- 4 Kasım 2017
- 2.284
- 4.444
- 133
- Konu Sahibi sevdicicegim
-
Hay masallah kac yasindasin canim?Benim 4. Canım:) üç kızım var erkek olsun isterim
Yaş 28 kuzum :) canım ben zaten kız senesi erkek senesi diye yapmadım öyle yum takibide yapmadım, öyle çok gördüm her takip yapıp olmayanı Allah verirse olurHay masallah kac yasindasin canim?
Cesaretini alkisliyorum ")))
Hayirli dogumlar dilerim.
Konu sahibi, bana sacma geldi; ama biyandan da arkadas cevrem ve akrabalarimdan hamile olanlarin sadece biri kiz bebek bekliyor digerleri erkek :))
Maşallah. Sonuncu erkek olur umarım.Benim 4. Canım:) üç kızım var erkek olsun isterim
Maşallah. Sonuncu erkek olur umarım.
Oyy maşallah valla ben 3. Ye cesaret edemiyorum sırf kız aşkımdan nasip diyorum ama inanın sizin gibilere çok imreniyorum benim gücüm yok ama çok severim RABBİM hayırlısı ile gönlünden geçeni versin öğrenirsen yazarmısın canım :)Benim 4. Canım:) üç kızım var erkek olsun isterim
Oyy maşallah valla ben 3. Ye cesaret edemiyorum sırf kız aşkımdan nasip diyorum ama inanın sizin gibilere çok imreniyorum benim gücüm yok ama çok severim RABBİM hayırlısı ile gönlünden geçeni versin öğrenirsen yazarmısın canım :)
Evet bizim buralar da da oyle derler gecen yaz düşük yaptm doktora gittim bi kadınla konuştuk bebeğini getirmiş oda erkek olmuş ikinci oğlum bu dedi bu sene hep kiz doğdu hastanede herkes kiz bebege hamileydi piyango bana çattı benim yine erkek demişti gecen yaz ve bu sene de hep erkek bebek duyuyorum bakalm bende hamileyim ikinciye şimdi iki hafta sonra öğrencem bakalm erkekmi kizmiMerhaba arkadaşlar
Birşey sormak istiyorum size benim 2 oğlum var bu sene bir tane daha düşünüyorum kızım olur belki diye ama bu sene erkek senesi yaparsan erkek olur yine diyolar seneye kız senesi olcakmış varmı doğruluk payı?
1 sene kız senesi 1 sene erkek senesiymiş varmı bilgisi olan?
İlginçtir ki bende kimi duysam hepsi erkek çoğunkukta öyle sende bendensin inşallah amin ALLAH gönlümüze göre versin :)Bende bu sene kimi duysam hep kizi oluyor hatta keske bu sene kalsamiyfim acaba dedim icimden:))benimde 2 oglum var Allah bagislasin...bizimde ins 2 bocekten sonra bir cicegimjz olur...
İşte çok garip öğrenince yazarmısın Bebişinin cimsiyetini gerçeklik payını merak ediyorum :) ALLAH sağsalim kucağına almayı nasip etsin.Evet bizim buralar da da oyle derler gecen yaz düşük yaptm doktora gittim bi kadınla konuştuk bebeğini getirmiş oda erkek olmuş ikinci oğlum bu dedi bu sene hep kiz doğdu hastanede herkes kiz bebege hamileydi piyango bana çattı benim yine erkek demişti gecen yaz ve bu sene de hep erkek bebek duyuyorum bakalm bende hamileyim ikinciye şimdi iki hafta sonra öğrencem bakalm erkekmi kizmi
Tabiki yazarım hatta bugün doktora gittim doktor kıza benzetti ama cihazlar kötü kesin degil dediİşte çok garip öğrenince yazarmısın Bebişinin cimsiyetini gerçeklik payını merak ediyorum :) ALLAH sağsalim kucağına almayı nasip etsin.
Hayırlı ve sağlıklı olsun gerisi gönlünden geçen olsun :) eğer kız olursa ya istisnasın yada gerçeklik payı yok bu söylentininTabiki yazarım hatta bugün doktora gittim doktor kıza benzetti ama cihazlar kötü kesin degil dedi
Evet nasip hersey :)Hayırlı ve sağlıklı olsun gerisi gönlünden geçen olsun :) eğer kız olursa ya istisnasın yada gerçeklik payı yok bu söylentinin
28 yasinda 4ncu bebis : )) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.Yaş 28 kuzum :) canım ben zaten kız senesi erkek senesi diye yapmadım öyle yum takibide yapmadım, öyle çok gördüm her takip yapıp olmayanı Allah verirse olur
28 yasinda 4ncu bebis : )) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Sonucunu ogrenince yaz emi? Bi de hamilesin bizim icin de dua ediver
peki iki oğlunun senesi erkek miydi..Merhaba arkadaşlar
Birşey sormak istiyorum size benim 2 oğlum var bu sene bir tane daha düşünüyorum kızım olur belki diye ama bu sene erkek senesi yaparsan erkek olur yine diyolar seneye kız senesi olcakmış varmı doğruluk payı?
1 sene kız senesi 1 sene erkek senesiymiş varmı bilgisi olan?
evet doğru benim kuzenlerim de bu sene hamile hepsinin erkekSeninki cinsiyeti bellidir canım erkekmi? Kuzenimle bu konuda tartıştık oyüzden sordum etrafında herkesin erkekmiş diğer kuzenimde kasımda kaldı erkekmiş ona dayabarak dedi bende buraya sormak istedim :)
Çin takvimi doğru gösteriyor 2 oğlumda ama seneye bakarsak küçük oğlum kız olması lazımdı biri 2010 biri 2011 doğumlu tutmayanda var çin takvimi onada güvenemiyorumpeki iki oğlunun senesi erkek miydi..
benim kızım 2017 doğumlu.. 2017 erkek senesi.. çin takvimine bak bence ona göre belirlersin:)
benim yaşıma uygun olarak erkek çocuk için seneye eylülden şubata kadar erkek diyo:) bilemedim. ikinciyi düşünüyorum.Çin takvimi doğru gösteriyor 2 oğlumda ama seneye bakarsak küçük oğlum kız olması lazımdı biri 2010 biri 2011 doğumlu tutmayanda var çin takvimi onada güvenemiyorum
Senin ilk çocuğunun cinsiyeti ne? İkinciyi kızmı istiyorsun?benim yaşıma uygun olarak erkek çocuk için seneye eylülden şubata kadar erkek diyo:) bilemedim. ikinciyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?