruluk payı varmı yokmu merak ettim.
Çok teşekkür ediyorum etraftaki herkes çoğu kişi söyleyince insan acaba diyor oyüzden sordum inanmadım inansam şuan hamile olmazdım seneyi beklerdim :) evet 2 oğlum var ve kızım olsun diye niyete girdik inşallah gönlümdekide hayırlısıdır Amiiin çok sağol ALLAH seninde gönlüne göre versin :)....Bu sene erkek senesi yaparsan erkek olur diolar .....demenize çok sasirdim ama kendime de kızdım sonra, tanımıyorum sizi sonuçta
Olabilir haklısınız düşünebilirsiniz
(İki oğlunuz var bir de kız istemenize zerre kadar diyeceğim yok bu arada Allah sağlıklı bir kız evlat nasip etsin inşallah)
Kız senesi erkek senesi diye bişey yok ama
Hiç olmadi, olmaz da .
Bzm toplumdaki klasik hurafeler den ibaret
Çok şükür kızım olacakNe oldu cinsiyetii?
Teşekkür ederim ama çoğunluk o şekil duyulunca acaba oluyo inanmış yada inanarak sorsam denenezdim bu sene hamile olmazdım ama söylenti olunca acaba oldum yoksa ALLAH tan başka kimse asla bilemez çok şükür buna inancımız tamTebrikler demekki erkek senesi kiz senesi bisey yokmus anlamis oldunuzallahtan baska hickimse bilemez kim oglan kim kiz sahibi olacak, hayirli dogumlar
Ne guzel kalbinizden gecen oldu insallah bizede nasip olur tatli bir kizTeşekkür ederim ama çoğunluk o şekil duyulunca acaba oluyo inanmış yada inanarak sorsam denenezdim bu sene hamile olmazdım ama söylenti olunca acaba oldum yoksa ALLAH tan başka kimse asla bilemez çok şükür buna inancımız tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?