- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi sevdicicegim
-
Benim kızım da 2017 dogumlu resmen kız bebek patlaması yasandı burdapeki iki oğlunun senesi erkek miydi..
benim kızım 2017 doğumlu.. 2017 erkek senesi.. çin takvimine bak bence ona göre belirlersin:)
Kız ikinci çocuğu erkek istiyorum ama Allah nasip ederse inşallah.Senin ilk çocuğunun cinsiyeti ne? İkinciyi kızmı istiyorsun?
Evet 2017 erkek senesi benimki şanstı çevremde o tarihe doğan erkek olmuştu tekli rakam erkek çiftli rajam kız oluyor değişiyor işte bölgeden bölgeye..:)Benim kızım da 2017 dogumlu resmen kız bebek patlaması yasandı burdabence o bölgeden bölgeye farklılık gösteriyor
Bu sene senin senen ozaman söylentilere göre :)) ALLAH gönlündekini hayırlı etsin inşallahKız ikinci çocuğu erkek istiyorum ama Allah nasip ederse inşallah.
Evet 2017 erkek senesi benimki şanstı çevremde o tarihe doğan erkek olmuştu tekli rakam erkek çiftli rajam kız oluyor değişiyor işte bölgeden bölgeye..:)
Benim kızım 2017 ozaman benim 2020 de mi dogum yapmam lazım erkek icinEvet 2017 erkek senesi benimki şanstı çevremde o tarihe doğan erkek olmuştu tekli rakam erkek çiftli rajam kız oluyor değişiyor işte bölgeden bölgeye..:)
Ben o yüzden çin takvime baktım erkek diyorBenim kızım 2017 ozaman benim 2020 de mi dogum yapmam lazım erkek icin
İnş olur gönlünden gecen :) hamileysen banaa da dua et :)Ben o yüzden çin takvime baktım erkek diyor
alakasi yok kuzum allaj ne verirse. erkek senesi oldugu zamn kizim oldu dogumhanede. her doguran erkek. cikiyor bir benm prenses farkliydi. digerlerinde. pek dikkat etmedim cunku esittt gibiydi. suan cinsiyetini ogrenemedim . ama rabbim gonlumizdekini omrumuze nasip etsin hayirlisi saglikli olsunMerhaba arkadaşlar
Birşey sormak istiyorum size benim 2 oğlum var bu sene bir tane daha düşünüyorum kızım olur belki diye ama bu sene erkek senesi yaparsan erkek olur yine diyolar seneye kız senesi olcakmış varmı doğruluk payı?
1 sene kız senesi 1 sene erkek senesiymiş varmı bilgisi olan?
Amiinn canım ALLAH razı olsun inşallahalakasi yok kuzum allaj ne verirse. erkek senesi oldugu zamn kizim oldu dogumhanede. her doguran erkek. cikiyor bir benm prenses farkliydi. digerlerinde. pek dikkat etmedim cunku esittt gibiydi. suan cinsiyetini ogrenemedim . ama rabbim gonlumizdekini omrumuze nasip etsin hayirlisi saglikli olsun
6-7 günlük usg görüntüsü var mı canım?alakasi yok kuzum allaj ne verirse. erkek senesi oldugu zamn kizim oldu dogumhanede. her doguran erkek. cikiyor bir benm prenses farkliydi. digerlerinde. pek dikkat etmedim cunku esittt gibiydi. suan cinsiyetini ogrenemedim . ama rabbim gonlumizdekini omrumuze nasip etsin hayirlisi saglikli olsun
Evet etrafımda doğum yapan herkesin oğlu olduSeninki cinsiyeti bellidir canım erkekmi? Kuzenimle bu konuda tartıştık oyüzden sordum etrafında herkesin erkekmiş diğer kuzenimde kasımda kaldı erkekmiş ona dayabarak dedi bende buraya sormak istedim :)
Orası tabili öyle ama işte 2 erkeğim var son şansım bol bol dua etmem ve beklemem lazım sanırım belki nasipte olmayacak kısmettErkek senesi olunca kiz bebek doğmuyor mu sanki o kiz bebeklerden birinin sizin olmayacagi ne malum :) her zaman erkek orani daha fazla ama asiri buyuk bir fark degil diye biliyorum 51 e 49 gibi
Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuzMerhaba arkadaşlar
Birşey sormak istiyorum size benim 2 oğlum var bu sene bir tane daha düşünüyorum kızım olur belki diye ama bu sene erkek senesi yaparsan erkek olur yine diyolar seneye kız senesi olcakmış varmı doğruluk payı?
1 sene kız senesi 1 sene erkek senesiymiş varmı bilgisi olan?
Düşünmüş olsam sormazdım doğruluk payı varmı yokmu merak ettim.Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz
Ilk çocuğum tuttu kizdi şimdiki yaşıma gore erkek olması lazım ama tutmadı doktorlar kıza benzetti 14+5teBen o yüzden çin takvime baktım erkek diyor
Kız canımKizlar doktorum net bisey demedi sizce kiz mi erkek mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?