Doğuma Hazırlık Cinsiyet

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Hay masallah kac yasindasin canim?
Cesaretini alkisliyorum ")))
Hayirli dogumlar dilerim.

Konu sahibi, bana sacma geldi; ama biyandan da arkadas cevrem ve akrabalarimdan hamile olanlarin sadece biri kiz bebek bekliyor digerleri erkek :))
Yaş 28 kuzum :) canım ben zaten kız senesi erkek senesi diye yapmadım öyle yum takibide yapmadım, öyle çok gördüm her takip yapıp olmayanı Allah verirse olur

Benim 4. Canım:) üç kızım var erkek olsun isterim
Oyy maşallah valla ben 3. Ye cesaret edemiyorum sırf kız aşkımdan nasip diyorum ama inanın sizin gibilere çok imreniyorum benim gücüm yok ama çok severim RABBİM hayırlısı ile gönlünden geçeni versin öğrenirsen yazarmısın canım :)

Allah seninde gönlüne göre versin canım, yazarım tabiki :)

Bende bu sene kimi duysam hep kizi oluyor hatta keske bu sene kalsamiyfim acaba dedim icimden:))benimde 2 oglum var Allah bagislasin...bizimde ins 2 bocekten sonra bir cicegimjz olur...

Evet bizim buralar da da oyle derler gecen yaz düşük yaptm doktora gittim bi kadınla konuştuk bebeğini getirmiş oda erkek olmuş ikinci oğlum bu dedi bu sene hep kiz doğdu hastanede herkes kiz bebege hamileydi piyango bana çattı benim yine erkek demişti gecen yaz ve bu sene de hep erkek bebek duyuyorum bakalm bende hamileyim ikinciye şimdi iki hafta sonra öğrencem bakalm erkekmi kizmi

Bende bu sene kimi duysam hep kizi oluyor hatta keske bu sene kalsamiyfim acaba dedim icimden:))benimde 2 oglum var Allah bagislasin...bizimde ins 2 bocekten sonra bir cicegimjz olur...
İlginçtir ki bende kimi duysam hepsi erkek çoğunkukta öyle sende bendensin inşallah amin ALLAH gönlümüze göre versin :)

İşte çok garip öğrenince yazarmısın Bebişinin cimsiyetini gerçeklik payını merak ediyorum :) ALLAH sağsalim kucağına almayı nasip etsin.

Yaş 28 kuzum :) canım ben zaten kız senesi erkek senesi diye yapmadım öyle yum takibide yapmadım, öyle çok gördüm her takip yapıp olmayanı Allah verirse olur
28 yasinda 4ncu bebis : )) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Sonucunu ogrenince yaz emi? Bi de hamilesin bizim icin de dua ediver

peki iki oğlunun senesi erkek miydi..
benim kızım 2017 doğumlu.. 2017 erkek senesi.. çin takvimine bak bence ona göre belirlersin:)

peki iki oğlunun senesi erkek miydi..
benim kızım 2017 doğumlu.. 2017 erkek senesi.. çin takvimine bak bence ona göre belirlersin:)
Çin takvimi doğru gösteriyor 2 oğlumda ama seneye bakarsak küçük oğlum kız olması lazımdı biri 2010 biri 2011 doğumlu tutmayanda var çin takvimi onada güvenemiyorum

Çin takvimi doğru gösteriyor 2 oğlumda ama seneye bakarsak küçük oğlum kız olması lazımdı biri 2010 biri 2011 doğumlu tutmayanda var çin takvimi onada güvenemiyorum
benim yaşıma uygun olarak erkek çocuk için seneye eylülden şubata kadar erkek diyo:) bilemedim. ikinciyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…