- 13 Kasım 2018
- 678
- 232
- 33
- Konu Sahibi Anneolmakmucize
-
Kizlar anlayan hisleri kuvetli olan hepiniz yorum yapin burda tahminlerine guvendigim iki kisi yorum yapti farkli kisilerde yorum yapsin istiyorum rica ediyorum ilk iki ultrasonlarda 8 haftalik ultrasonda 9+3cikti digerleri 9hafta 5 gunluk dr 10 hafta 6 gunluk dedi ultrasona gore
Keseye pek inanmiyorum canim tutmuyor genelde benim iki kizimda da erkrk dediler keseye ve kese icindeki konumuna
Erkeğe benziyorKizlar anlayan hisleri kuvetli olan hepiniz yorum yapin burda tahminlerine guvendigim iki kisi yorum yapti farkli kisilerde yorum yapsin istiyorum rica ediyorum ilk iki ultrasonlarda 8 haftalik ultrasonda 9+3cikti digerleri 9hafta 5 gunluk dr 10 hafta 6 gunluk dedi ultrasona gore
Benimde böyle idi erkek bekliyorum inşallah ama inanmıyorum bu yöntemlere o ayrı:) sağlıklı mutlu huzurlu olsunlar yeter:)Kizlar anlayan hisleri kuvetli olan hepiniz yorum yapin burda tahminlerine guvendigim iki kisi yorum yapti farkli kisilerde yorum yapsin istiyorum rica ediyorum ilk iki ultrasonlarda 8 haftalik ultrasonda 9+3cikti digerleri 9hafta 5 gunluk dr 10 hafta 6 gunluk dedi ultrasona gore
Aminnn Insallah canim onceligimiz o tabiki saglikli olmalari iste iki kizdan sonra gonul birde erkek istiyor Rabbim tum anne baba olmak isteyen lakiyla bakacak olanlara nasip etsin Insallah erkektir tesekkur ederim yorum icinBenimde böyle idi erkek bekliyorum inşallah ama inanmıyorum bu yöntemlere o ayrı:) sağlıklı mutlu huzurlu olsunlar yeter:)
Insallah zeliham tahminlerin tutuyormu genelde canim benim adimda nilay bu aradaErkeğe benziyor
Ay canim Valla yorumlar hep erkek diyor heyecanlandim umutlandim Valla Insallah oyledir tabi once saglikli olmasi iki kizdan sonra gonul birde erkek olsa fena olmaz diyor hayirlisi bakalim cok heyecanlandimBenim de kesem böyle fasülye gibi, kese yorumlayan arkadaşlar hep erkek dedi ve erkek olduğunu öğrendik geçen hafta, senin de öyle görünüyo ne kadar doğru bilemem ama
Hadi inşallah belli olunca yazarsın, bende ilkinin erkek olmasını çok istiyodum allah gönlüme göre verdi bakalım değişmezse tabiAy canim Valla yorumlar hep erkek diyor heyecanlandim umutlandim Valla Insallah oyledir tabi once saglikli olmasi iki kizdan sonra gonul birde erkek olsa fena olmaz diyor hayirlisi bakalim cok heyecanlandim
Tabi yazarim canim haftaya persembe gidicem soylerse yazicam buraya bu arada sata gore haftaya 11 haftalik olcak ultrasona gore ise 12 hafta 6 gunluk umarim dr soyler gonlum den geceniHadi inşallah belli olunca yazarsın, bende ilkinin erkek olmasını çok istiyodum allah gönlüme göre verdi bakalım değişmezse tabi
Bence kız canım.Kizlar anlayan hisleri kuvetli olan hepiniz yorum yapin burda tahminlerine guvendigim iki kisi yorum yapti farkli kisilerde yorum yapsin istiyorum rica ediyorum ilk iki ultrasonlarda 8 haftalik ultrasonda 9+3cikti digerleri 9hafta 5 gunluk dr 10 hafta 6 gunluk dedi ultrasona gore
Canım Allah gönlüne göre versin inşallah ilk görüntülerde kıza sonrakilerde erkeğe benzettim sankiAy canim Valla yorumlar hep erkek diyor heyecanlandim umutlandim Valla Insallah oyledir tabi once saglikli olmasi iki kizdan sonra gonul birde erkek olsa fena olmaz diyor hayirlisi bakalim cok heyecanlandim
Aminn canim cok sagol gonlum olsun diye erkek demiyosun dimi bide anlarmisin yoksa ilk tahminmiCanım Allah gönlüne göre versin inşallah ilk görüntülerde kıza sonrakilerde erkeğe benzettim sanki
Yok kuzum ben pek anlamam. Ramzi teorisi diye birşey okudum biraz ona göre yorumlamaya çalıştım. İnşallah gönlünden geçen olur. Benin de 3kızım var bu arada. Allah hepimize hayırlı evlatlar versinAminn canim cok sagol gonlum olsun diye erkek demiyosun dimi bide anlarmisin yoksa ilk tahminmi
Amin canim Insallahhh seninde gonlundeki olsunYok kuzum ben pek anlamam. Ramzi teorisi diye birşey okudum biraz ona göre yorumlamaya çalıştım. İnşallah gönlünden geçen olur. Benin de 3kızım var bu arada. Allah hepimize hayırlı evlatlar versin
Cok sagol canim cok tesekkur ederim guzel duan icinBende erkek hissettim. İki kızınız varmış inşaAllah hayırlısıyla bir de oğlunuz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?