Doğuma Hazırlık Cinsiyet

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim kızım da 2017 dogumlu resmen kız bebek patlaması yasandı burda bence o bölgeden bölgeye farklılık gösteriyor
Evet 2017 erkek senesi benimki şanstı çevremde o tarihe doğan erkek olmuştu tekli rakam erkek çiftli rajam kız oluyor değişiyor işte bölgeden bölgeye..:)

alakasi yok kuzum allaj ne verirse. erkek senesi oldugu zamn kizim oldu dogumhanede. her doguran erkek. cikiyor bir benm prenses farkliydi. digerlerinde. pek dikkat etmedim cunku esittt gibiydi. suan cinsiyetini ogrenemedim . ama rabbim gonlumizdekini omrumuze nasip etsin hayirlisi saglikli olsun

Amiinn canım ALLAH razı olsun inşallah

6-7 günlük usg görüntüsü var mı canım?

Ama sana sunuda soyliyim benim oğullarımi kucağıma aldığım seneler 2016 ve 2018 kız senesi dediler genelde herkesin kızı oldu ama benim oğlum oldu

Erkek senesi olunca kiz bebek doğmuyor mu sanki o kiz bebeklerden birinin sizin olmayacagi ne malum :) her zaman erkek orani daha fazla ama asiri buyuk bir fark degil diye biliyorum 51 e 49 gibi

Erkek senesi olunca kiz bebek doğmuyor mu sanki o kiz bebeklerden birinin sizin olmayacagi ne malum :) her zaman erkek orani daha fazla ama asiri buyuk bir fark degil diye biliyorum 51 e 49 gibi
Orası tabili öyle ama işte 2 erkeğim var son şansım bol bol dua etmem ve beklemem lazım sanırım belki nasipte olmayacak kısmett

Kizlar doktorum net bisey demedi sizce kiz mi erkek mi ?

Eklentiler

• FD8D33D1-56D0-4898-BF8C-DAEDF45A65FE.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 28
Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…